Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 121)

od marketingskislo
|
376.868 pregleda 2.439 odgovora |
|
1...120 121 122123
Nichtmitmir

Tamo?🤣 Ima li boljeg foruma?

Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

Zašto to činiš tako uzbudljivim?! 🤣 prosvetli nas svojim znanjem 🤣😘

Automatski prevedeno:
voizua92

stvar osećanja☺☺

Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

I ja tako mislim.hahaha

Automatski prevedeno:
voizua92

stvar osećanja 😅😅

Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

Ah, znaš, proverio sam.

I ja sam tamo haha hvala na savetu bgh

Automatski prevedeno:

😅😅😅😅 3 slova velika i elita zna o čemu priča🙏🙏😅

Automatski prevedeno:

Nema smisla dozvoliti da me ovo više izluđuje. Nažalost, čim se zvanično potvrdi da konačni predlozi neće biti objavljeni do jula, ništa se neće ponoviti. Ipak, mislim da bi trebalo da postoji izvesna izvesnost najkasnije do kraja 2026. godine, posebno u vezi sa Predlogom zakona 55.

Automatski prevedeno:
Baker3xx

Ali radoznao sam da vidim koliko će zapravo trajati dok novac konačno ne stigne na račune igrača.

Automatski prevedeno:

I ja takođe!

Naravno da se nadam da će se sve završiti 2026. godine, ali ako pogledate tok događaja, prilično sam skeptičan.

Automatski prevedeno:

Imate li velike igrače? Ili oni koji su u opasnosti od nelikvidnosti? Ja sam više tip tipa "ako nešto dođe, biću oduševljen"... uprkos mojim velikim dugovima. Psihički sam se pomirio sa novcem; inače bi me to izluđivalo.

Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

Za to služe advokati, i oni su 100% sigurni da će se to dogoditi. To mi se više puta potvrdilo telefonom kada sam zvao, haha, pa šta drugo reći?

Automatski prevedeno:
Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

Dobro pitanje da li je kazino jedan od velikih igrača, ali mislim da im ne preti nelikvidnost pošto imaju nemačku licencu od kraja 2021.

Automatski prevedeno:
Baker3xx

koji je za tebe?

Automatski prevedeno:
fros7byte

Mogu li ovde da imenujem imena kazina?

Automatski prevedeno:
Baker3xx

To je razlika ovde

Automatski prevedeno:

Vildz i Cakino, kojima upravlja rootz LTD

Automatski prevedeno:
Nichtmitmir

Možda bi i ja trebalo psihički da se pomirim s tim, jer i dalje računam na novac, čak i ako bi to odjednom preokrenulo moju situaciju nabolje. Srednje petocifrena suma.

Automatski prevedeno:

Nedavno sam negde pročitao da su oni jedini koji tuže igrače za dobitak i preokreću celu stvar. Dakle, ako ste ostvarili profit sa rootz-om, bolje je da stignete na Maltu što je pre moguće.

Automatski prevedeno:
1...120 121 122123
Idi na stranicuod 123 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti