Možeš da probaš, ali iskreno se ne bih trudio, najbolje je da ih prijaviš. Kontaktirao sam ih više od 50 puta, nema odgovora, čak sam i duboko kontaktirao njihove zaposlene, nema odgovora. Ako budeš imao ikakve koristi, javi mi.
Da, to je Elegro, tu je procesor plaćanja treće strane, kontaktirao sam ih i oni nisu ništa uradili, moja banka je takođe rekla da je NIKO TPF ovo izvršio kao gotovinske transakcije, tako da nema načina da se dobije povraćaj sredstava.
Monzo mi je rekao da mi zatvaraju nalog za 2 meseca, pretpostavljam zbog povraćaja sredstava, nisu se baš dobro nosili sa tim i dalje ću to raditi sa ombudsmanom jer je Monzo stvarno zabrljao sa nekim stvarima. Može li neko da mi savetuje da li bi mogli da primene CIFAS marker na mene?
VPN Services Ltd (matični broj kompanije 12981874) registrovan u The Toll House, 115 High Street, Smethwick, West Midlands, UK. 945 bi mogao biti kod za podešavanje.
Postoje 2 kompanije Escex koje takođe koriste chatgpt za pretragu, jedna u državama i jedna u Brazilu, ali na osnovu informacija o vašoj transakciji trebalo bi da dobijete približnu predstavu o tome gde su otišle uplate ili to možete zatražiti od banke.
Sigurno je veoma malo verovatno da banka može da stavi CIFAS oznaku protiv nekoga zbog ove situacije, sve što pokušavamo da uradimo je da dobijemo novac nazad od kompanija/ljudi iz opravdanih razloga?