Midate je grotobook isto što i helpersm svi registrovani na 85 Portland st use duckduck go
Automatski prevedeno:
Dt100
Youssf
Dijamantski
Youssf
pre 2 godina
Evave.live it is, kao deo Lovin produkcije
Automatski prevedeno:
Dt100
Elijahanth
Dijamantski
Elijahanth
pre 2 godina
Moja banka me je sprečila da vratim naplatu jer su Pikeleum i grotobook odbili moj!
Automatski prevedeno:
Joddd
Dt100
Platinasti
Dt100
pre 2 godina
204 Avenue de Colmar, Stratsbourg, Francuska. 67100
Jedini razlog zašto znam je da su izvršili 1 povraćaj sredstava i da je adresa za plaćanje vidljiva na mom nalogu i pokazuje mapu i adresu
Automatski prevedeno:
Dt100
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Poslao sam e-poštu Pikeleumu da. Grotobook je uradio potpuno isto kao i ti. Uložiću žalbu na akcionu prevaru, a obavestio sam i nekoga u gradskoj policiji znam ko tamo radi i oni znaju za oblast
Automatski prevedeno:
Dt100
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Prema mom Intelu, zgrada o kojoj je reč možda je zapuštena i prazna. Zašto onda koriste ovu adresu? 🤷♂🤷♂
Automatski prevedeno:
Dt100
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Uspeli ste da dobijete 1 povraćaj novca? Da li je to bilo preko banke? E-pošta se nalazi na njihovoj veb stranici evave.live
Automatski prevedeno:
Dt100
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Zanimljivo, kada sam proguglao tu adresu pojavljuje se transac. Procesor isplata!
Automatski prevedeno:
Elijahanth
Dt100
Srebro
Dt100
pre 2 godina
Šta je bilo dokaza?
Automatski prevedeno:
Dt100
Elijahanth
Dijamantski
Elijahanth
pre 2 godina
Ovi ljudi odbijaju povraćaj sredstava. Napisao sam mejl banci i poslednji put su me kontaktirali!
Nemam pojma koji su dokazi. Upravo sam imao pismo iz banke u kojem se kaže da će mi više transakcija prevare biti zatvoren
Automatski prevedeno:
keejan
Platinasti
pre 2 godina
Ko bi mogao biti Stickers London?
Ima li neko ideju?
Automatski prevedeno:
Youssf
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Samo da budemo sigurni
Mislim na midates sa sedištem u Londonu i helpersm Edinburgh.
Za pomoćnike sam pronašao imejl za upotrebu, ali za moje datume nisam mogao nešto da pronađem.
Automatski prevedeno:
Joddd
Dt100
Platinasti
Dt100
pre 2 godina
Ne znam, to je ono što piše na mom bankovnom izvodu odakle je transakcija došla
Automatski prevedeno:
Joddd
Dt100
Platinasti
Dt100
pre 2 godina
Nisam siguran da se upravo pojavio na mom nalogu pod refundiranjem
Automatski prevedeno:
Dt100
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Dakle, niste ga vratili u banci?
Automatski prevedeno:
Dt100
Youssf
Dijamantski
Youssf
pre 2 godina
Definitivno su iste kompanije. U vlasništvu iste osobe. Koji je imejl za pomoćnike?
Automatski prevedeno:
xxkjxx
Dustyd
Zlato
Dustyd
pre 2 godina
Tražili su od mene ovo, ja sam to dao, pisali su mi da je eskalirao i da se više nikad nisam čuo sa njima
Automatski prevedeno:
xxkjxx
Elijahanth
Zlato
Elijahanth
pre 2 godina
Oni olakšavaju lažne transakcije. Moji povraćaji sredstava su odbijeni, rekli su za 3DS i bukvalno su poslali serijske brojeve umetničkih dela koje sam kupio, potražio sam ih i neki su bili čudni kao pakao
Automatski prevedeno:
Joddd
Youssf
Platinasti
Youssf
pre 2 godina
Nećete, ali ako koristite duckduckgo da pretražujete grotbookove i odete na dno njihove veb stranice videćete njihovu registrovanu adresu, videćete i veliki logo Fat lol za moj sastanak. Ako onda odete u kuću kompanije u UK. Midate je registrovan na istoj adresi koja je registrovana kao veb portal. Tako da samo Bog zna šta se tamo dešava, a ja znam da je to ogroman poslovni prostor u Londonu. Sa gomilom različitih poslova. Pogledao sam, ali ne mogu da nađem stvarni posao.