Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 120)

od marketingskislo
|
376.740 pregleda 2.439 odgovora |
|
1...119 120 121...123
Baker3xx

Ali kazina će verovatno razumeti poruku koja stoji iza aplikacija... možda će neki biti kooperativniji nego ranije

Automatski prevedeno:
harryhugo1982

Da li već znamo u kom pravcu ovo ide? Da li su pregovori bili dobri za potrošače ili više za kazina?

Automatski prevedeno:

Po načinu na koji članak piše, ne bi se moglo reći u kom pravcu će ići, ali ako pitate za moj osećaj, imam prilično loš predosećaj u vezi sa „lažnom procedurom"

Automatski prevedeno:
Baker3xx

Gde mogu da pročitam članak?

pa onda bi konačno bilo jasno da su svi potkupljeni haha

Automatski prevedeno:

Ipak, na osnovu datuma konačne prijave, može se reći da je ovo još jedan mali „delimični uspeh" za operatere kazina.

Automatski prevedeno:
Baker3xx

Veoma sam siguran da će odluka biti u korist igrača! Agencije za prikupljanje sredstava su predujmile milione evra sudskih troškova i još uvek prihvataju slučajeve. Niko ovo ne bi uradio da nije 100 posto uveren u uspeh.

Automatski prevedeno:
Baker3xx

Ja to ne razumem. Sve advokatske kancelarije šire optimizam i pričaju o strpljenju koje treba imati, a onda sve nekako ne ispadne tako...

Automatski prevedeno:
harryhugo1982

Informacije sa pregovora bile bi veoma interesantne kako biste mogli da formirate svoje mišljenje

Automatski prevedeno:
voizua92

Advokati samo žele ono što je najbolje za vas... vaš novac

Automatski prevedeno:

Moja teorija je, i mnogi ljudi se slažu, otuda optužba za "lažni postupak":

(U vezi sa Mercedesovim dizel skandalom)

Završne prijave se šalju nama. Onda se objavljuju negde u jesenskom/zimskom roku. Tada se tužba neočekivano povlači. Zatim su postupci namešteni 2,5-3 godine, dobijajući na vremenu.

Onda je opet sve u vazduhu i nema presude iako nam izgleda jako dobro.

Završne reči su takođe bile veoma povoljne za tužioce. Tada se Mercedes dogovorio sa tužiocima...tako funkcioniše parnični postupak!

Automatski prevedeno:
voizua92

I dalje verujem da će konačno mišljenje biti pozitivno za potrošača, ali kao što je već napisano, sasvim je moguće da će akcija biti povučena (pošto je Malta bila fiktivna).

Po mom mišljenju, to je jedini razlog zašto je Malta postavila pitanja ESP-u na osnovu ovog konkretnog slučaja.

Automatski prevedeno:
Baker3xx

Zar ESP ne može da odbije da povuče odluku ako su u pitanju interesi drugih država članica? Ima li dokaza izmišljotina?

Automatski prevedeno:
harryhugo1982

Izvor ChatGPT

Da, u principu, tužba se može povući, čak i ako su pogođene druge države članice – ali ESP i dalje može da nastavi sa slučajem ako smatra da je to neophodno.

Automatski prevedeno:
Baker3xx

Koju tužbu treba povući, pogotovo ako je inscenirana da bi se dobila na vremenu?

Kako to utiče na pogubljenja na Malti? Ako sloboda pružanja usluga više nije argument, onda bi Predlog zakona 55 automatski bio ukinut u bliskoj budućnosti, zar ne?

Automatski prevedeno:

Stalno proveravam moje postove. Totalno dosadno...

Da, moguće je, ali ESP i dalje može da nastavi slučaj ako smatra da je to neophodno

Automatski prevedeno:

Možete uputiti ljude ovde na temu BGH, već ste je tamo objavili.

Automatski prevedeno:
voizua92

Nemački advokat koji je otkupio potraživanja igrača, a zatim samostalno tražio tužbu na sudu na Malti. Na osnovu ove tvrdnje, malteški sud je uputio pitanja Evropskom sudu pravde. Stoga svi pravnici smatraju da ovakav pristup predstavlja ispravnu proceduru da se kazinom dobije još više vremena.

Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

Ne znam da li je to dozvoljeno, pa pokušavam da podelim informacije ovde. Molim vas izvinite me.

Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

Gde to možete videti?

Automatski prevedeno:

Da, vidim, u pravu si. Nisam razmišljao o tome.

Mislim da mnogi ljudi ovde još nisu spremni za "tamo". 😅😅

Automatski prevedeno:
1...119 120 121...123
Idi na stranicuod 123 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti