Mislim da nisi baš dobro razumeo ova pravila zatvorenog takmičenja.
Dozvolite mi da vam pomognem jednim kratkim natpisom:
KAKO POBEDITI?
Igrajte Drudls 👈 klikom na ključnu reč sa hiperlinkom.
Završi najmanje 9 Drodlova i prati uputstva. Ne brini, neće dugo trajati!
Napravite snimak ekrana vašeg jedinstvenog igračkog ID-a i objavite ga u ovoj temi na forumu. Možete poslati najviše tri Droodles ID-a, ali ne morate ih poslati sve odjednom. Svaki jedinstveni ID se računa kao jedna ulaznica za takmičenje.
Pored toga, možete zaraditi jednu dodatnu kartu za deljenje svojih iskrenih povratnih informacija o igri.
NAGRADA
Isprobajte ih sami! Kliknite na dugme ispod, odigrajte najmanje 9 Drudlova i učestvujte u našem takmičenju za šansu da osvojite jedan od tri Amazon vaučera od 100 dolara!
Međutim, kao što je rečeno, takmičenje je završeno i sva tri srećna dobitnika su izvučena. 🙂
I think you didn't understand these closed competition rules very well.
Let me help with a quick caption:
HOW TO WIN?
Play Droodles 👈 by clicking the hyperlinked keyword.
Complete at least 9 Droodles and follow the instructions. Don’t worry, it won’t take long!
Take a screenshot of your unique player ID and post it in this forum thread. You can submit up to three Droodles IDs, but you do not have to submit them all at once. Each unique ID counts as one entry ticket to the competition.
Additionally, you may earn one extra ticket for sharing your honest feedback on the game.
THE PRIZE
Try them for yourself! Click the button below, play at least 9 Droodles, and enter our competition for a chance to win one of three $100 Amazon vouchers!
However, as has being said, the competition has ended and all three lucky winners have been picked up. 🙂
Automatski prevedeno: