Virtuelni je odgovorio potvrđujući da nema veze sa trgovcima
Automatski prevedeno:
Joanadarm
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 6 meseci
Video sam da ti je Depasify vratio novac. Ponovili su mi zahtev pre više od nedelju dana da bi mi pružili dokaze za sve transakcije i slično, što sam i uradio. I nikada mi nisu odgovorili. Koliko si čekao?
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Joanadarm
Platinasti
Joanadarm
pre 6 meseci
Vratili su mi novac prošle nedelje, a odgovorili su mi oko 2 dana nakon što sam poslao sve dokaze rekavši da su mi parnice vraćene.
Automatski prevedeno:
Joanadarm
Majdkdl
Srebro
Majdkdl
pre 6 meseci
Da li su ti odgovorili sa ovog imejla? operations@depa.finance Poslao sam original info@depasify.com onda sam dobio imejl od operacija, a sada mi nisu odgovorili nedelju dana nakon što sam pružio sve informacije
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Joanadarm
Platinasti
Joanadarm
pre 6 meseci
Da, to je bio taj slučaj, mislim da je povraćaj novca trajao oko nedelju dana, možda su vratili novac, a jednostavno vam nisu odgovorili, pa se nadam da će uskoro stići.
Automatski prevedeno:
Joanadarm
Majdkdl
Srebro
Majdkdl
pre 6 meseci
Da li su vam odgovorili nakon što ste izvršili povraćaj novca? To je veoma čudno jer su tražili dokaz, a zatim je došlo do tišine. Jednom sam tražio ažuriranje nekoliko dana kasnije, takođe nisam imao odgovora.
Automatski prevedeno:
Majdkdl
Joanadarm
Platinasti
Joanadarm
pre 6 meseci
Nakon što sam poslao dokaze, rekli su ovo
Molimo vas da prihvatite ovu e-poštu kao potvrdu da smo vam u potpunosti vratili sva sredstva. Molimo vas da sačekate nekoliko dana da se obrada izvrši. Pošto vreme može zavisiti od vaše banke, ukoliko imate dodatnih pitanja, preporučujemo vam da ih direktno kontaktirate.
Srdačan pozdrav,
Tim za usklađenost sa Depasify-om
i ovo je bilo za 600 funti
Automatski prevedeno:
Joanadarm
Majdkdl
Srebro
Majdkdl
pre 6 meseci
Hvala vam. Poslao sam im još jedan imejl pošto me ignorišu. U mom slučaju je to 2.500 funti.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Joanadarm
Dijamantski
Joanadarm
pre 6 meseci
Zdravo, dobićeš povraćaj novca, ne brini, moj je bio isti kao i majdkdl. Savet: ne kockaj se kada dobiješ novac, kupi nešto lepo umesto toga.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Utb1889
Dijamantski
Utb1889
pre 6 meseci
Zdravo, dobio sam povraćaj novca od njih
Automatski prevedeno:
Joanadarm
Danixxx
Srebro
Danixxx
pre 6 meseci
Više se ne kockam. Brinem se da više ne odgovaraju. Ali hvala vam na odličan savet.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Dijamantski
pre 6 meseci
Zdravo svima 🙂
Da li je neko uspeo da dobije povraćaj novca za ovo: