Definitivno su iste kompanije. U vlasništvu iste osobe. Koji je imejl za pomoćnike?
They are definitely the same companies. Owned by the same person. What was the email for helpers please?
Automatski prevedeno:
pre 2 godina
https://helpersm.pro/
Pogledajte njihove uslove i uslove za poštu
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Dt100
Anonymized668
Dijamantski
Anonymized668
pre 2 godina
Da, očigledno sam prekršio propise o bankama, ali poslao sam timu za sporove veliki mejl sa objašnjenjem situacije jer očigledno nisam želeo da moja banka bude zatvorena. Zvali su me dva puta, ali oba puta sam bio na poslu. Pozvao sam ih nazad i bio sam na čekanju 45 minuta i nikad ih nisam nazvao. Ali poslao sam im ažurirani e-mail u petak u vezi sa svime, tako da čekam poziv. Ako ne dobijem 1 ove nedelje, lično ću ih nazvati. Priznao sam da sam izvršio kockarske transakcije i da sam se zbog ličnih okolnosti vratio, kockanje je uvek moj izlaz. Ali da nisu prikrili transakcije, ja ne bih mogao da se kockam, tako da su za mene krivica na trgovcima. Ja ću tvrditi da nisam pristao da drugi trgovci imaju moje bankovne podatke, posebno u stranim zemljama kao što su Ukrajina, Nigerija, Kenija. Od tada sam više puta pokušao da hakujem moju Google poštu, a takođe i transakcije pokušavaju da se preuzmu sa mog naloga, moj broj telefona je lažiran, sumnjivo?
Automatski prevedeno:
Dt100
Anonymized668
Dijamantski
Anonymized668
pre 2 godina
Povraćaji sredstava su klasifikovani kao prevara jer su trgovci očigledno rekli da su obezbedili robu. Na kraju utakmice sam dobio upozorenje zbog toga. Ali obavestio sam banku o pravom problemu i činilo se da žele da sarađuju. Videćemo šta će biti. Ako čak dobijem 2 trgovca nazad, biću srećan jer će biti preko 2500. To je novi početak lol.
Jedinu plaćenu uslugu za povraćaj novca treba da pružaju advokatske firme/advokati. Svaki korisnik koji ovde tvrdi da pomaže i traži novac verovatno će biti prevarant, posebno kada ima samo jednu reklamu.
Nadam se da modovi mogu da intervenišu.
Automatski prevedeno:
Joddd
Youssf
Platinasti
Youssf
pre 2 godina
Upravo sam mu poslao e-poštu, rekavši da nema takvog korisnika ovde
Automatski prevedeno:
Joddd
refundlars
Platinasti
refundlars
pre 2 godina
Koliko ćete sada biti zabranjeni?
Automatski prevedeno:
Joddd
Youssf
Platinasti
Youssf
pre 2 godina
On je zabranjen dva puta koliko znam
Automatski prevedeno:
Tabbbs
Srebro
pre 2 godina
Može li neko pomoći da kontaktira Smpf*gamingstar
Automatski prevedeno:
Youssf
Joddd
Dijamantski
Joddd
pre 2 godina
Da li ste koristili poštu u pomenutim uslovima i odredbama?
Dakle, ne onaj na sajtu.
Automatski prevedeno:
Jasmo079
LizzieCG
Srebro
LizzieCG
pre 2 godina
Zdravo
Da li ste imali sreće da pronađete kontakt podatke za vekslide?
Ova tema je takođe jasnija o pitanjima kojima se bavimo na ovoj temi. A sa 142 stranice možda je dobro vreme da pređete na novu temu i zatvorite ovu da biste je olakšali. Pokušaću da postavim objavu sa većinom imena trgovaca i njihovim kontakt detaljima kako bih većini od nas olakšao kontakt.
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Youssf
Zlato
Youssf
pre 2 godina
Hvala, ali zar neće samo pročitati i drugu?
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Dt100
Zlato
Dt100
pre 2 godina
Da li ste se javili iz paiz-a
Automatski prevedeno:
Youssf
Anonymized668
Dijamantski
Anonymized668
pre 2 godina
Na kraju da, ali to će se desiti sa svime.
Jedina prednost je što će nova tema, nadamo se, biti jasnija sa informacijama koje su igračima potrebne.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized668
Sutton
Zlato
Sutton
pre 2 godina
Zdravo, da li ste ikada na kraju dobili e-poštu od paimentz-a o ovome?
Naslov to neće rešiti jer ljudi mogu da guglaju po imenu svog trgovca i na kraju pronađu ovu platformu ili koriste dugme za pretragu na veb lokaciji ovde.
Međutim, to je odlična tema koju imamo, ali je ovde teško pronaći imena trgovaca i kontakt podatke koji bi trebalo da budu lakši.