Drago mi je što ste dobili povraćaj novca, poslao sam im imejl nekoliko puta, ali nisam dobio odgovor pre oko 4 dana. Jeste li naveli nešto konkretno u imejlu? Ako vam ne smeta da pitam koliko ste dobili povraćaj novca, mislim da je bilo oko 4-5 hiljada.
im glad you got your refund, i have emailed them a few times but not heard anything back about 4 days ago, did you include anytning specific in the email, if you don’t mind me asking how much did you get refunded, i am looking around 4-5k.
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Kao što sam rekao, potrebno je malo duže od 4 dana, pretpostavljam zato što se mnogi ljudi obraćaju za povraćaj novca. Bio sam iskren i rekao da je u pitanju zloupotreba MCC-a i činjenica da njihov trgovac nema licencu za pružanje usluga u Nemačkoj. Takođe sam se obratio CNB-u nakon 2 1/2 nedelje bez odgovora od njih. Strpljenje, dobićete! Mene je koštalo oko 1000 dolara.
Automatski prevedeno:
Robster5
swolecanuck
Platinasti
swolecanuck
pre 10 meseci
Hvala puno. Imate li kontakt za CNB ili njihov veb-sajt?
Automatski prevedeno:
Gigig
swolecanuck
Srebro
swolecanuck
pre 10 meseci
Pored njihove pošte i CNB-a, da li ste uključili i druge vlasti ili strane?
Čestitam na povraćaju novca, nadam se da će svi prijatelji ovde dobiti isto
Automatski prevedeno:
swolecanuck
Robster5
Srebro
Robster5
pre 10 meseci
Nalazi se na stranici za žalbe na Swipez na njihovom veb-sajtu na dnu. Ali trebalo bi da sačekate nekoliko nedelja pre nego što ih kontaktirate.
Automatski prevedeno:
swolecanuck
Gigig
Srebro
Gigig
pre 10 meseci
Ne, upravo sam poslao imejl Swipez-u i CNB-u.
Automatski prevedeno:
Robster5
swolecanuck
Platinasti
swolecanuck
pre 10 meseci
Da li je imejl adresa koju ste koristili za Swipez?
support@swipez.eu
Automatski prevedeno:
swolecanuck
Robster5
Srebro
Robster5
pre 10 meseci
da
Automatski prevedeno:
Praky
Dijamantski
pre 10 meseci
Ljudi, ne mogu da nađem ove dilere:
Kobea - Liverpul
Kibgeu ili Kibgahabe - London
Bl dv - Bromli
Ksizloot ili Loteksio - Mančester
Može li mi neko pomoći???
Automatski prevedeno:
Robster5
swolecanuck
Platinasti
swolecanuck
pre 10 meseci
Nadam se da će videti moje imejlove. Slao sam dosta imejlova od pre 4 dana, zapravo sam proverio da li imam nekoliko transakcija na jednoj od mojih banaka i nekoliko na drugoj za dsolpay, poslao sam im sve transakcije i nadam se povraćaju novca, sačekaću malo, a zatim kontaktirati CNB ako ne.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
Platinasti
pre 10 meseci
Vppnkoe
GITLID
Igraj4393
WEXHYPE
Svi trgovci iz Londona. Imate li neke informacije ili kontakt podatke?
Automatski prevedeno:
Hi1290
Srebro
pre 10 meseci
Zdravo. Da li neko ima savet ili informacije o ovome, molim vas?
Ddin
Etrn
Vel
Bigedirect
Azurepay
Igrao sam na sajtu koji me je verifikovao prilikom registracije, ali sam kasnije saznao da je Velika Britanija na listi ograničenih pristupa, kazino je zatvorio nalog i blokirao me u imejlovima, sačuvao sam snimke ekrana depozita, imejlove, transkripte ćaskanja itd. Bilo koji savet bi mi bio veoma cenjen.
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
swolecanuck
pre 10 meseci
Zdravo, obaveštavam te da mi je Swipez (dsolpay) upravo vratio novac u celosti, tri nedelje nakon što sam ih kontaktirao. Trebalo bi da bude sve u redu!
Hey, letting you know that Swipez (dsolpay) just refunded me in full, three weeks after I contacted them. You should be good!
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Zdravo, skoro sam u četvrtoj nedelji čekanja bez uspeha, ali govorim o znatno većem iznosu novca. Da li su te ikada kontaktirali ili je povraćaj novca jednostavno stigao?
Automatski prevedeno:
swolecanuck
jimmi88
Srebro
jimmi88
pre 10 meseci
Upravo je stiglo bez ikakvog odgovora od njih ili od HNB-a.
Automatski prevedeno:
Robster5
jimmi88
Platinasti
jimmi88
pre 10 meseci
O koliko pričaš, imam oko 8 hiljada preko 2 naloga, nema odgovora posle 5 dana, pošto nisi dobio ništa, nisam ni malo zabrinut. Nisam siguran da li treba sada da preduzmem nešto. Umesto da čekam
Automatski prevedeno:
Robster5
swolecanuck
Platinasti
swolecanuck
pre 10 meseci
Zar se HNB nije ni potrudila da odgovori?
Automatski prevedeno:
Robster5
swolecanuck
Platinasti
swolecanuck
pre 10 meseci
Pre koliko vremena ste izvršili uplate, moje su iz jula?
Automatski prevedeno:
Robster5
jimmi88
Platinasti
jimmi88
pre 10 meseci
Kada si platio/la Dsol? Moje su iz jula.
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
Robster5
pre 10 meseci
O koliko pričaš, imam oko 8 hiljada preko 2 naloga, nema odgovora posle 5 dana, pošto nisi dobio ništa, nisam ni malo zabrinut. Nisam siguran da li treba sada da preduzmem nešto. Umesto da čekam
How much are you talking, I’m about 8k across 2 accounts, no response after 5 days, since you haven’t received I’m not slightly worried. I’m not sure if I should take action now. Instead of waiting
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Ne želim da zvučim grubo, ali treba da sačekaš najmanje par nedelja pre nego što pomisliš na eskalaciju. Skoro sam na 40 hiljada.
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
Robster5
pre 10 meseci
Kada si platio/la Dsol? Moje su iz jula.
When did you pay dsol pay? Mine are from July
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Maj do septembar
Automatski prevedeno:
Robster5
jimmi88
Platinasti
jimmi88
pre 10 meseci
Brate, nadam se da ćeš ga dobiti nazad. Javi mi ako dobiješ povraćaj novca.