Banka se igra glupih prosjaka. Imao sam međunarodne blokove i kockarske blokove na svom računu kada su ove transakcije izvršene, isplate su iznosile u € kada sam pitao banku zašto su dozvolili da transakcija izađe, rekli su da su trgovci zapravo preuzeli uplate u £ zbog POGREŠNOG KODIRANjA da bi se poništili sistem. Ali banka ih je uplatila kao isplate u eurima ako su znali da se to dešava onda zašto to nisu zaustavili pa su priznali lažne transakcije. Smh oni ne žele da priznaju svoju grešku. Onda mi kažu za moju IP adresu koja je nebitna, govoreći da koristim svoje onlajn bankarstvo, pa šta. Kao što sam rekao, moja IP adresa je registrovana na poslovni server mog sina u data centru udaljenom 300 milja sve što mogu da vide je kada se prijavim i izađem iz internet bankarstva.
Da li je vaša kartica otkazana ako pošaljete bankovne izvode, pokrivao bih sve osetljive informacije kao što je broj računa, adresa itd. Ako vam je kartica otkazana, oni ne mogu ništa da urade sa njom. Mislim da oni ne mogu ništa da urade sa prvih 6 cifara kartice, ali proverite, pozovite svoju banku u vezi sa ovim, ako imate otvoren slučaj i dobijete savet
Da, kazino je definitivno ilegalan. Takođe sam ih zamolio da zatvore moj račun jer sam se okrenuo kockanju zbog toga što sam imao dijagnozu C. Ukratko, nisu mi dozvolili da uplatim 1400,00 i igram 24 sata, solidno su pokušali da povuku sredstva nije mi dozvolio da tražim identifikaciju. Stalno su pokušavali da učitaju ID i pošalju putem e-pošte, a oni to nisu hteli. Nisam mogao da se prijavim jedan dan. Razgovarao sa savetnikom koji je rekao platformu. Radilo je pokušajte sa drugim uređajem. Pa i dalje ništa nije uradio. Malo je kopao i ukgc je blokirao sajt na Guglu za igrače iz UK. Šaljem im e-poštu u vezi sa svojim sredstvima već više od mesec dana i ništa
Zato bi trebalo da kontaktirate trgovca. Ime kompanije na vašoj izjavi i zamolite ih da vam izdaju povraćaj novca. Jasno je da je kazino s*t i jednostavno nije briga jer su dobili svoj novac. Ovo je tipično ponašanje nekih lažnih kazina.
Imam sve transakcije osim 1 kompanije evave izgleda da su sve povezane jedna sa drugom Konačno imam adresu za evave. Ali svi ostali u osnovi dolaze sa veb portala u Portland St u Londonu. Posegnuo sam do Grotobook-a koji je odgovorio i zatražio od mene ličnu kartu, sliku na kojoj je držim i fotografiju moje bankovne kartice Lol. Rekli su da sam im poslao podatke o otkazanoj kartici prva 4 i poslednja 4 broja. Vratili su se i rekli. Imali su brojne transakcije za tu karticu. Kada sam tražio detalje o porudžbini kupljenih artikala broj računa, adresu na koju su artikli poslani itd., odbili su da mi pošalju ove informacije. Rekao sam im da ako ovo ne dostave, proslediću svu prepisku banci za koju su rekli da će banka stati na njihovu stranu dok sam plaćao preko bezbednog servera
Sve su to dokazi za tebe, drži se toga. Znam za Portland St i imam prijatelja u policiji koji će istražiti 🔎 tako da će to biti sledeće nedelje! Možda onda dobijete brojeve zločina i mogli bi nam biti vraćeni
Dobio sam odgovor od njih nakon što sam to uradio u odgovoru, oni su čvrsto stajali na lažima da su oni samo umetnička kompanija i kupio sam umetnost od njih, koristili su liniju da su sve transakcije u pitanju ispravno obrađene uz punu 3D Secure (3DS) verifikaciju i država da sam primio sliku će sada kontaktirati moju banku da podignem povraćaj sredstava pošto nisam dobio nikakvu sliku, oni će najverovatnije olakšati lažne transakcije da se potvrde izvod.
Dobili su iste pretnje i zato što su oni zapravo umetnička kompanija za koju verujem, ali rade sumnjive poslove. Kontaktiranje vaše banke i podizanje povraćaja sredstava sada može biti jedina opcija. Visa i Mastercard iskreno moraju da zaustave sve ovo.
Vidim, pa ako je trgovac Evave, trebalo bi da pošaljete e-poštu Evaveu (možda možete pronaći kontakt detalje ovde) i zatražiti od njih ažuriranje statusa vaše porudžbine jer ništa niste primili.
U pravu su da će banka stati na njihovu stranu ako podnesete zahtev za povraćaj sredstava za prevaru pošto ste sami ovlastili plaćanje. Ali ako podnesete povraćaj sredstava za neisporuku robe ili za otkazane porudžbine, imate više šanse za uspešan povraćaj novca jer trgovac treba da dokaže da šalje robu koju ne može.