Zdravo, koliko je vremena trebalo da dobijem odgovor od njih, pošto sam i ja, Coresbyte wexslide, koristio ovu imejl adresu? Support@transactworld.co.uk
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
Robster5
pre 10 meseci
Da li neko ima još neki kontakt za ovo? Već imam Swipez i Softpulse rešenja, osim ako ne postoji drugi kontakt za bilo koji od ostalih?
Does anyone have any other contact for these? I have swipez already and Softpulse solutions unless there is another contact for any of the other ones?
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Žao mi je, ne mogu pomoći.
Jesi li dobio povraćaj novca od Dsolpay-a otkako si dobio imejl od CNB-a? Nisam ništa čuo od tada, pa se vraćam svakodnevnoj jurnjavi.
Automatski prevedeno:
Robster5
jimmi88
Platinasti
jimmi88
pre 10 meseci
Apsolutno ništa. Bez odgovora i bez povraćaja novca
Automatski prevedeno:
jimmi88
Zlato
Robster5
pre 10 meseci
Apsolutno ništa. Bez odgovora i bez povraćaja novca
No absolutely nothing. No response and no refund
Automatski prevedeno:
pre 10 meseci
Stvarno je užasno. Znam ljude kojima je novac nedavno vraćen, ali jednom je to bilo nakon tri nedelje čekanja - sada imam preko 5 godina i stvarno se nadam da nisam propustio priliku.
samo treba da nastavim da pokušavam i jurim.
Automatski prevedeno:
player0990
Platinasti
pre 10 meseci
Danas sam dobio povraćaj sredstava od TRVRS-a i pthxn-a, u kojem su predstavili lažne dokaze; mreža kartica je presudila u moju korist.
Automatski prevedeno:
SimonP
player0990
Srebro
player0990
pre 10 meseci
Šta su dostavili kao dokaz? Kupovinu skinova? Čekam njihov odgovor, ali prošlo je više od 45 dana, tako da nisam siguran šta se dešava sa mojom bankom.
Automatski prevedeno:
player0990
SimonP
Platinasti
SimonP
pre 10 meseci
Da, skinovi, poslao sam snimke ekrana koji pokazuju da nemam Steam nalog i da moja imejl adresa ne sadrži nikakvu imejl adresu ili bilo šta sa imenom skina koji su mi prodali.