Ne mogu da se setim koji je kazino bio, žao mi je, samo znam procesor plaćanja i šta prikazuju na mom bankovnom izvodu.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Dijamantski
pre 2 meseci
Da li je neko ovde uspeo da dobije povraćaj novca direktno iz SP novčanika?
Takođe, ima li odgovora od tempobeat-a, casperbets-a, NexoraLabs-a ili nešto drugo?
hvala
Automatski prevedeno:
Play95
Srebro
pre 2 meseci
Još uvek tražim SKINVOR... Molim vas pomozite
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Juully8
pre 2 meseci
Čekanje na PayPal-u
Waiting on PayPal
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
DOBIO SAM 5230 OD PULSA
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Badeachr93
pre 2 meseci
Zdravo. Možete li mi, molim vas, poslati šablon i njihovu adresu e-pošte? I meni je potreban povraćaj novca.
badeachristian93@gmail.com
Hello. Could you please send me the template and their email address, please? I need a refund as well.
badeachristian93@gmail.com
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
KOME JE IZVINjENO?
Automatski prevedeno:
Badeachr93
Danixxx
Bronza
Danixxx
pre 2 meseci
Vrednost
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
JosieRosie46
pre 2 meseci
Konačno su mi odgovorili juče - ovo traje od maja! Samo čekam da stignu povraćaji novca, pa ću vas obaveštavati.
They finally replied to me yesterday - this has been going on since May! Just waiting for refunds to hit so I’ll keep you updated
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Zdravo, upravo su mi odgovorili posle 3 nedelje, rekavši da istražuju to itd. i da će se javiti, da li ste i vi ovo primili?
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Badeachr93
pre 2 meseci
Vrednost
Value
Wert
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Čija je vrednost??
Automatski prevedeno:
Badeachr93
Danixxx
Bronza
Danixxx
pre 2 meseci
Za Wert.io.
Čitao sam da si dobio povraćaj novca od njih
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Danixxx
Platinasti
Danixxx
pre 2 meseci
Da, dobio sam ovo od njih oko 4 nedelje pre nego što su poslali ono što sam ti napisao u odgovoru. Ne žure jer mislim da treba da odu u Kriptonim i nateraju ih da vrate novac.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
JosieRosie46
pre 2 meseci
Da, dobio sam ovo od njih oko 4 nedelje pre nego što su poslali ono što sam ti napisao u odgovoru. Ne žure jer mislim da treba da odu u Kriptonim i nateraju ih da vrate novac.
Yeah I got this from them around 4 weeks before they sent the one I popped in the reply to you. They take their time as I think they need to go to Kryptonim and force them to refund
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Hvala na odgovoru, bio sam u toku sa Kriptom, odgovarali su veoma brzo čim sam pomenuo kršenje klauzule 3 - da šalju potvrde e-poštom itd. nakon svake transakcije, zašto nisam dobio nijednu, što jasno pokazuje da rade kao API za kazino, postali su veoma tihi, haha.
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
Badeachr93
pre 2 meseci
Za Wert.io.
Čitao sam da si dobio povraćaj novca od njih
For Wert.io.
I read that you got a refund from them
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Jesam, međutim, više ne vraćaju novac, više nemam imejl jer je bio davno, žao mi je.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Danixxx
Platinasti
Danixxx
pre 2 meseci
Odmah su me odbili, pa sam im poslao imejl da kopiram u Ajvi Peju i sada mi očigledno vraćaju novac... Pratite ovaj prostor
Automatski prevedeno:
Badeachr93
Danixxx
Bronza
Danixxx
pre 2 meseci
Bez brige
Automatski prevedeno:
Danixxx
JosieRosie46
Dijamantski
JosieRosie46
pre 2 meseci
Koliko novca treba da vam se vrati? Moji su tek nešto manje od 700 funti.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Danixxx
Platinasti
Danixxx
pre 2 meseci
Mislim da moji koštaju samo oko 286 funti, tako da, srećom, nisu toliko skupi kao tvoji - ali svaki deo koji dobijemo nazad pomaže!
Automatski prevedeno:
Danixxx
Dijamantski
JosieRosie46
pre 2 meseci
Mislim da moji koštaju samo oko 286 funti, tako da, srećom, nisu toliko skupi kao tvoji - ali svaki deo koji dobijemo nazad pomaže!
I think mines only around £286 so not as much as yours thankfully- but every little bit we get back helps!
Automatski prevedeno:
pre 2 meseci
Bože, svaka sitnica pomaže jer su to bankovni transferi koje bi trebalo brzo da primite.
Automatski prevedeno:
JosieRosie46
Danixxx
Platinasti
Danixxx
pre 2 meseci
Poslala sam im poruku, Ajvi je trebalo nedeljama da odgovori, pa da vidimo šta će reći.