Dobro jutro ljudi. Pokrenuo sam povraćaj sredstava/sporove u vezi sa ovim 4 Tchtxt transakcijama 18. marta. Monzo je rekao da ne mogu da ih ospore. Danas su vraćeni. Nisam ih kontaktirao. Upravo sam se pojavio u banci.
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Arra89
Zlato
Arra89
pre 5 meseci
Šta si rekao Monzu o sporu?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Zlato
pre 5 meseci
Otkrio sam da su squirrel-pay.com i Omno.com bili kapije za neke od mojih trgovaca.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Emyjay20
Dijamantski
Emyjay20
pre 5 meseci
Znate li koje?
Automatski prevedeno:
Tuhin
Bronza
pre 5 meseci
walletto je samo ignorisao moje imejlove, poslao sam ih na info i na complaints i ništa
Automatski prevedeno:
Arra89
Emyjay20
Platinasti
Emyjay20
pre 5 meseci
Ono što kažu svaki put. Žao nam je, ne možemo da osporimo ovu transakciju zbog pravila povraćaja sredstava sa Masterkarda.
Automatski prevedeno:
Unbroken
Platinasti
pre 5 meseci
weblt, wbltca?? Rumunski direktor, kompanija osnovana u martu 2025. godine, koja se savršeno uklapa u ove fantomske poslove. Ali na veb-sajtu nema imejl adrese niti kontakt informacija. Da li neko ima više informacija? Hvala
Automatski prevedeno:
Kika199
orangeworld
Srebro
orangeworld
pre 5 meseci
Većina njih će biti odbijena zbog pravila Masterkard/Visa...Banka 🤮
Automatski prevedeno:
orangeworld
Srebro
Romeo87
pre 5 meseci
Da li se isplati podneti tužbu protiv Bet22? Da li neko ima iskustva sa ovim?
Is it worth filing a lawsuit against Bet22? Does anyone have experience with this?
Lohnt es sich gegen Bet22 eine Klage einzureichen? Hat da jemand Erfahrung?
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
DA! 100% Trebalo bi da podneseš tužbu, šta bi moglo da krene po zlu 😀
Automatski prevedeno:
Unbroken
Platinasti
pre 5 meseci
Usluge LNGLM-a su iste kao i amberfintranslation, veb-sajt je https://lyngoloom.com/en. Neće odgovarati na imejlove, ali čim podnesete zahtev svojoj banci, novac će biti vraćen u roku od nekoliko dana.
Automatski prevedeno:
Pukuota1
thermalpuppet
Zlato
thermalpuppet
pre 5 meseci
Zemlja Hekso je Kardak
Automatski prevedeno:
Pukuota1
Pyne1688
Zlato
Pyne1688
pre 5 meseci
Još ništa. Pokušavam da izvršim povraćaj sredstava sa mojom bankom, ali jurenje banke za povraćaje sredstava je noćna mora.
Automatski prevedeno:
Unbroken
Platinasti
pre 5 meseci
https://listings.ratex42.com/listings/smartpayz/ Informacije o Smartpayz-u... još jedan od ovih nepoznatih PSP-ova
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Unbroken
pre 5 meseci
weblt, wbltca?? Rumunski direktor, kompanija osnovana u martu 2025. godine, koja se savršeno uklapa u ove fantomske poslove. Ali na veb-sajtu nema imejl adrese niti kontakt informacija. Da li neko ima više informacija? Hvala
weblt, wbltca?? Romanian director, company created in March 2025, which fits perfectly into these phantom businesses. But there's no email or contact information on the website. Does anyone have more information? Thanks
weblt,wbltca?? Director rumano, empresa creada en marzo de 2025 que encaja perfectamente en estos comercios fantasma. Pero en la web no aparece ningún email ni contacto. Alguien que tenga más información? Gracias
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Imam taj imejl, ne odgovaraju, nijednom
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Pukuota1
pre 5 meseci
Zemlja Hekso je Kardak
Hexo land is cardaq
Automatski prevedeno:
pre 5 meseci
Koji drugi opisi su Cardaq, jer imam dokaz o plaćanjima njima u istoriji pretrage, ali oni to poriču 🙄
Automatski prevedeno:
Unbroken
Danixxx
Platinasti
Danixxx
pre 5 meseci
Možete li mi to, molim vas, dostaviti? Hvala vam.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Danixxx
Dijamantski
Danixxx
pre 5 meseci
Pitajte za DSAR, to sam i ja uradio i čini se da postoji mnogo transakcija koje nemaju transakcione naknade.
Automatski prevedeno:
Pyne1688
Pukuota1
Dijamantski
Pukuota1
pre 5 meseci
šta to, izvini?
Automatski prevedeno:
thermalpuppet
Pukuota1
Bronza
Pukuota1
pre 5 meseci
Hvala na informacijama o Hekso lendu, da li znate da li sarađuju sa povraćajem novca, hvala?
Automatski prevedeno:
thermalpuppet
Bronza
pre 5 meseci
Zdravo ljudi, samo želim da vidim da li neko zna ko je WOVOX na mom bankovnom izvodu, uplatu sam izvršio preko Qbet-a, hvala unapred.