Zdravo svima,
Pratim forum prilično pažljivo već neko vreme, iako nisam mnogo pisao, uglavnom zato što izgleda da su se mnogi trgovci sa kojima smo ranije sarađivali promenili.
Želeo sam da podelim nešto na osnovu sopstvenog iskustva i pozitivnog ishoda koji sam imao sa Službom finansijskog ombudsmana (FOS). Ako podnosite zahtev za povraćaj sredstava za robu i usluge, budite veoma oprezni kako to radite. Banke su sada svesne da se mnoge od ovih transakcija odnose na prevare i ako je nešto pogrešno predstavljeno, to vam može znatno otežati stvari na duži rok.
Trebalo mi je oko godinu dana da dođem do tačke u kojoj sam uspeo da povratim skoro sve uplate koje sam izvršio, ali to se desilo samo zato što sam pratio ispravan postupak i ostao pri njemu. Znam da neki ljudi podnose zahteve za povraćaj sredstava pod različitim razlozima, ali to vas potencijalno može izložiti problemima sa lažnim predstavljanjem, pa čak i CIFAS markerima.
Samo sam želeo da upozorim sve da budu svesni rizika. Nadam se da ste svi dobro, ali molim vas da budete oprezni tokom procesa jer može imati trajne posledice ako se ne uradi pravilno.
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.