NaslovnaForumTurniriTurnir #140 Captain Kraken Megaways - diskusija

Turnir #140 Captain Kraken Megaways - diskusija (strana 3)

9.814 pregleda 49 odgovora |
pre 1 godinu
|
12 3
Dodajte post
Romi
pre 10 meseci
esrsgb

DOBAR DAN, NISAM PRIMIO/LA KUPON

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 10 meseci
gbrs

Zdravo, o kom kuponu govorite, molim vas? Pretpostavio bih da je u pitanju turnir; međutim, ovo je druga tema, tako da sada ne mogu sa sigurnošću da kažem.

Javite nam, molim vas.

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 5 meseci
esrsgb

Čekam kupon već 5 meseci, iz Čilea sam.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 5 meseci
esrsgb

Zdravo, još uvek nisu potvrdili moju nagradu, a kupon nije stigao; prošlo je 5 meseci.

Čekam vaš odgovor.

Crisale.siempre@gmail.com

Alehandra

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 5 meseci
gbrs

Kontaktirao sam Juraja i on mi je rekao, čak mi ga i pokazao, da ste primili vaučer. Definitivno smo ga poslali sa naše strane. Pokušajte ponovo da proverite. Možda vam je u folderu za neželjenu poštu ili tako nešto.

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 1 meseca
esrsgb

Zdravo, Joroslave, s kim mogu da razgovaram? Ne mogu nigde da te nađem. Bilo je za Amazon.

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 1 meseca
gbrs

O čemu želiš da razgovaraš, da li je to o vaučeru?

Rekao sam vam sve što sam dobio od Juraja, a on je rekao da je sa naše strane u redu i da smo to poslali.

Takođe, dolaziš ovde posle 4 meseca, ali pokušaj da mi kažeš šta ti treba.

Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
esrsgb

Prošlo je dosta vremena. Pratio sam sve korake, naravno. Bio sam uzbuđen. Tražio sam svoju nagradu na Amazonu i ništa. file

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 1 meseca
esrsgb

Kako arogantna, ja sam dama

Poštovanje

Automatski prevedeno:
crisalesiempre
pre 1 meseca
gbrs

Ne mislim da sam bio arogantan u bilo kom trenutku. Samo sam pitao da li se ono što ste pomenuli u svojoj prvoj objavi, ili tačnije u pretposlednjoj objavi, odnosilo na vaš vaučer.

Pre oko četiri meseca sam već pokušao da saznam od Juraja šta se dešava i da li postoji neki problem. Rekao mi je da vam je vaučer poslat sa naše strane, tako da ste, prema informacijama koje sam dobio, trebalo da ga primite.

Naravno, ako je došlo do nekog problema i niste primili vaučer iz bilo kog razloga, iako je, kao što sam napomenuo, poslat sa naše strane na adresu e-pošte koju ste potvrdili. Prvo šaljemo e-poštu igračima, koji moraju da potvrde svoju adresu e-pošte, a zatim se vaučer šalje na tu potvrđenu adresu.

Međutim, posle četiri meseca, rekao bih da verovatno nema mnogo smisla pokušavati ponovo da se reši problem u ovoj fazi.

Automatski prevedeno:
12 3

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
TaDa Logo
Podelite kako ste ostvarili pobede na TaDa Gaming slotovima i ostvarite još jednu šansu za dobitkom!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.