I Santkorn, kako da kontaktirate Bab i Santkorn? Potrebna mi je pomoć, ovo je moja e-pošta. junoyoyo05@gmail.com
Automatski prevedeno:
sulee
Aellis
Srebro
Aellis
pre 5 meseci
Jesi li vratio novac u Santkornu??
Automatski prevedeno:
mausm
Romeo87
Srebro
Romeo87
pre 5 meseci
ALXEN Roswell, nisam mogao da pronađem veb stranicu trgovca ili nešto slično, ali procesor plaćanja bi trebalo da bude Impaya. Zašto ne pošalješ GDPR zahtev Impaya-i? Oni stoje iza celog niza ovih opisa.
Automatski prevedeno:
Unbroken
Utbmitchy
Platinasti
Utbmitchy
pre 5 meseci
Možete li mi poslati Goldukove podatke? Imam nekoliko optužbi od njih.
A.garcia49@hotmail.com
Hvala vam
Automatski prevedeno:
Lisa15
mausm
Zlato
mausm
pre 5 meseci
Jesi li dobio/la odgovor od Impaya-e? Šaljem im imejlove sa linkovima u poruci i čak ih zovem već mesec dana, ali nema odgovora.
Automatski prevedeno:
mausm
Lisa15
Srebro
Lisa15
pre 5 meseci
Prošle godine su mi poslali listu transakcija nakon što sam podneo zahtev za GDPR. Međutim, morao sam da ih nekoliko puta podsetim.
Automatski prevedeno:
Lisa15
mausm
Zlato
mausm
pre 5 meseci
Na koju imejl adresu si to poslao? I da li su vratili novac? Mislim da su i oni Pellopej.
Automatski prevedeno:
mausm
Lisa15
Srebro
Lisa15
pre 5 meseci
dpo@impaya.comYouJoš uvek nisam izdao nikakve povraćaje novca, ali trenutno radim na slučaju.
Zašto verujete da ste povezani sa Pellopay(.com)?
Automatski prevedeno:
Lisa15
mausm
Zlato
mausm
pre 5 meseci
Ah da, poslao sam mnogo imejlova na to.. takođe sam zvao direktora haha, ali ništa.
Automatski prevedeno:
mausm
Lisa15
Srebro
Lisa15
pre 5 meseci
Impaja na svojoj veb stranici navodi predstavnika EU, Newtech Mobile SIA u Rigi. Direktor je isti kao i u Impaji. Takođe pretpostavljam da se operativni poslovi vode iz Rige u Letoniji. Možda bi trebalo kontaktirati vlasti/policiju u Letoniji?
Automatski prevedeno:
Lisa15
mausm
Zlato
mausm
pre 5 meseci
Znam da je isto... ali ako ne odgovore haha, blokirao mi je broj.
Kontaktiraću FCA i zatražiti istragu. Po mom mišljenju, ako licencirani pružaoci usluga platnog upravljanja ispunjavaju svoje obaveze dužne pažnje, ne bi trebalo da održavaju poslovne odnose sa lažnim kompanijama ili, najkasnije, trebalo bi pažljivo da preispitaju ove poslovne modele u pogledu sprečavanja pranja novca kada se generišu značajni obimi transakcija.
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Christis
Dijamantski
Christis
pre 5 meseci
Je l' ti banka dala adresu na koju su transakcije išle?
Automatski prevedeno:
Christis
Srebro
pre 5 meseci
Zdravo, banka u Rumuniji nam ne daje adresu trgovca, već samo MCC kodove. Trenutno sam na 40. danu i čekam rezultate ☺️
Automatski prevedeno:
Arra89
sulee
Platinasti
sulee
pre 5 meseci
Nemam pojma, nisam ih našao
Automatski prevedeno:
Kelly1234
Christis
Dijamantski
Christis
pre 5 meseci
Šta ste rekli banci u vezi sa razlogom za pokretanje povraćaja sredstava?
Automatski prevedeno:
Christis
Kelly1234
Srebro
Kelly1234
pre 5 meseci
Istina je da je to nešto drugo od onoga što se pojavljuje u odlomku.