3. put
3rd time
bravo! Upravo sam dodao poslednju kartu za vas; Radujem se što ću vas videti u nagradnoj igri! 🙌👍🐱🏍
Treće
Third
Hvala vam puno na svim vašim doprinosima; Nadam se da ćete na kraju biti pošteno nagrađeni za svoj trud! 😎🚀👌
To je bilo zabavnije nego što sam očekivao. Pogađanje slika bilo je i zanimljivo i pomalo opuštajuće. Definitivno ću jednom ponovo pokušati.
That was more fun than I expected. Guessing the images was both interesting and kinda relaxing. I’ll definitely try it again sometime.
Da, naravno, pokušajte ponovo kad god želite! 🙂 Nije sve u dobijanju vaučera, zar ne?
Zaista neverovatan doprinos!
To je moj treći
Its my third one
Odličan posao, još jednom, sve odjednom! 👏🙌 Pretpostavljam da već imate dobar smisao za to! 🙂
Hoću nešto da pitam. Amazon vaučeri će biti na .com ili možemo izabrati na kom Amazonu?
I want to ask something. The Amazon vouchers will be in .com or we can pick in which amazon?
Zdravo, primenljivo je samo na Amazon.com, bojim se.
Da, rekao sam i prijateljima da igraju😊
Igra koju nikada ranije nisam video, tako neverovatna da je nisam mogao odložiti!
Rtrtt
1st Tri
2nd Tri
Lepa igra i opuštanje, igraću ponovo
Vrlo dobra igra. Stalni izazov. nastaviću.
lepa igra želim ovu nagradu
2nd plai
Bilo je opuštajuće. trebalo bi da je igram češće
Mislim da sam dobro prošao
Posle 3 igre moje mišljenje je ovo. Mnogo mi se sviđa, bilo je opuštajuće i pomoglo mi je da se ohladim
Prilično loš rezultat 😅
Pretty bad score 😅
Bez brige, Droodles se nikada nije bavio rezultatom. 😉 Da ne spominjem 24, što je solidan rezultat.
Da li biste imali nešto protiv da podelite više misli o igri, osećanja i mišljenja? Zapravo vredi još jednu kartu. 🙂
d
d
Zdravo!
Lepa karta za vas - žudite da dobijete još? Pridružite se diskusiji, delite mišljenja i objavite još Droodles ID-ova. Sve će učiniti 🙂
Ovo je izvanredno, apsolutno volim i preporučujem ovo svima
This is remarkable, I absolutely love and recommend this for everybody
Sada izgleda da ste dobili dodatnu kartu za pohvale 😀. To nije slučaj; sve povratne informacije nagrađujemo podjednako.
Znaš šta? Poslednja slika prikazana na snimku ekrana izaziva želju za tortiljama, jer izgleda kao jedna! Iummi!
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.