Video sam da ti je Depasify vratio novac. Ponovili su mi zahtev pre više od nedelju dana da bi mi pružili dokaze za sve transakcije i slično, što sam i uradio. I nikada mi nisu odgovorili. Koliko si čekao?
Da li su ti odgovorili sa ovog imejla? operations@depa.finance Poslao sam original info@depasify.com onda sam dobio imejl od operacija, a sada mi nisu odgovorili nedelju dana nakon što sam pružio sve informacije
Da, to je bio taj slučaj, mislim da je povraćaj novca trajao oko nedelju dana, možda su vratili novac, a jednostavno vam nisu odgovorili, pa se nadam da će uskoro stići.
Da li su vam odgovorili nakon što ste izvršili povraćaj novca? To je veoma čudno jer su tražili dokaz, a zatim je došlo do tišine. Jednom sam tražio ažuriranje nekoliko dana kasnije, takođe nisam imao odgovora.
Molimo vas da prihvatite ovu e-poštu kao potvrdu da smo vam u potpunosti vratili sva sredstva. Molimo vas da sačekate nekoliko dana da se obrada izvrši. Pošto vreme može zavisiti od vaše banke, ukoliko imate dodatnih pitanja, preporučujemo vam da ih direktno kontaktirate.