Zdravo. Po mom iskustvu, Xpate obično ne odgovara. Kada to urade, često kažu da ne mogu da pronađu uplatu. Takvo je moje iskustvo sa njima.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 1 meseca
Zdravo. Tačno. Moja banka je potvrdila da je plaćanje obrađeno putem Xpate-a.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
keejan
Platinasti
keejan
pre 1 meseca
Zdravo. Hvala! Sada ću znati gde se Xpate koristi za plaćanja.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
Lisa2
Platinasti
Lisa2
pre 1 meseca
Zdravo. Kako je vaša banka odgovorila na vaš zahtev za povraćaj sredstava? Da li su vam dali bilo kakvu naznaku da li misle da imate dobre šanse da dobijete spor?
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Platinasti
DjumK
pre 1 meseca
Zdravo. Prošao sam kroz skoro potpuno istu situaciju. Osvojio sam u onlajn kazinu, zatražio isplatu, a onda mi je nalog blokiran. Sada pokušavam da povratim svoj novac jer su plaćanja obrađena preko Xpate-a.
Automatski prevedeno:
billi85
keejan
Srebro
keejan
pre 1 meseca
Zdravo. Hvala. Kako stoji sa povraćajem novca? Da li je neko uspeo da vam vrati novac?
Automatski prevedeno:
billi85
keejan
Srebro
keejan
pre 1 meseca
Zdravo. Imao sam plaćanja sa deskriptorom TREOFGM, tako da izgleda da su obrađena preko Xpate-a. Hvala na informacijama!
Automatski prevedeno:
voodoo4
billi85
Zlato
billi85
pre 1 meseca
Zdravo. Ako je vaša banka ispravno podnela zahtev za povraćaj sredstava i ako ste jasno i potpuno opisali situaciju, vaše šanse da dobijete povraćaj novca su dobre. Međutim, to može potrajati. Po mom mišljenju, Xpate-u će biti teško da uspešno ospori povraćaj sredstava.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Lisa2
Zlato
Lisa2
pre 1 meseca
Zdravo. Moja banka je već podnela zahtev za povraćaj sredstava protiv Xpate-a. Rečeno mi je da postoji velika šansa za uspešan ishod. Sada samo treba da čekam do 45 dana na odluku.
Automatski prevedeno:
voodoo4
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 1 meseca
Zdravo. Po mom iskustvu, Xpate često pokušava da ospori povraćaj sredstava dokumentima koje smatram obmanjujućim ili netačnim. Ako ste sigurni u svoj slučaj, držite se svoje priče i dostavite svu prateću dokumentaciju svojoj banci.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Org1991
Dijamantski
Org1991
pre 1 meseca
Koliko brzo otkazuju? Da li vam je odobreno povlačenje sredstava? Kada se otkaže, da li kažu zašto?
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Alfred_ANTONYAN21
Dijamantski
Alfred_ANTONYAN21
pre 1 meseca
Sada imam još jedan potencijalni klijent povezan sa Xpate-om, pa ću to istražiti.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Org1991
Dijamantski
Org1991
pre 1 meseca
Takođe sam napravio forum za njih jer bi bilo dobro čuti mišljenje drugih ljudi 🙂
Automatski prevedeno:
keejan
billi85
Platinasti
billi85
pre 1 meseca
Sa zadovoljstvom, to je 100% XPate
Automatski prevedeno:
keejan
billi85
Platinasti
billi85
pre 1 meseca
Već sam dobio nekoliko povraćaja novca putem povraćaja sredstava, izgleda dobro!
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Alfred_ANTONYAN21
Dijamantski
Alfred_ANTONYAN21
pre 1 meseca
Hej! Da li ti je GTspins.com uopšte obradio ikakve isplate?
Hvala! 🙂
Automatski prevedeno:
Romeo87
Dijamantski
pre 1 meseca
Da li je neko imao iskustva sa Yapily-jem? Da li nude povraćaj novca? Hvala.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Anonymized1181
Dijamantski
Anonymized1181
pre 1 meseca
Ne želim da budem grub, ali siguran sam da su mnogi ljudi u ovoj temi zavisnici od kockanja u oporavku. Zar ne možete da zadržite ćaskanje o kazinu za neki drugi deo foruma?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Foxtrot90
Dijamantski
Foxtrot90
pre 1 meseca
Nema brige. Hoću, upravo sam video nekoliko igrača ovde kako igraju tamo i hteo sam da dobijem njihove podatke jer vide da me ne isplaćuju.