NaslovnaForumTurniriTurnir #149 Bigger Barn House Bonanza - diskusija

Turnir #149 Bigger Barn House Bonanza - diskusija (strana 2)

10.468 pregleda 92 odgovora |
pre 6 meseci
|
1 2 3...5
Dodajte post
Rockford
pre 6 meseci
bgrsgb

Bravo, nisi jedini koji veruje u to, upravo je to to, ovo je potpuna laž i prevara koja je doprinela neredu sa najbrutalnijim i najglupljim slotovima koji ne daju ništa i čine da se gadite i nikada ne igrate sa ovim provajderom, bolje je da ga uklonite, ovo izaziva negativne reakcije umesto da se ljudima sviđa, gade se.

Automatski prevedeno:
Paul0wD4mn
pre 6 meseci
bgrsgb

Ovo ovde na turniru, umesto da nas tera da igramo i tražimo ovog provajdera, čini da se osećamo gnusno prevarenim od strane njega na ovom turniru i zato će izgubiti mnogo igrača.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
bgrsgb

Sramota te, guruu kazina, pogledaj koliko ljudi je izgubilo kao kupaca za pravi novac zbog ove prevare, ukloni je, izaziva negativnu reakciju, umesto da im se sviđaš, ljudi se zgrožavaju laži i prevara, ništa se neće desiti, uradi anketu i vidi koliko ljudi se zgrožava Pragmatik Plejom, a koliko ti ne veruje i više ti ne veruje zbog ove prevare, bolje da ovo ukloniš.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
esrsgb

Mislio sam da je samo nekoliko ljudi primetilo da je Pragmatic zaista loš provajder, ja ga lično izbegavam u kazinima u kojima igram,

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Kul slika pilića

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Želim da svi dobiju zlatna jaja.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Štala sa lisicom, ozbiljno?

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Reci mi kako čitaš ovu objavu! Ne dozvoljava mi da objavim sliku. Na levoj strani piše + Slobodno okretanje.

Pročitao sam da je to 1,99 dolara za 3SC plus besplatno okretanje. Recite mi da li sam u pravu ili ne!

file

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
bgrsgb

Pa, ne bih igrao kod ovog provajdera nigde, ali turnir je generalno odvratan jer vam igre ne pružaju nikakvo zadovoljstvo. Gledate prazan okret za praznim okretajem. Svaki okret koji igram već godinu dana, vidim prva mesta sa stotinama hiljada poena ispred, što je očigledno da je u pitanju prevara. Za godinu dana igranja, to je očigledno i naravno, učinite to bar malo verodostojnijim.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

U ovom slučaju, ne igrajte Pragmatične igre. Jednostavno je tako, rekao bih. 🙂

Svaki put kada se pojave frustrirani igrači, poput onih u ovoj temi, pitam se kako je moguće prevariti nekoga ko zapravo ništa ne plaća ili jedva da troši. Ne može se; to su samo emotivni krici...

Dakle, razumem da si frustriran jer si izgubio više turnira nego što možeš da podneseš. Međutim, na osnovu sve veće popularnosti, jednostavna matematika kaže da će većina igrača uvek gubiti. Pošto su ti turniri besplatni, rekao bih da je to mnogo bolji način nego da zapravo nešto izgubiš u kazinu. Je l' tako?

Dakle, to je neka vrsta pobede.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Pragmatični slotovi uopšte nisu dobri, ljudi ne bi trebalo da gube vreme ili novac na tog provajdera. I dalje verujem da ove turnirske igre nisu stvarne, već nameštene u nekom trenutku.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Neverovatno je; redovno govoriš isto, a opet se stalno vraćaš, igrajući besplatno. Pa, koja je poenta? Ako ti se ne sviđa, pa, nemoj da igraš. Igre nisu nameštene; njihova divlja volatilnost je toliko razarajuća da vi, navijači igrači, to čak ni ne možete da vidite... to je Pragmatično.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Ne mogu da ga otvorim!

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Zdravo, slobodno probajte anonimni režim ili koristite VPN. To bi trebalo da funkcioniše. Ako imate bilo kakvih grešaka, navedite ih kako bismo mogli detaljnije da ih pogledamo. Hvala vam.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Donesite električni kamen Rabija

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Možete li pronaći igru u našoj biblioteci i nalepiti link, molim vas? Bojim se da samo nekoliko provajdera sarađuje na tim turnirima, ali mogu da prosledim konkretan link Juraju na proveru.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
esrsgb

Kako možete ostvariti profit od više od 5.000 ćurki? Zamišljam sa megadžapokom.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Da li mislite samo na jednog igrača koji je imao dovoljno sreće da postigne neverovatan rezultat? To je moguće zbog nestabilnosti ove igre. Međutim, to takođe znači da će većina igrača biti veoma nesrećna. Verujem da to već možete videti u ovoj temi... iskreno.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
bgrsgb

Sramota te, guruu kazina, pogledaj koliko ljudi je izgubilo kao kupaca za pravi novac zbog ove prevare, ukloni je, izaziva negativnu reakciju, umesto da im se sviđaš, ljudi se zgrožavaju laži i prevara, ništa se neće desiti, uradi anketu i vidi koliko ljudi se zgrožava Pragmatik Plejom, a koliko ti ne veruje i više ti ne veruje zbog ove prevare, bolje da ovo ukloniš.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Uvek je smešno videti ljude kako besplatan turnir nazivaju prevarom.

To je kao da dobiješ besplatno parče torte u pekari i vičeš na poslastičara jer nisi pobedio na takmičenju u jedenju torte. 🙂

Niko nikoga ne tera da igra, niko ne gubi novac... samo se malo zdravog razuma negde izgubilo usput.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Reci mi kako čitaš ovu objavu! Ne dozvoljava mi da objavim sliku. Na levoj strani piše + Slobodno okretanje.

Pročitao sam da je to 1,99 dolara za 3SC plus besplatno okretanje. Recite mi da li sam u pravu ili ne!

file

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Dragi/a, ovo nema nikakve veze sa našim besplatnim turnirom. Očigledno je da je izvor neki kazino sa nagradnim igrama. Možeš li da pitaš njihovu podršku? Trebalo bi da te pravilno obaveste, jer izgleda da si njihov kupac. 👍

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
esrsgb

Mislio sam da je samo nekoliko ljudi primetilo da je Pragmatic zaista loš provajder, ja ga lično izbegavam u kazinima u kojima igram,

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Njihove igre imaju gadnu volatilnost, tako da morate biti spremni da žrtvujete veliki iznos novca i nadate se da ćete dobiti dovoljno veliki dobitak da ga vratite. Nije ni čudo što toliko igrača ne uživa u svojim igrama, ako smem tako da kažem.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
pre 6 meseci
gbrs

Ako neko želi da vidi dobitke na PP igrama počevši od 30x, neka pogleda takmičenje na forumu, gde igrači objavljuju svoje linkove za snimanje iz kazina.

TEKST ZA TAKMIČENjE JE OVDE 👈👈

Iznenađujuće, ti igrači se uopšte ne raspravljaju o prevarama...

S druge strane, previše im je potrebno da bi postigli brojljiv dobitak — to je ta volatilnost o kojoj sam govorio. 😀

Automatski prevedeno:
Radka
pre 6 meseci
bgrsgb

Ukloni ovu prevaru, niko ti ne veruje, znaš.

Automatski prevedeno:
Radka
pre 6 meseci
bgrsgb

Odvratni su i gadni, nije bitno što su besplatni, odvratni ste sa ovim turnirom, previše lažete, ne želim turnir i ne verujem vam, ovde ste da nas naterate da igramo kazina koja brutalno pljačkaju i provajdere koji brutalno lažu, niste ništa bolji od njih

Automatski prevedeno:
Radka
pre 6 meseci
bgrsgb

Ne pravi se tako glup, uvek je moguće nekoga prevariti, posebno ovde na ovom turniru, očigledno je da varaš, i to je prilično očigledno.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1 2 3...5

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.