Jesi li im stalno slao imejlove tokom tih 5 dana koliko si čekao ili si ih ostavio na miru nakon što si poslao dokaz? Hvala ti, inače. Ako mi vrate novac, stvarno ću ti kupiti poklon zahvalnosti 🤣
Did you keep emailing them during the 5 days you waited or did you leave them alone after you sent over the proof? Thanks by the way. If I get refunded I would genuinely get you a thank you gift 🤣
Automatski prevedeno:
pre 2 sati
Neću da lažem, proganjao sam ih 😂😂 Siguran sam da su mi, nakon tišine nekoliko dana kasnije, poslali imejl da kažu da istražuju slučaj itd., a onda mi je vraćen novac, ali kao što sam rekao, pošto su mi vraćeni oni za koje nisam pitao, shvatio sam da su povezani sa mnogo više njih, pa sam ih tada proganjao. Takođe, ne želim ništa zauzvrat za pomoć, samo se nadam da ćete dobiti povraćaj novca. Ljudi koji uzimaju novac drugih ljudi za pomoć su loši kao i loši kazina koja svi gubimo.
Payesafe je odbio, pa sam otišao kod finansijskog ombudsmana.
Payesafe have refused so I’ve gone to financial ombudsman
Automatski prevedeno:
pre 2 sati
Jutros sam dobio imejl sa potvrdom prijema žalbe od njih, zašto ne pošaljete imejl odeljenju za žalbe Skril-a umesto njihove podrške, možda ima veće šanse? Ili ste već prošli kroz odeljenje za žalbe?
Jutros sam dobio imejl sa potvrdom prijema žalbe od njih, zašto ne pošaljete imejl odeljenju za žalbe Skril-a umesto njihove podrške, možda ima veće šanse? Ili ste već prošli kroz odeljenje za žalbe?
I got a conplaint acknowledgement email this morning fron them , why dont u email skrill complaunts department instead of there support may have a better chance ? Or did u already go through the complaints department
Da li neko zna kako da vratim novac od Passpoint SP? Projekat je zatvoren, stanje na računu je zamrznuto, nikome ne isplaćuju sredstva. Moju uplatu su obradili Nuvei i Xpate LTD. Sada tražim gde da pošaljem zvaničnu žalbu, ali ne mogu da pronađem kontakt adresu e-pošte na njihovim korporativnim sajtovima. Ako neko ima kontakte menadžera, molim vas da ih ostavite.
Imam pravi problem, zavisnik sam od kockanja. Posebno sam postavio strogu blokadu kockanja na svojoj kartici kod banke zbog moje teške zavisnosti. Ali, dođavola, kazino Casper Bets nekako uspeva da zaobiđe ove blokade! Oni obrađuju plaćanja preko Nuvei i Xpate LTD prikrivena kao redovne kupovine. Kao rezultat toga, ponovo sam sve izgubio jer banka to nije prepoznala kao transakciju kockanja. Kako da ovo zaustavim?