Zatim zatražite povraćaj novca od kazina. Ako vas odbiju, ponesite to sa trgovcem na izvodu iz banke.
Ako ovo i dalje ne pomogne, idite na povraćaj sredstava. Ne zaboravite da poštujete vizne/bankarske/državne zakone da biste ispunili zahtev za povraćaj sredstava.
Nije Radkina krivica niti je kazino.guru. Ovaj forum je tu da pomogne, ali onda morate biti precizni u vezi sa čim, i nemojte se ljutiti na kazino.guru.
Poštovani korisniče,
Želeo bih da naglasim da, bez obzira na vaše mišljenje, takvi lični napadi prevazilaze granice poštovanja i pravila foruma. Stoga, ako ne preispitate svoj ton i svoj opšti stil komunikacije, bićete ograničeni ili zabranjeni.
Ljubazno poštujte druge i budite tolerantni.
U redu, dakle, rezimiraću ovde šta se desilo kako bi svi ljudi ovde mogli da pročitaju i steknu predstavu o tome kako se ponašate. Nekima se već svideo moj post o...
-u avgustu igram i gubim na FatPirate-u
-telefonom kontaktiram VIP menadžera da trajno zatvori nalog zbog problema sa kockanjem
-račun je zatvoren prema njihovoj pošti bez mogućnosti ponovnog otvaranja
- isti VIP menadžer me je kontaktirao u septembru da me zamoli da ponovo otvorim račun i dam bonus. Račun koji, prema njihovoj izjavi, nikada više ne bi mogao biti ponovo otvoren. Time se zloupotrebljavaju moji problemi sa kockanjem.
- Izgubio sam mnogo novca
- pokušao je da me samoubi
- zatvorili su račun
Da li mislite da je sve ovo fer? Recite mi. Nisam ovde da tražim moralnu podršku. Ali u suštini, recite mi, pošto sam pogledao nekoliko rešenih zahteva, kada ste to uradili? Obično je to korisnikovo rešenje ili rešenje kazina, a vi ništa ne preduzmete.
Upravo sam dobio potvrdu od njihove podrške. U svakom slučaju, ako se nalog ponovo otvori, mora se uz izjavu o prihvatanju uslova i popunjavanje obrasca za odgovorno kockanje.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.