NaslovnaForumKazinaHellSpin Casino - opšta diskusija

HellSpin Casino - opšta diskusija (strana 5)

26.955 pregleda 82 odgovora |
pre 4 godina
|
1...4 5
Dodajte post
sam_i
pre 4 nedelja
gbrs

Ovde se meša dosta različitih pitanja, pa mislim da je vredno odvojiti ono što zapravo možemo da proverimo od zaključaka koji se izvlače.

Jedna stvar koju sam proverio sa naše strane: HellSpin je trenutno naveden pod LUFILIGHT LTD sa verifikovanom licencom Kahnawake-a, a zvanični registar Kahnawake-a takođe navodi hellspin.com pod tom kompanijom. Dakle, ne bih rekao da HellSpin uopšte nema licencu.

Ono što je i dalje nejasno, a relevantnije je za vaš pojedinačni slučaj, jeste koji pravni subjekt i jurisdikcija su zapravo pokrivali vaš nalog. Ako vam je Kanavake već rekao da vaš nalog nije pod njihovom jurisdikcijom, mogu da razumem zašto pokušavate da dobijete jasan odgovor o tome od kazina.

Ako imate snimke ekrana koji prikazuju informacije o licenci Kurasaoa koje su se prikazivale kada ste igrali ili preusmeravanja na različite HellSpin domene, svakako ih sačuvajte. Istovremeno, ne bih išao toliko daleko da ovo nazivam pranjem novca ili da kažem da je ceo ugovor automatski ništavan. Plaćanje koje prolazi preko posebne kiparske kompanije ili procesora plaćanja samo po sebi to ne dokazuje, a to bi takođe bili pravni zaključci koje nismo u mogućnosti da ovde donosimo.

Što se tiče recenzija, ako primetite određene sumnjive korisničke recenzije ovde na Casino Guru-u, možete ih ukazati i mi ćemo ih pogledati. Već pokušavamo da filtriramo recenzije koje nisu autentične, a korisničke recenzije ne utiču na indeks bezbednosti kazina. Recenzije objavljene na AskGamblers-u bi naravno bile nešto što bi njihov tim trebalo da moderira.

Deo vašeg slučaja koji bih zapravo želeo da razjasnim jeste zatvaranje naloga. Da li je vaš nalog trajno zatvoren upravo zbog problema sa kockanjem ili samoisključenja, ili je to bilo normalno trajno zatvaranje naloga iz drugog razloga?

Ako je bilo povezano sa kockanjem i kazino je kasnije ponovo otvorio račun uprkos tome, to bi za nas bila mnogo relevantnija tačka za razmatranje nego neke od širih optužbi koje ste pomenuli.

Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
dersgb

Više ne igram u Helspin-u, to je najveće smeće koje postoji... molim vas, nestanite!

Automatski prevedeno:
Jaroslav
pre 1 nedelje
gbrs

Zdravo. Znam da hellspin.com ima Kahnawake licencu, ali to je nebitno, jer očigledno ne spadam u tu jurisdikciju. Kada odem na veb stranicu hellspin.com, preusmerava me na hellspin222.com i nema logotipa licence u podnožju, nema informacija o licenci ili pravnom licu nigde u uslovima i odredbama, a licencu Kurasaoa prikazuju na naslovnoj strani, NE u uslovima i odredbama, odnosno ovako: Hellspin Operations NV, Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao, pod licencom CGA/CGCB OGL/2024/2419/1067.


Više puta sam pokušao da pošaljem poruku kazinu Hellspin pitajući pod kojom jurisdikcijom se nalazi moj nalog i koji je njihov pravni subjekt, ali nikada nisam dobio odgovor. Takođe sam slao poruku kompaniji Techoptions (CY) i nikada nisam dobio odgovor. Ovo je jasno da je u pitanju nelicencirani kazino koji ima obmanjujuće informacije u vezi sa postupcima zatvaranja naloga, licencom za kockanje itd. Ovo je jasno pranje novca, odnosno prebacivanje novca od evropskih igrača u ofšor kazino čiji je pravni subjekt ili kom trgovcu je moj novac uplaćen, osim ovoj Techoptions (CY) grupi na Kipru, koja izgleda da je procesor plaćanja.


Proverom zvaničnog registra licenciranih lica Kurasaa, ova licenca ne postoji, šta god da je napisano na naslovnoj strani.


Onda je sav moj novac otišao kompaniji pod nazivom Techoptions (CY) group na Kipru i nigde na ovoj veb stranici hellspin.com se ova kompanija ne pominje.


Da, poslao sam im poruku u kojoj sam želeo da trajno zatvorim svoj nalog i da ga NIKADA više ne otvorim, a u istoj poruci sam napomenuo da gubim mnogo, čak i 1000 evra dnevno. Onda njihova veb stranica kaže ovo o zatvaranju naloga:

- „Mogu li ponovo aktivirati zatvoren/blokiran nalog?"

Zavisi. Ako je vaš nalog automatski blokiran, može se ponovo aktivirati nakon što bude deblokiran. Međutim, ako ste lično zahtevali da se vaš nalog zatvori (npr. samoisključivanjem), vaš nalog ne može biti ponovo aktiviran.


Dakle, pratio sam uputstva na njihovoj veb stranici, a oni su i dalje ignorisali moj zahtev i ponovo otvorili moj nalog... a sada ignorišu ovo i čak ne odgovaraju ni na jednu poruku, ne otkrivajući ni ko su, pod kojom licencom je moj nalog (ako postoji) i koje je pravno lice ili kompanija, tako da je to očigledna prevara. Sve ovo je, inače, nezakonito uzimati novac od evropskih igrača preko kompanije na Kipru, a zatim nemati nikakvu licencu za kockanje koja pokriva moj račun i slati novac ko zna gde u inostranstvo.


Takođe, kada sam se prvi put registrovao u ovom kazinu, to je bilo na veb-sajtu hellwinz.net, a ovaj kazino, koji je isti kao i hellspin.com, ima estonsku licencu za kockanje. Pa kako je moguće da se pridružim tom kazinu preko tog domena, a zatim budem prebačen na neke druge domene poput hellspin.com, hellspin666.com i hellspin222.com? Ovo je takođe veoma nezakonito s obzirom na GDPR zakone gde su podaci prebačeni drugim pravnim licima. Isti problem sam video u ovoj diskusiji, potpuno ista stvar pod nazivom „drgabber" je komentarisao u vezi sa ovim. Pridružio se hellwinz.net, ali je preusmeren na hellspin.com i ove druge ogledalne domene dizajnirane da zaobiđu vladine blokade i ilegalno prihvate depozite.


Ovo je takođe zabrinjavajuće, jer drugi ima evropsku licencu iz Estonije, što znači dobitak oslobođen poreza, a za ostale domene ne znamo ko su, jer se u uslovima korišćenja ne pominje nijedna kompanija, a ovi prevaranti ne odgovaraju ni na kakve poruke u vezi sa ovim.


To samo po sebi bi trebalo da mi vrati sav novac jer sam igrao ne tamo gde sam se pridružio na hellwinz.net, što je kompanija pod nazivom „ Spaceship Technologies OÜ" pod estonskom licencom za kockanje, i mislio sam da sam tamo igrao sve ovo vreme, a moj novac je otišao potpuno drugoj kompaniji pod nazivom Techoptions (CY) grupa na Kipru, i nigde se ne pominje na hellspin222.com ili bilo kom od domena koji se tiču ove kompanije.


Pokušao sam da komuniciram sa ovim kazinom putem postupka za žalbe ovde, ali sam odbijen, a ovi kazina to znaju i jednostavno ignorišu svaku poruku, a sada vi promovišete očigledne prevarante i varalice. To su isti ljudi koji poseduju više različitih kazina kao što su: ivibet.com, 20bet.com, 22bet.com, hellspin.com, vave casino, Playamo casino i mnogi drugi.


Želeo bih nekako da uspostavim komunikaciju sa predstavnicima ovog kazina i da im objasnim sve ovo i pružim potrebne informacije poput pravnog lica i licence za moj nalog, kao i zašto su preneli sve moje podatke drugim pravnim licima i kompanijama, što je krajnje nezakonito prema GDPR zakonima. I zašto njihova sopstvena politika kaže da ručno zatvoren nalog ne može biti ponovo otvoren, a onda su mi samo ponovo otvorili nalog kada sam im rekao da trajno zatvore nalog i da ga nikada više ne otvaraju. Oni su ti koji se čak ni ne pridržavaju sopstvenih uslova i politike, a onda vas jednostavno potpuno ignorišu.

Automatski prevedeno:
sam_i
pre 1 nedelje
gbrs

Zdravo,

Manje-više razumem prirodu posta. Želeo bih da kažem nekoliko stvari koje bi mogle pomoći ili razjasniti moguća pitanja. Pre svega, mi nismo advokati, što je nažalost povezano sa odbijenim žalbama. Dakle, što se tiče zabrinutosti oko zakonitosti, želeo bih da ovome pristupim sa praktičnijeg stanovišta. Za kazina koja ciljaju na više zemalja, uobičajeno je imati više licenci, a samim tim i više odredišnih stranica za određene zemlje. Posebno za ofšor kazina.

Razumem da bi ovo moglo igrati ulogu u pitanju povraćaja novca, a takođe i u regulisanju, čemu takođe pristupam sa druge strane. Po mom mišljenju, za igrače iz vaše zemlje, kazino je jednak nelicenciranom; upravo ste rekli da Finska ne potpada pod kanadski nadzor.

Kada je reč o našim nalazima i odgovorima na žalbe igrača, ovaj kazino nije baš dobro funkcionisao. Ne bih rekao da sajt promoviše; to je više upozorenje:

https://casino.guru/hellspin-casino-revju

Ali nisam siguran da li to pomaže jer izgleda da želite da razgovarate o konkretnijim pitanjima. Takođe bih želeo da napomenem da ne očekujem da će vam predstavnik kazina odgovoriti na ovom javnom forumu.

Pošto se čini da je priroda zahteva za obilazak ili pitanja zasnovana na pravnim osnovama, predlažem da ih razgovarate sa advokatom koji je specijalizovan za međunarodne situacije sa kockanjem.

Automatski prevedeno:
1...4 5

Dodajte post

flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
PP push gates2500
Podelite kako ste dobili na Pragmatic Play slotovima i ostvarite šansu da osvijte nagrade sa Casino Guru!

Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga

Pretplatite se na naš bilten za najnovije bez depozitne bonuse, besplatne turnire, nove slotovi i drugo.