Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTurnir #140 Captain Kraken Megaways - diskusija

Turnir #140 Captain Kraken Megaways - diskusija (strana 2)

6.566 pregleda 41 odgovora |
pre 6 meseci
|
1 2 3
Dodajte post
pre 6 meseci
skrsus

Da

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
esrsus

POSLALI SU MI INFORMACIJU NA IMEJL U KOJIMA SE NAVODI DA MOGU DA UČESTVUJEM NA BESPLATNIM TURNIRIMA.

ALI MORATE DA PLATITE DA BISTE SE TAKMIČILI U FINALU.

OVA STRANICA NIJE NIMALO POUZDANA.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
esrsus

Nemam šta da kažem. U stvari, da, ovaj slot mi se uopšte nije dopao. Ali hvala u svakom slučaju, sada znam. Dakle, ne gubim novac.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
dersus

Totalno dosadno! Bez uzbuđenja!

Šteta!

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
usrs

For me, those were probably the fastest spins ever. I'm not a big fan of this game either.

pre 5 meseci
esrsus

POSLALI SU MI INFORMACIJU NA IMEJL U KOJIMA SE NAVODI DA MOGU DA UČESTVUJEM NA BESPLATNIM TURNIRIMA.

ALI MORATE DA PLATITE DA BISTE SE TAKMIČILI U FINALU.

OVA STRANICA NIJE NIMALO POUZDANA.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
usrs

I would like you to show me where in the emails we sent you what you are talking about.

I will be very happy to see it.🙂

pre 5 meseci
esrsus

Dobar dan

Gde se nagrada iskupljuje

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 5 meseci
usrs

You don't need to worry; you will be contacted by email with all the information.

pre 5 meseci
esrsus

ZDRAVO, GDE MOGU DA VIDIM REZULTATE TURNIRA? HVALA VAM IZ ČILEA

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 5 meseci
usrs

When you click on tournaments, scroll a little bit down and there are results of other tournaments which ended.

It looks like this

file

pre 5 meseci
bgrsus

Ništa

Automatski prevedeno:
Romi
pre 5 meseci
esrsus

Dobar dan

Koliko je otprilike vremena potrebno da se kontaktiraju pobednici turnira?

hvala ti

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 5 meseci
usrs

Hello, and congratulations!

I'd guess a week or so. I mean, the vouchers are distributed in batches once all winners have been confirmed via email. Don't worry, if you run into any problems, you can always contact us here. Please remember to check the spam folder. 🙌.

pre 5 meseci
itrsus

Zdravo, blokirano mi je povezivanje, tako da nemam šanse da pobedim. Imam mesta u nameštenim turnirima. Da li postoje dve alternative? Mnogo puta sam pokušao da igram na ovim turnirima, ali ne mogu da sakupim poene, zato ne mogu da objasnim kako drugi korisnici uspevaju da sakupe sve te rezultate. MHA🤔

Automatski prevedeno:
mia81
pre 5 meseci
usrs

Can you please take a screenshot of what it shows you when you want to enter the tournament? I would ask Juraj what can be done.

What I often recommend is that you can use a VPN with us, which will allow you to enter all tournaments if you have that option.

But I would still like to see what error it is throwing up.

pre 5 meseci
itrsus

Zdravo, kako da ti ovo pošaljem? Dešava se dok igram, imam osećaj kao da mi blokiraju ID.

Automatski prevedeno:
mia81
pre 5 meseci
usrs

Just take a screenshot and post it here in your reply.

These are our tournaments so nobody is blocking your ID.

pre 4 meseci
esrsus

Da

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
esrsus

Volim aplikaciju

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 4 meseci
esrsus

ZDRAVO, KAKO DA ISKORISTIM NAGRADU OD 30 EVRO NA AMAZONU? NE RAZUMEM, IZ ČILEA SAM.

HVALA VAM

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 4 meseci
usrs

Based on what I saw, you should have the voucher in your email. Try checking it out.

1 2 3

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.