Svi spoljni operateri koji se nalaze na ovoj stranici su tu na nekomercijalnom osnovu i ne plaćaju ništa da bi bili tu. Imate 21+ godinu i problem sa kockanjem? Nazovite 1-800-GAMBLER.

NaslovnaForumKazinaExecution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno

Execution Pokerstars. Očigledno, plaćanje nije dobrovoljno (strana 130)

555.369 pregleda 2.702 odgovora |
pre 4 godina
|
1...129 130 131...136
Dodajte post
voizua92
pre 6 meseci
dersus

Uzalud sam to tražio... ali ako je Malta i odgovorila na pitanja Evropske komisije, čini se da nisu bila baš dobra.

Čvrsto verujem da je današnji odgovor Evropskoj komisiji uticao na konačne predloge.

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
dersus
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
dersus

Veštačka inteligencija predviđa da oni čije su osude postale pravosnažne pre nego što je kontroverzni zakon usvojen na Malti imaju znatno veće šanse da dobiju svoj novac nazad. Takav zakon se ne može primeniti retroaktivno. To kaže veštačka inteligencija. Šta vi mislite?

Automatski prevedeno:
brukva
pre 5 meseci
dersus

Da li bi to značilo da se presude iz Austrije iz godina kao što su 2021. i 2022. moraju izvršiti?

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 5 meseci
dersus

Presude do juna 2023.

Automatski prevedeno:
brukva
pre 5 meseci
dersus

Da, tačno, dok se zakon ne usvoji.

Ali razlog za neizvršenje je isti za sve njih 😅 javni red je zapisan u svim presudama

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
dersus

Zar „javna politika" nije sastavni deo Zakona 55? Ako teoretski pretpostavimo da postoji samo jedan zahtev (što je teoretski moguće), kako to može biti „javna politika"? Dakle, „javna politika" ne postoji u kontekstu kazina pre Zakona 55. To je samo moje mišljenje. Ne znam, možda nije.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
brukva
pre 5 meseci
dersus

Prema preliminarnim presudama na veb-sajtu ecourt Malta, da.

To piše u svakoj odluci

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
dersus

Ukupno imam pet tužbi. Sada je jedan veliki dobavljač ponudio 37,5%, a moj advokat kaže da bi trebalo da to prihvatim jer se plašim likvidacije.

Mislim da većina ljudi zna koji je provajder u pitanju. Ako i ostali urade isto, na kraju ćete dobiti samo mali deo nazad, s obzirom da finansijer sudskog spora uzima 39%. Mogli ste ga direktno prodati kompaniji Rightnow.

Nadam se da se ovo neće desiti i ostalima.

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci
dersus

Da, stvari će biti loše po nas... kao što sam i sumnjao... imali su GODINE!!! da se pripreme.

Nadao sam se poređenju od 75%... ali ako napišete 37,5%, to je stvarno bezobrazno....

Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
dersus

Rekao sam zbogom svom novcu kada sam ga uplatio u kazino. Ako kazino ode u likvidaciju, a ja ne dobijem ni centa, nije važno, ali neću pristati ni na kakvu nagodbu.☝️

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci
dersus

Da li pričaš o gospodinu Grinu? Slobodno reci „e". Ne bih to pretpostavio ni pod kojim uslovima. Da li već imaš izvršenje koje tek čeka, ili si tek nedavno podneo tužbu?

Automatski prevedeno:
krati1985
pre 5 meseci
dersus

Gospodine Grin? Kako objašnjavaju da su poslednjih godina konstantno imali jake bilanse stanja? Ne mogu jednostavno tako lako bankrotirati, pošto pripadaju kompaniji 888 Ltd.

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci
dersus

O kom provajderu pričaš?

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 5 meseci
dersus

Radi se o Bet365. Finansijeri parnica trenutno imaju jako težak period, tako da ne znam da li samo deluju u interesu finansijera parnica kako bi izbegli da ih izgube za budući posao.

Pošto su moji gubici od sportskog klađenja ionako finansirani dobicima na pokeru, ne bi toliko škodilo da prihvatim dogovor. Imam vremena do ponedeljka da odlučim.

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci
dersus

Mislim da je ovo sramota u Bet 365; nisu ni oni toliko mali. Šta vaš advokat kaže o ovome? Da li ima neke informacije?

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 5 meseci
dersus

Radim u advokatskoj kancelariji blizu Minhena.

Evo jednog malog odlomka.

Iako generalno težimo da dobijemo veći iznos nadoknade, smatramo da je logično da u ovom slučaju prihvatite ponudu. To je zbog sledećih razloga:

1. Svesni smo da Hilsajd planira restrukturiranje svojih kompanija, što bi moglo povećati rizik od sprovođenja zakona.

2. Hilsajd je dobio novu licencu u Nemačkoj pod novim pravnim licem, što je izazvalo glasine o mogućem postupku likvidacije.

- (Od mene) Lično, smatram to jednostavno bezobraznim. Uvek me podseća na one građevinske firme koje se zatvaraju svakih nekoliko godina i ponovo otvaraju pod drugim imenom kako bi izbegle plaćanje odloženih tužbi. Nešto zaista mora da se promeni u Nemačkoj (Evropi).

3. Smatramo da je veoma verovatno da Hilsajd planira da likvidira „stare" ENC-ove, što bi moglo da izazove opravdanu zabrinutost kod podnosilaca zahteva.

4. Utvrdili smo da su neki zahtevi protiv Hillside-a barem delimično ugroženi jer su gubici nastali dok je bet365 još uvek vodio jedan od gibraltarskih LP-ova (pre novembra 2018. godine). Izgledi za uspeh u ovim slučajevima na sudu, posebno u pogledu potpunog povraćaja novca, stoga su smanjeni i izloženi povećanom riziku.

Ukoliko je likvidacija verovatna, prihod od likvidacije će verovatno biti daleko manji od navedenih 37,5%. Štaviše, postavlja se pitanje da li će uopšte biti dostupan bilo kakav iznos od druge strane. U tom smislu, savetujemo vam da prihvatite poravnanje. Finansijer spora koji finansira vaš pravni spor takođe želi da brzo prihvati poravnanje i zamolio nas je da zatražimo odobrenje i u njihovo ime.

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci
dersus

Izuzetno smešno i zapravo tako bezobrazno.

teško

To znači da je iznos već zatražen 2018. godine, a vi ste igrali pre toga?

Pa, u osnovi, samo ti možeš da odlučiš.

Automatski prevedeno:
voizua92
pre 5 meseci
dersus

Igrao sam sa Bet365 od 2016. do 2022. godine i jednom sam promenio kompaniju 2018. godine.

To znači da ako nije likvidno, mogu zaboraviti na gubitke do 2018. godine.

Verovatno ću ga svakako odbiti, jer sam već otpisao novac 2022. godine. Sa 50%, stvari bi verovatno izgledale drugačije.

Automatski prevedeno:
Cupiruler
pre 5 meseci
dersus

U redu, da, slučaj je malo složeniji, ali ponovo možete videti kako ovi kriminalci deluju i kako to rade decenijama.

Automatski prevedeno:
1...129 130 131...136
Idi na stranicuod 136 stranica

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $2,000!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.