NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 129)

545.861 pregleda 2.700 odgovora |
pre 4 godina
|
1...128 129 130...136
Dodajte post
pre 7 meseci

Vesti iz Austrije!

Možete sami da procenite da li je to zaista istina. Poznajem nekoliko ljudi koji su dobili potpuno isti imejl od ove advokatske firme.

Odlične vesti! Prve isplate su u toku, a Stejk, još jedan kazino sa sedištem u Kurasau, počeo je da nadoknađuje igrače iz Austrije.

Pozadina: Onlajn kazina licencirana na Kurasau, uključujući Stake, Bitstarz, MrBet i Selectbet, nisu legalna u Austriji. Svako ko je tamo izgubio novac može da nadoknadi svoje gubitke.

I ovo nije samo teorija:

Sada imamo prvi pravi dokaz o otplati.

file

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Hello, I have a case in Curaçao but they have so much cases that I' have nothing done yet, and now they ask me to attack them in europe and after I have the court decision they can enforced it in Curaçao to pay me...

Does someone know a good law firm that is dealing with them ?

Thx

pre 6 meseci

Ima li nešto novo da se javi od tebe? Ili je kao i uvek sumorno?

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Pobedio sam protiv kripto kazina na Okružnom sudu i Višem regionalnom sudu. Sada je slučaj pred Vrhovnim sudom. Sačekajmo i videćemo šta će reći.

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Pitam se da li je legalno da neki finansijeri parnica naplaćuju 47%?

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Zašto ne bi bilo legalno? Oni se trenutno bore za opstanak.

Automatski prevedeno:
Stefan123450
pre 6 meseci

Mislim da bi mogli da prežive sa 30%...

Automatski prevedeno:
Stefan123450
pre 6 meseci

Borba za opstanak? Onda pogledajte bilanse stanja kompanije Advofin i gubitke kompanije Gembl itd. Niko se tamo ne „bori".

Automatski prevedeno:
pre 6 meseci

Trebalo bi da saznamo više o tome kako stvari konačno napreduju 4. septembra. Ja sam jedna od kolektivnih tužbi koje finansira PF. To traje već šest godina. Tužba je bila protiv TSG INTERACTIVE.

Samo kamata je dovoljna za kupovinu malog automobila.

Automatski prevedeno:
TSGJokerstars
pre 5 meseci

Igrao sam na SKYBET.com, a PokerStars (TSG Interactive) vas je kupio. Da li neko ima iskustva sa ovim?

Automatski prevedeno:
Neustart
pre 5 meseci

Skajbet je pripadao Pokerstarsu.

Zaradio sam 270 hiljada dolara neto dobiti igrajući poker na Pokerstarsu, ali sam izgubio 90 hiljada dolara na Skajbetu.

Nadao sam se da ću dobiti 90 hiljada nazad, ali nažalost to nije moguće.

Dakle, ako izgubite novac na Skybet-u, to se obično rešava preko Pokerstars-a.

Poker i kladioničarski računi su povezani.

Stoga ćete morati da tužite Pokerstars, ali advokati u odgovarajućim advokatskim kancelarijama će vam rado pružiti savet.

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci

Kog advokata možete preporučiti za ovo?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

Imam izvršenje velikih iznosa na PokerStarsu od 2022... Nadam se da ću konačno biti isplaćen 2026...!!!

Automatski prevedeno:
Neustart
pre 5 meseci

Ima dovoljno dobrih, naći ćeš jedan. Međutim, sve ispod 10 hiljada će biti teže pronaći.

Automatski prevedeno:
Fukpkstrs
pre 5 meseci

Moja majka ima samo jedan od 2024. godine, ali mislim da će do kraja godine biti mnogo nagodbi, što je sramota, pošto su same kamatne stope već ekstremne.

Ali imam titule na bet365 i Tipico od prošle godine i još uvek nisam ništa dobio.

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci

Uporedite sa kojim dobavljačima?

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci

https://vvv.anvalt.de/rehtstipps/breaking-nevs-eugh-generalanvalt-nimmt-stellung-zu-online-gljueksspiel-252671.html

Automatski prevedeno:
HugoH
pre 5 meseci

Da li je sastanak već završen?

Šta sada možemo očekivati? 😆

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 5 meseci

Evropski sud pravde će svakako objaviti svoje konačno mišljenje.

Ali iz perspektive advokata Kokrona, izjave generalnog pravobranioca su prilagođene potrošačima i daju suštinu žalbama.

Malta je na dnu

Automatski prevedeno:
HugoH
pre 5 meseci

Pa, za Austriju još uvek postoji C 683/24.

Zanima me kada će se ovo odlučiti i da li će konačno biti sprovedene egzekucije 🤣

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 5 meseci

Takođe, da li neko zna zašto još uvek nema informacija o postupku zbog povrede ugovora koji se tiče Malte? Imali su dva meseca, a trebalo je da bude završen odavno?

Automatski prevedeno:
1...128 129 130...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.