NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 133)

od kirekin
|
2.079.636 pregleda 14.427 odgovora |
1...132 133 134...784
Dodajte post
ritzsergio2

Primio sam ovo

Pišemo da vas obavestimo da je naša kompanija dobavljač softverskih usluga. Mi pružamo naš softver, odnosno „softver za prolaz za plaćanje", trgovcima i finansijskim institucijama. Ne bavimo se bilo kakvim finansijskim transakcijama u ime treće strane, niti obavljamo bilo kakve aktivnosti za koje je potrebna finansijska licenca. Međutim, poštujemo trenutne zahteve PCI DSS i GDPR regulative. Stoga, možemo proslediti gorenavedeno vaše pismo stranama uključenim u transakcije koje ste naveli samo ako nam date svoju saglasnost za to.

Radujemo se Vašem odgovoru

Automatski prevedeno:

Pokušavaju da ne vraćaju novac.

Automatski prevedeno:
ritzsergio2

Šta su vam odgovorili?

mjoo93@outlook.com možete mi reći više ako želite 🙂

Automatski prevedeno:
ritzsergio2

Hej,

Samo kratko pitanje, da li vam je Kešbuls odgovorio ili je novac samo vraćen? Hvala 🙂

Automatski prevedeno:
ritzsergio2

zdravo druže,

I file ovo je odgovor koji ste dobili na početku?

Automatski prevedeno:
ritzsergio2

Pa kako ste dobili novac od kešbulova?

Automatski prevedeno:
Westernbrother

Da li si na kraju stigao negde sa paiop-om

Automatski prevedeno:

Nisam to još uradio! Kada budem imao priliku da napravim dobar mejl, hoću🙂

Automatski prevedeno:
Dt100

Dobio sam isti odgovor ovde. Izgleda da Cashbulls ili nema vezu sa Midates-om ili pokušava da izbegne povraćaj novca.

Nadamo se da će oni koji su uspeli odgovoriti ovde o tome kako su to uradili.

Automatski prevedeno:

da

Automatski prevedeno:
Youssf

Nadamo se da će nas Ritzsergio uputiti kako da to uradimo. Osećam da će i oni biti grotobook, jer su ista kompanija!

Automatski prevedeno:
Dt100

Dobio sam i ovu poruku od Kešbulsa, sada ću im poslati odgovarajuću e-poštu.

Automatski prevedeno:
keejan

Šta će ti reći?

Automatski prevedeno:
keejan

Treba nam zaobilazno rešenje od Ritzsergio za povraćaj sredstava od njih. U suprotnom, jedina opcija bi bila povraćaj sredstava.

Automatski prevedeno:
Dt100

poslao sam im ovo:

Draga Olga,

Hvala na odgovoru.

Moram da izrazim zabrinutost u vezi sa neovlašćenim transakcijama koje se obrađuju preko vašeg prolaza za plaćanje ka veb lokacijama za ilegalno kockanje. Iako je Cash Bulls dobavljač softverskih usluga, upotreba vaše platforme za takve aktivnosti je alarmantna.

Insistiram da kontaktirate umešane nezakonite trgovce i naterate da se ove transakcije ponište. Prema vašim uslovima i odredbama, takve transakcije ne bi trebalo da budu dozvoljene. Frustrirajuće je što do sada nije preduzeta nikakva akcija za rešavanje ovog problema.

Ako se ništa ne preduzme odmah, neću imati izbora nego da dalje eskaliram ovo pitanje.

Srdačan pozdrav,

[Tvoje ime]

Reći ću ti šta mi odgovaraju, sačekao bih ritzsergija, ioussf je u pravu

Automatski prevedeno:
Dt100

Grotobook mi je odgovorio i rekao mi da će banka u suštini stati na njihovu stranu jer sam ja odobrio transakcije iako nisam ništa kupio od njih. Takođe su tražili od mene da dostavim ličnu kartu i kopiju svoje bankovne kartice, očigledno nisam. Moja banka u suštini kaže da zbog moje jedinstvene IP adrese moj zahtev nije uspeo. Apelujem jer to nema nikakve veze sa mojom IP adresom i ne samo da moja IP adresa nije registrovana na moju kućnu adresu, već je registrovana u data centru udaljenom 300 milja na serveru poslovnih podataka mog sina. Prijavio sam grotobook midate i Helpersm i cleverprik za akciju prevare jer je to ista kompanija/osoba koja je registrovana i vreme je da zaustavimo ove kriminalce.

Automatski prevedeno:
Joddd

Ja ću učiniti isto! Sve ću ih prijaviti. Da li imate kopiju onoga što ste rekli da bih u osnovi mogao podržati vaše stavove itd..?

Automatski prevedeno:
Dt100

To su u suštini pitanje i odgovori, nisam zadržao kopiju izveštaja, samo objasnite koliko možete da date što više detalja. Nisam dodao sve pojedince jer su svi povezani tako da kada dođete do dela posla, uverite se da su svi poslovi povezani sa midate grotobook (duckduckgo) za informacije i samo dodajte sve zajedno.

Automatski prevedeno:

zdravo momci vi ste me mnogo motivisali da se otarasim ovih užasnih sajtova, nedavno sam poslao e-poštu na vintermdse, neko zna kako da kontaktiram pikelum.io cork?

Automatski prevedeno:
Joddd

Naravno, banka će to ignorisati. Ako podnesete zahtev za neovlašćeno plaćanje, ali ste izvršili 3DS potvrdu prilikom deponovanja u (ilegalni) kazino, gubite pravo na podnošenje zahteva na osnovu prevare jer ste jedini koji je mogao da odobri uplatu bili vi.

Jedina opcija za uspešan povraćaj sredstava je da kontaktirate trgovca koji je vidljiv na vašoj transakciji i zatražite od njega povraćaj sredstava jer niste primili svoju porudžbinu i/ili želite potpuno otkazivanje. Pošto je većina tih trgovaca lažna veb prodavnica koju procesori plaćanja obrađuju kao keš bull, zinzipai itd., trgovac neće odgovoriti tako da možete da podnesete povraćaj sredstava putem e-pošte koju ste poslali za otkazivanje ili da od njih zatražite ažuriranje o pošiljci svoju robu.

A pošto se 90% trgovaca neće boriti protiv povraćaja sredstava, verovatno ćete uspeti i dobiti povraćaj sredstava. Zato što ne žele da privuku pažnju MasterCard-a da je lažna veb prodavnica koja obrađuje plaćanja za (ilegalna) kazina i koja bi se čak u nekim slučajevima mogla smatrati pranjem novca.

Naravno, moram da kažem da ne bi trebalo da iskorišćavate ovaj posao i da to uradite samo kada se obratite kazinu kada je vaše povlačenje odbijeno ili kada kazino radi nezakonito i trebalo bi da budete svesni toga (kao što je većina, ali nije briga😉).

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
1...132 133 134...784
Idi na stranicuod 784 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti