Da li neko ovde još uvek traži Mlsys ili Digital Soundtech LTD? Imam informacije o njihovom veb-sajtu i voleo bih da pomognem 🙂
(nisam siguran da li vraćaju novac)
Does anyone here still looking for Mlsys or Digital Soundtech LTD. I have their direct website info and would like to help 🙂
(not sure if they refund though)
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Da, molim 😊
Automatski prevedeno:
Juully8
Srebro
Foxtrot90
pre 2 meseci
Dobio sam Mixcrede od Usupport-a, čekam da vidim da li će sada vratiti novac za PathSkier.
I got mixcrede from usupport, waiting to see if they refund pathskier now.
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Rekli su da ga nemaju
Automatski prevedeno:
Juully8
Srebro
tharm
pre 2 meseci
Šta si rekao Pejpalu?
What did you say to paypal
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Pogrešan MCC kod, imam i blokadu za kockanje na svom nalogu
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
meandi
Dijamantski
meandi
pre 2 meseci
Mlsys: astrofy.io
Digitalna zvučna tehnologija: tempobeat.ai
Automatski prevedeno:
Emyjay20
Juully8
Zlato
Juully8
pre 2 meseci
Jesi li dobio povraćaj novca od strane uSupport-a?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
pre 2 meseci
DA LI IKO ZNA KO JE PIX AVONTSHOP
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
XkBoii
pre 2 meseci
Ovi su bili sa Monzom, tako da su bili samo kripto. Mislim da su svi bili iz Pas Pointa SP Zoo. Stvarno se mučim da se vratim od Monza, odmah su zatvorili slučaj, nisu ga čak ni ispitali, pa sam podneo žalbu.
These were with monzo so they were just crypto ones. Think they were all pass point sp zoo. Really struggling with getting back from monzo they closed the case right away didn’t even look into it so i raised a complaint.
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Tražite zoološki vrt u Passpointu?
Dobio sam povraćaj novca. Moram da kontaktiram ivy pay.
compliance-requests@getivy.io
Automatski prevedeno:
XkBoii
Loo76
Dijamantski
Loo76
pre 2 meseci
Oh, hvala vam, kako ste ovo formulisali? Da li je postojao dodatni razlog zašto su isplatili? Razlog zbog kojeg želim da podnesem zahtev je taj što sam uplatio oko 600 funti na Winnerisland preko njih i nisam dobio ništa nazad, a oni nemaju licencu za Veliku Britaniju niti su na UKGC-u, mislite li da je to dovoljno?
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 2 meseci
Zdravo. Podneo sam zahtev protiv Xpate-a preko moje banke. Moja banka je nerado prihvatila zahtev. Postavili su mi mnogo dodatnih pitanja. Kao što sam i mislio, obrada će trajati 90 dana. To je prava noćna mora.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Lisa2
Zlato
Lisa2
pre 2 meseci
Zdravo. Ako imate sreće, možda ćete dobiti deo svog novca nazad. Ali po mom iskustvu sa Xpate-om, ovo se desilo. Nisu odgovorili na moje imejlove. Nisam dobio povraćaj novca. Kontaktirao sam banku da podnesem zahtev, ali Xpate osporava svaki pojedinačni zahtev. U svojim dokumentima navode izmišljene usluge i imena. Rekao sam da to nisu usluge koje sam naručio i da ih neću prihvatiti. Banka mi je zatim rekla da ako želim da nastavim spor, oduzeće mi 500 evra sa računa za svaki spor, jer sledeća faza procesa rešavanja spora uključuje naknadu ako izgubim, a oni se pokrivaju. To je zato što bi odluka mogla biti u korist trgovca. Naravno, nisam se složio, jer imam mnogo transakcija i nemam taj iznos na raspolaganju.
Automatski prevedeno:
DjumK
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 2 meseci
Zdravo. Šta je ovo sa naknadom od 500 evra? Kakva je ovo prevara? Koju banku koristite? Prvi put čujem za to. Dakle, kažete da ako želim da osporim transakciju, a trgovac pošalje lažne dokumente, a ja ih ne prihvatim, onda ako izgubim, odbiće mi 500 evra. To je malo nestvarno.
Automatski prevedeno:
Badeachr93
Danixxx
Bronza
Danixxx
pre 2 meseci
Zdravo. Možete li mi, molim vas, poslati šablon i njihovu adresu e-pošte? I meni je potreban povraćaj novca.
badeachristian93@gmail.com
Automatski prevedeno:
Play95
Srebro
pre 2 meseci
DA LI NEKO ZNA KO JE TRGOVAC SKINVOR, LONDON?? Molim vas pomozite
Automatski prevedeno:
tharm
Juully8
Zlato
Juully8
pre 2 meseci
Da li ste izvršili uplatu preko kartice povezane sa PayPal-om ili ste uplatili novac na PayPal, a zatim ga uplatili?
Automatski prevedeno:
Al1nu7zu01
Platinasti
pre 2 meseci
Digitaltek? Iz Londona. Imate li ideju šta bi moglo biti? Plaćanje se obrađuje putem https://www.payment.net/ .
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Juully8
tharm
Srebro
tharm
pre 2 meseci
Plaćanje u 3
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Al1nu7zu01
Dijamantski
Al1nu7zu01
pre 2 meseci
Digitalni saundtek je: tempobeat.ai
možda je isto
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Loo76
Dijamantski
Loo76
pre 2 meseci
Prestali su da mi odgovaraju
Automatski prevedeno:
Play95
Srebro
pre 2 meseci
Molim vas, treba da znate ko je Skinvore, molim vas, molim vas.