NaslovnaForumTakmičenja[TAKMIČENjE]: Iskopajte za velike dobitke u igri Gold Mine Express i osvojite deo od 1.500 €! uz TaDa Gaming

[TAKMIČENjE]: Iskopajte za velike dobitke u igri Gold Mine Express i osvojite deo od 1.500 €! uz TaDa Gaming (strana 15)

20.295 pregleda 278 odgovora |
pre 1 meseca
|
Dragi korisnici, poslao sam poruku kolegama i upravo sam obavešten da se link pojavljuje samo ako osvojite više od 30 puta svoju opkladu. Zato zahtevi ispunjavaju potreban množitelj. Informacije od TaDa Gaming-a. Hvala svima na razumevanju.
1...14 15
Dodajte post
pre 7 sati
gbrs

Zdravo!

Direktno do bogate zlatne rude! 😁

10 karata kao nagrada za vaš trud. Srećno na lutriji! 🍀🙌🚀

Automatski prevedeno:
pre 3 sati
dersgb

Zdravo!

Ne znam kako da ovo kažem, ali u ovoj igri (Lucky Drums 88), matematički je nemoguće postići rezultat preko 2,6 miliona. Svako ko veruje da je prvoplasirani igrač to uradio treba da poseti lekara. Manipulacija je takođe mogućnost.

Automatski prevedeno:
1...14 15
Idi na stranicuod 15 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.