pre 7 meseci

Možete li pomoći sa sporovima oko Masterkard kartice? Monzo neće naplaćivati povrat novca, ovo su oni naveli. 
OdgovoriCitiraj0
Zatim zatražite povraćaj novca od kazina. Ako vas odbiju, ponesite to sa trgovcem na izvodu iz banke.
Ako ovo i dalje ne pomogne, idite na povraćaj sredstava. Ne zaboravite da poštujete vizne/bankarske/državne zakone da biste ispunili zahtev za povraćaj sredstava.
Nije Radkina krivica niti je kazino.guru. Ovaj forum je tu da pomogne, ali onda morate biti precizni u vezi sa čim, i nemojte se ljutiti na kazino.guru.
Poštovani korisniče,
Želeo bih da naglasim da, bez obzira na vaše mišljenje, takvi lični napadi prevazilaze granice poštovanja i pravila foruma. Stoga, ako ne preispitate svoj ton i svoj opšti stil komunikacije, bićete ograničeni ili zabranjeni.
Ljubazno poštujte druge i budite tolerantni.
U redu, dakle, rezimiraću ovde šta se desilo kako bi svi ljudi ovde mogli da pročitaju i steknu predstavu o tome kako se ponašate. Nekima se već svideo moj post o...
-u avgustu igram i gubim na FatPirate-u
-telefonom kontaktiram VIP menadžera da trajno zatvori nalog zbog problema sa kockanjem
-račun je zatvoren prema njihovoj pošti bez mogućnosti ponovnog otvaranja
- isti VIP menadžer me je kontaktirao u septembru da me zamoli da ponovo otvorim račun i dam bonus. Račun koji, prema njihovoj izjavi, nikada više ne bi mogao biti ponovo otvoren. Time se zloupotrebljavaju moji problemi sa kockanjem.
- Izgubio sam mnogo novca
- pokušao je da me samoubi
- zatvorili su račun
Da li mislite da je sve ovo fer? Recite mi. Nisam ovde da tražim moralnu podršku. Ali u suštini, recite mi, pošto sam pogledao nekoliko rešenih zahteva, kada ste to uradili? Obično je to korisnikovo rešenje ili rešenje kazina, a vi ništa ne preduzmete.
Upravo sam dobio potvrdu od njihove podrške. U svakom slučaju, ako se nalog ponovo otvori, mora se uz izjavu o prihvatanju uslova i popunjavanje obrasca za odgovorno kockanje.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.