Poštovani tim za podršku za Daytona Spin 7,
Registrovao/la sam se i prijavio/la u vaš kazino i uplatio/la depozit od £
Nakon pregleda izvoda iz banke, primetio sam da uplata nije obrađena pod imenom vašeg kazina. Umesto toga, transakcija se pojavljuje pod imenom trgovca pod nazivom Social King, sa pogrešnim kodom kategorije trgovca (MCC).
Plaćanja koja se odnose na usluge kockanja treba pravilno klasifikovati prema MCC 7995 (Klađenje/Kockanje u kazinu). Upotreba nepovezanog deskriptora trgovca i netačnog MCC koda ne predstavlja tačno pravu prirodu transakcije i pokreće ozbiljnu zabrinutost u vezi sa načinom na koji je ovo plaćanje obrađeno.
Nisam svesno pristao/la da moj depozit u kazinu bude obrađen preko treće strane, trgovca, pod drugim opisom. Stoga zahtevam hitan potpuni povraćaj depozita od ££££££££ na prvobitni način plaćanja.
Molim vas da ovaj povraćaj novca obradite bez odlaganja. Ako se ovo pitanje ne reši brzo, razmotriću mogućnost da ga eskaliram preko svoje banke, relevantnih dobavljača plaćanja i iskoristim sva dalja pravna sredstva koja su mi dostupna.
Radujem se vašoj potvrdi da je povraćaj novca pokrenut.
Srdačan pozdrav,

Uskoro ćete biti preusmereni na stranicu kazina. Molimo sačekajte. Ako koristite softver za blokiranje oglasa, proverite podešavanja.