Može li neko da pomogne? Tražim pomoć u vezi sa Euflexqi i Flexqicer. Nažalost, ovi su preko Revolut-a i ne pokreću spor. Kažu da je u pitanju bio transfer novca iako sam platio karticom??/ Može li neko da pomogne
Hej, zar nisi hteo da mi pošalješ nešto o Vorfiksu? Licemeru! Ne šalji mu više informacija! On samo prikuplja sve potrebne informacije i ništa ne otkriva!
Dovoljno smešno jutros, nakon 3 nedelje čekanja, dobio sam odgovor od policijske poreske uprave koja je rekla da su moji detalji prosleđeni direktno kompaniji, tako da ću vas obavestiti ako se nešto desi
Funny enough this morning after 3 weeks of waiting I have had a response from the police tax commerce who have said my details have been forwarded directly to the company so I will update you if anything happens
Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
Zdravo, da li je ovo bilo za poljskog trgovca? Kome ste poslali imejl da ga proslede, molim vas?
Zdravo svima. Tražim detalje o ovome, ako neko ima bilo kakve informacije,
Pik Gir Apparel LTD
money-athome.com
Pikseli*
MVNP2
WWELTD
Poslao sam imejl kompaniji Peak Gear nakon što sam preuzeo njihov imejl sa njihove veb stranice, međutim, nisam dobio odgovor. Slažem se sa Barclays-om i razmišljam da pokrenem spor ako neko ima savet nakon što sam uradio isto.
Zdravo Lu. Samo pitanje za Peak Gear Apparel, kome si poslao imejl? Je li to bio on? support@peak-gear.com ?
Hi Loo. Just a question for Peak Gear Apparel, who did you email? Was it support@peak-gear.com?
Automatski prevedeno:
pre 2 nedelja
Da. Dobio sam ovo nazad i od tada nisam odgovorio. Zamolio sam Elegra da im pošalje imejl i Elegro je rekao ... (vidi fotografiju)
Nema smisla jer nakon što sam poslao imejl kompanijama Elegro i VELOBET u oktobru 2025. godine, dobio sam povraćaj novca od Peak Gear App Descriptor u roku od 3 dana, što je iznosilo nešto više od 1.000 funti.
Da li ti je trebalo vremena sa Velobetom? Podneo sam žalbu krajem prošle godine i samo su mi slali generičke gluposti. U iskušenju sam da je ponovo posetim. Trenutno istražujem Roleto, što je jedan od sestrinskih sajtova.