Pronašao sam „moje dostavljače", podmukle prevarante koje su sakrili u 3 različite kompanije.
I have found ' my delivery 'guys the sneaky buggers they have hidden under 3 different companies
Zdravo, može li neko da mi da ime i adresu e-pošte advokata na Kurasau? Hvala vam puno.
Hello, could someone please share the name and email address of the lawyer in Curaçao with me? Thank you very much.
Hallo, kann hier bitte jemand den Namen und E-Mail des Anwalts auf Curacao mit mir teilen? Besten Dank.
Još uvek nema odgovora od XYZ.
Imate li kakvih novosti?
No response yet from XYZ.
Do you have any news?
Nessuna risposta ancora da XYZ.
Te hai novità?
Čini mi se da sada ima stotine više trgovaca nego ranije, mogli smo ih lako pronaći. Ne mogu da pronađem sve sledeće u Londonu.
REAIRB
ID reči
STANICAP
Feels like there are hundreds more merchants now as before we could find them easily. I can’t find the following all in London.
WORDID
STATIONP
Kako znaš da je povezano sa roletom? Pitam ih, a oni kažu da nije.
How you know is linked to rolletto ? I ask them and they say no .
Jesi li pomenuo kockanje, je li to razlog zašto ne bi podigli tvoj?
Did you mention gambling is that why they wouldnt raise yours ?
Možete mi poslati imejl ako želite savet...
badgerlover23@proton.me
You can email me if you want some advice....
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali:youremail@gmail.com
Link će isteći za 72 časa.
Proverite svoj "Spam" ili "Promotions" folder ili kliknite na dugme ispod.
Konformacioni e-mail je poslat ponovo.
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Davanjem svoje e-mail adrese, vi se slažete sa našim Uslovima i Pravilima, kao i Politikom Privatnosti
Proverite svoj inboks i kliknite na link koji smo Vam poslali: youremail@gmail.com
Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.