Da li je to istinito, ako sam na pobedničkom mestu, dobiću novac?
Već više od 3 godine sam Esroj i nikada nisam ništa osvojio…
Tačno... Igram već preko 3 godine i nikada nisam osvojio nijedan slatkiš.
Mogu li osvojiti 10 000?
Bilo je potrebno 400 okretaja da biste dobili funkciju besplatnih okretaja i osvojili 8,35 dolara. Ova igra je toliko nameštena i uvek ćete gubiti.
Can I win 10 000?
😂 Mislim da ih nikada ne možeš pobediti, igram već dugo i stigao sam do 80-90. mesta
Ali doći će njihov dan i biće moj red da se smejem... biće mnogo prijatnije.
Prva sam i nisam ništa dobila 😓😭
Nagrada stiže preko Pix-a. To je moj imejl.
Već sam pobedio/pobedila.
Dođite i pobedite na Amazonu
But their day will come and it will be my turn to laugh... it will be much more enjoyable.
Engana trouxa isso mas o dia deles vai chegar e vai ser a minha vez de dar risada.. vai ser muito mais gostoso
dolazi sa AMAZON vaučerom
Koliko dugo dok se ne javim??????
????
?????
Da li razgovarate sa nama ili sa nekim drugim?
Da li želite da znate koliko je vremena potrebno da se dobije nagrada?
Do you talk to us or someone else?
Do you want to know ho long it takes to get a prize?
Pa, reci mi! Da li još uvek moramo da pitamo? Šta me pitaš?
Ono na šta odgovaraš nije bilo upućeno tebi, tako da apsolutno nemam pojma o čemu pričaš. 🙂
U Sweet Bonanza-i sam osvojio 10. mesto i osvojio 25 dolara.
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.