Ovi su bili sa Monzom, tako da su bili samo kripto. Mislim da su svi bili iz Pas Pointa SP Zoo. Stvarno se mučim da se vratim od Monza, odmah su zatvorili slučaj, nisu ga čak ni ispitali, pa sam podneo žalbu.
These were with monzo so they were just crypto ones. Think they were all pass point sp zoo. Really struggling with getting back from monzo they closed the case right away didn’t even look into it so i raised a complaint.
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Tražite zoološki vrt u Passpointu?
Dobio sam povraćaj novca. Moram da kontaktiram ivy pay.
Oh, hvala vam, kako ste ovo formulisali? Da li je postojao dodatni razlog zašto su isplatili? Razlog zbog kojeg želim da podnesem zahtev je taj što sam uplatio oko 600 funti na Winnerisland preko njih i nisam dobio ništa nazad, a oni nemaju licencu za Veliku Britaniju niti su na UKGC-u, mislite li da je to dovoljno?
Automatski prevedeno:
Lisa2
Srebro
pre 3 nedelja
Zdravo. Podneo sam zahtev protiv Xpate-a preko moje banke. Moja banka je nerado prihvatila zahtev. Postavili su mi mnogo dodatnih pitanja. Kao što sam i mislio, obrada će trajati 90 dana. To je prava noćna mora.
Zdravo. Ako imate sreće, možda ćete dobiti deo svog novca nazad. Ali po mom iskustvu sa Xpate-om, ovo se desilo. Nisu odgovorili na moje imejlove. Nisam dobio povraćaj novca. Kontaktirao sam banku da podnesem zahtev, ali Xpate osporava svaki pojedinačni zahtev. U svojim dokumentima navode izmišljene usluge i imena. Rekao sam da to nisu usluge koje sam naručio i da ih neću prihvatiti. Banka mi je zatim rekla da ako želim da nastavim spor, oduzeće mi 500 evra sa računa za svaki spor, jer sledeća faza procesa rešavanja spora uključuje naknadu ako izgubim, a oni se pokrivaju. To je zato što bi odluka mogla biti u korist trgovca. Naravno, nisam se složio, jer imam mnogo transakcija i nemam taj iznos na raspolaganju.
Zdravo. Šta je ovo sa naknadom od 500 evra? Kakva je ovo prevara? Koju banku koristite? Prvi put čujem za to. Dakle, kažete da ako želim da osporim transakciju, a trgovac pošalje lažne dokumente, a ja ih ne prihvatim, onda ako izgubim, odbiće mi 500 evra. To je malo nestvarno.