Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumTurniriTurnir #149 Bigger Barn House Bonanza - diskusija

Turnir #149 Bigger Barn House Bonanza - diskusija

8.781 pregleda 92 odgovora |
pre 4 meseci
|
1 2...5
Dodajte post
pre 4 meseci
Ako želite da diskutujete bilo šta vezano za #149 Bigger Barn House Bonanza, možete to uraditi ovde.
pre 4 meseci
usrs

This game is so much fun I enjoyed every moment. Its playfull and full of nice surprises. Now thats the way to go. Thanks for putting on an eggtastic game😁

pre 4 meseci
dersus

Džekpot je zanimljiv? Sve ostalo je kao greb kartice, samo bez dodataka. 😎

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
usrs

I won the mini jackpot twice back to back and free spins, i quite like it

pre 4 meseci
bgrsus

Ovi turniri na Pragmatic Play-u mi još jednom pokazuju i dokazuju da nikada ne bi trebalo da igram slotove na Pragmatic Play-u. Oni su najniži provajder. Nema šanse da sa ulogom od 1 dolara, vaše jaje bude 50 centi ispod uloga. Hvala vam što ste ljudima pokazali koje provajdere nikada ne treba igrati. Ovog provajdera nikada neću igrati i izbegavaću ga u pravim kazinima.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
bgrsus

Užasno je, nikada se neću kladiti na provajdera Pragmatik Plej, hvala vam što ste mi dali priliku da vidim koliko su im igre nameštene. Zabavna verzija vas zgrožava, pa koja je onda svrha pravog novca kod ovog provajdera Pragmatik Plej? Izgleda da niko neće igrati sa pravim novcem kada uđe na ovaj turnir i vidi kako su im igre postavljene.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Pac8809
pre 4 meseci
bgrsus

Nisam čak ni završio okrete, ostalo mi je 100 okretaja i bio sam zgrožen ovim provajderom i kao i ti, nikada se ne bih kladio sa pravim novcem zahvaljujući ovom turniru.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
bgrsus

Užas, posle 150 okretaja sam video da je ovo prevara i to velika, ove igre su tako brutalno postavljene da ih uzmem da se nikada neću kladiti na njih, guruu kazina, važno je da ovo pokažete ljudima da izbegavaju ovog provajdera igara i nikada ne igraju sa pravim novcem, odbio sam posle 150 okretaja kako ne bih gubio vreme sa takvim izmišljenim provajderima igara.

Automatski prevedeno:
Mimi91
pre 4 meseci
bgrsus

U pravu si, i meni je bilo gađenje i ne mislim da ću ikada igrati na Pragmatic Play-u u pravom onlajn kazinu, ovaj provajder je veoma sumnjiv.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
bgrsus

Ljudi, da li je neko pobedio na ovim turnirima? Ovo je prevara. Igram ih već godinu dana i nikada nisam video užasnije igre. Dostigao sam 10.000 poena. Čak mi je i gadno da više igram, znajući da me čak ni zabava neće naterati da okrećem za okretajem prazno. Čak sam prestao da igram igre koje sam ovde video sa pravim novcem na pravim sajtovima. Zapravo, sa pravim novcem, prestao sam da igram na pragmatičnoj igri nakon što sam video prazne okrete ovde, na čemu se zahvaljujem Kazino Guruu što nam je pokazao ove igre koje ne bi trebalo igrati sa pravim novcem.

Automatski prevedeno:
Nasko75
pre 4 meseci
bgrsus

Vau, znao sam da nisam jedini koji je toliko zgrožen ovim provajderom, Pragmatic Play. Ovi turniri pomažu mnogim ljudima da shvate koje igre ne bi trebalo da igraju za pravi novac i koje provajdere igara bi trebalo da izbegavamo u pravim kazinima.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
dersus

Pržena jaja nisu moja igra samo za Istok. Postoje bolje igre od Pragmatika, ili bar mislim...

Automatski prevedeno:
Gio123
pre 4 meseci
bgrsus

Postoje bolji turniri koji vas ne zgrožavaju praznim okretajima. Sve ovde je laž i prevara, i više ne igram kod ovog provajdera igara jer mi se zgrozio ovaj turnir i prestao sam da igram kod provajdera Pragmatic Play uopšte.

Automatski prevedeno:
Pacforlif4
pre 4 meseci
usrs

It's okay to have an opinion that you don't like the game or the game provider itself.

What I would like to clarify is that these tournaments are not fake or a scam. We don't need to scam the people who come to us. Either you get lucky or you don't.

If you don't like the game, it's good that you can at least try it for free, right? 

Jaro
pre 4 meseci
bgrsus

Pa, ne bih igrao kod ovog provajdera nigde, ali turnir je generalno odvratan jer vam igre ne pružaju nikakvo zadovoljstvo. Gledate prazan okret za praznim okretajem. Svaki okret koji igram već godinu dana, vidim prva mesta sa stotinama hiljada poena ispred, što je očigledno da je u pitanju prevara. Za godinu dana igranja, to je očigledno i naravno, učinite to bar malo verodostojnijim.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
usrs

Pragmatic slots are not good at all, people shouldn't waste time or money on that provider. And i still believe this tournament games aren't real, rigged at some point.

pre 4 meseci
ptrsus

Ne mislim da je to slot sa dobrim potencijalom, na osnovu onoga što sam testirao ovde na turniru, pa bih vam savetovao da igrate drugu vrstu slota, ali bih vas takođe zamolio da igrate odgovorno i umereno.

Automatski prevedeno:
pre 4 meseci
usrs

I can’t get it to open!

pre 4 meseci
usrs

Bring the electric stone of Rabi

pre 4 meseci
esrsus

Kako možete ostvariti profit od više od 5.000 ćurki? Zamišljam sa megadžapokom.

Automatski prevedeno:
1 2...5

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.