Administraciji, možete li objasniti šta treba da uradim da bih otključao ovaj turnir? Hvala unapred.
Automatski prevedeno:
danielferrazdelly
Jaroslav
Platinasti
Jaroslav
pre 1 meseca
POKLON KARTICA
KADA
Čekanje zauvek
Automatski prevedeno:
Jaroslav
Forum and Reviews Administrator
Salvata1312
pre 1 meseca
Administraciji, možete li objasniti šta treba da uradim da bih otključao ovaj turnir? Hvala unapred.
To the administration, can you explain what I need to do to unlock this tournament? Thanks in advance.
До администрацията , може ли да ли обясните какво трябва да направя за да ми се отключи този турнир.Благодаря предварително
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Zdravo, podelio sam ishod na Telegramu ili to možete učiniti na drugim sajtovima i otključao sam ga.
Automatski prevedeno:
danielferrazdelly
Platinasti
pre 1 meseca
Samo treba da ga obrišeš.
Istina je rečena.
Ako želite da platite, samo pošaljite promotivni kod.
Nisi ga poslao. To je zato što ne želiš.
DA LI JE TO ISTINA ILI NIJE?
To je moja poenta.
25 dolara
.....
Automatski prevedeno:
Jaroslav
danielferrazdelly
danielferrazdelly
pre 1 meseca
Svi su već odgovorili. Juraj čeka da dobije poklon kartice od svojih kolega kako bi ih mogao poslati. Da ih je on imao, i ti bi već imao svoje. Dobićeš ih, baš kao i stotine igrača pre tebe. Nema potrebe da pišeš ovde svaki dan, to sam ti već rekao.
Automatski prevedeno:
Salvata1312
Zlato
Jaroslav
pre 1 meseca
Zdravo, podelio sam ishod na Telegramu ili to možete učiniti na drugim sajtovima i otključao sam ga.
Hi, I shared the outcome on telegram or you can do so on other sites and it was unlocked for me.
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Nemam Telegram, koji drugi sajt mogu da koristim?
Automatski prevedeno:
Salvata1312
Zlato
Jaroslav
pre 1 meseca
Hi, I shared the outcome on telegram or you can do so on other sites and it was unlocked for me.
Automatski prevedeno:
pre 1 meseca
Nemam Telegram, gde bih ga drugde mogao otključati?
Automatski prevedeno:
Jaroslav
Salvata1312
Salvata1312
pre 1 meseca
Kada završite turnir i kliknete na „deli", imate nekoliko opcija gde da podelite svoje rezultate. 🙂
Kliknite da podelite -
I ovo je ono što bi trebalo da dobijete -
Izaberite jedan i podelite ga. Nakon toga bi trebalo da imate otvoren ekskluzivni turnir. 🙂
Automatski prevedeno:
danielferrazdelly
Jaroslav
Platinasti
Jaroslav
pre 1 meseca
U redu. Čestitam vam svima.
Bez reči sam
Sve zasluge pripadaju CASSINO GURU-u.
.
Izvinjavam se što sumnjam u tim CASSINO GURU.
ČESTITAMO.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Jaroslav
danielferrazdelly
danielferrazdelly
pre 1 meseca
Kao što sam vam rekao, ponekad je potrebno samo vreme. Nemamo nameru da ne dodelimo nagrade igračima koji su pobedili na turniru. 🙂
Uživaj.
Automatski prevedeno:
danielferrazdelly
Platinasti
pre 1 meseca
„Rekao sam vam, ponekad je jednostavno potrebno vreme. Nemamo nameru da ne dodelimo nagrade igračima koji su osvojili turnir. 🙂 Uživajte!"