Zdravo Lisa, pronašla sam njihovu imejl adresu ovde, odgovorili su mi tek 5 dana kasnije.
Automatski prevedeno:
Danixxx
meandi
Dijamantski
meandi
pre 11 meseci
Zdravo, kako si se snašao sa trndbm-om? Imam tone transakcija sa njima, proverio sam temu, ne vidim ništa što bi ukazivalo na povraćaj novca. Hvala unapred.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 11 meseci
Nismo u mogućnosti da izdajemo povraćaj novca ili pružamo usluge korisničkim nalozima pojedinačnim platiocima povezanim sa ovim trgovcima.
Mobilum ne pruža, niti je ikada pružao, usluge prihvatanja direktno fizičkim licima. Nismo zahtevali ni od jednog fizičkog lica da prođe KYC/AML procedure.
Ne čuvamo lične podatke fizičkih lica u vezi sa sticanjem usluga. Nikada vas nismo kontaktirali u vezi sa ovim transakcijama, niti smo od vas tražili da preduzmete bilo kakvu akciju.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 11 meseci
Pažljivo smo pregledali vaš zahtev i, nakon temeljne interne istrage, želimo da razjasnimo stav kompanije Mobilum u vezi sa predmetnim transakcijama.
Mobilum ne zaključuje nikakve ugovorne sporazume sa fizičkim licima za pružanje usluga prihvatanja. Shodno tome:
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 11 meseci
Od Mobiluma, bilo kakav savet šta dalje reći, molim vas, bilo ko 😫
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 11 meseci
Koji su bili opisi transakcija zbog kojih ste ih kontaktirali? Pošto sam dobio povraćaj novca od njih.
A, da, upravo su mi vratili novac za one sa mbmp-om.
Automatski prevedeno:
Player0007
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 11 meseci
Vaš odgovor je neprihvatljiv i namerno obmanjuje.
Na mom izvodu iz banke trgovac se jasno pojavljuje kao Mbmramp (MCC 6051) – to ste vi, a ne neki nezavisni prodavac. Sakrivanje iza „trgovaca" je besmisleno kada je opis transakcije direktno vaš brend.
Vi ste procesor/pribavitelj plaćanja koji olakšava ove nezakonite transakcije. Problem nije u pojedinačnom prodavcu – već u vašoj ulozi u sistematskom prikrivanju plaćanja za kockanje pod lažnim trgovcima sa lažnim MCC kodovima. To je direktno kršenje pravila Visa/Mastercard i obaveza protiv pranja novca.
Prestanite da poričete odgovornost. Obrađivač je u potpunosti odgovoran kada svesno omogućava maskiranje transakcija i nezakonite aktivnosti putem sopstvene mreže.
Stoga obaveštavam:
organi za sprovođenje zakona,
šeme kartica (Visa/Mastercard),
i finansijski regulatori koji nadgledaju vaše poslovanje.
Vaš pokušaj da prebacite odgovornost na nepostojeće „trgovce" samo pojačava dokaze o vašoj umešanosti.