Zdravo. Ako su vaše transakcije na toj veb stranici obrađene od strane Xpate-a i kasnije pobedite u kazinu, postoji velika šansa da nećete moći da povučete svoj dobitak. U mom slučaju, verujem da su isplate obrađene za veb stranicu koja je radila bez važeće licence za kockanje. Morao sam da podnesem zahtev za povraćaj novca preko svoje banke samo da bih povratio bar deo svojih depozita. Što se tiče dobitaka, odustao sam od njih.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 3 nedelja
Rogekit i Eksingeno vraćaju novac direktno, tako da vredi otići kod njih.
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
Lisa2
Dijamantski
Lisa2
pre 3 nedelja
Ne mislim da ih je obradio xpate jer sam zapisao istoriju pregledanja kada sam uplaćivao depozite. Ali imam veliki saldo i danas su počeli da otkazuju moje isplate, u osnovi govoreći da je u pitanju tehnička greška i da ne mogu da podrže plaćanje karticama ili bankovni transfer lol... Kakav izgovor! Poslao sam imejl uključenim dobavljačima plaćanja.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Snowyhill84
Zlato
Snowyhill84
pre 3 nedelja
STVARNO? Imam hiljade kod njih na dve moje kartice. Da li postoji mogućnost da imate kontakt informacije?
Automatski prevedeno:
Lisa2
johnmaddisonn1
Zlato
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Zdravo. Jesi li uspeo da vratiš novac od Xpate transakcija? Uradio sam kako si predložio i podneo zahtev za povraćaj sredstava. Sada čekam da vidim kako će banka odlučiti.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Hvala na pitanju. Nažalost, još uvek nisam dobio nikakav povraćaj novca od Xpate-a. Moja banka je već podnela zahtev za povraćaj novca, ali još uvek nije bilo pozitivnog ishoda.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Bilo je na veb-sajtu WinWin kazina. Uplatio sam mnogo depozita tamo i sve ih je obradio Xpate. Pokušao sam da kontaktiram kazino putem njihovog ćaskanja uživo, ali me jednostavno ignorišu.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Zdravo. Ne, još uvek nisam povratio/la svoj novac. Čekam odluku banke o povraćaju sredstava, a Xpate me i dalje ignoriše.
Automatski prevedeno:
billi85
Srebro
pre 3 nedelja
Zdravo. Da li je neko ranije koristio WBZTT kao trgovac? Želeo bih da znam da li se plaćanja obrađuju putem XPate-a. Hvala na svakoj informaciji!
Automatski prevedeno:
billi85
Lisa2
Srebro
Lisa2
pre 3 nedelja
Zdravo. I ja sam igrao na WinWin-u. Pošto nisam ništa osvojio i nisam tražio isplatu, nikada nisam obraćao pažnju ko je obradio uplate. Sada ću proveriti. Da li je to zaista bio XPate?
Automatski prevedeno:
billi85
Anonymized1181
Srebro
Anonymized1181
pre 3 nedelja
Zdravo. Prvo, trebalo bi da proverite da li ove depozite zaista nije obradio XPate.
Automatski prevedeno:
billi85
tharm
Srebro
tharm
pre 3 nedelja
Zdravo. Na koje veb stranice ste uplatili novac? Nisam ranije naišao na ove trgovce.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 3 nedelja
Ne možeš, mora biti ovde.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 3 nedelja
Koristite dugme za pretragu u gornjem desnom uglu i unesite imena svojih trgovaca, a zatim kliknite na forum. Mnogo informacija ovde, druže, moći ćete da dobijete nešto zauzvrat.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
DjumK
Zlato
pre 3 nedelja
Zdravo. Imam novosti. Xpate me je kontaktirao i rekao da će mi vratiti sve depozite ako povučem povraćaj sredstava. Prema njihovim rečima, žele da izbegnu oštećenje odnosa povraćaja sredstava. Nisam siguran da li je to dobra ideja. Da li bi moja banka mogla da mi naplati proviziju ili da ima problem sa mnom ako povučem povraćaj sredstava, a zatim mi Xpate ne vrati novac? Da li je neko bio u sličnoj situaciji?
Automatski prevedeno:
DjumK
billi85
Zlato
billi85
pre 3 nedelja
Zdravo. I ja sam imao trgovca WBZTT. U mom slučaju, plaćanje je obrađeno preko Walleto-a. Samo budite spremni da će vraćanje novca možda potrajati dosta vremena.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
Platinasti
XkBoii
pre 3 nedelja
STVARNO? Imam hiljade kod njih na dve moje kartice. Da li postoji mogućnost da imate kontakt informacije?
REALLY? I have thousands with them on 2 of my cards. Any chnace you have the contact info?
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Samo unesite ime prodavca u traku za pretragu, sve što vam treba je u ovoj temi 😊
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Anonymized1181
billi85
Dijamantski
billi85
pre 3 nedelja
Ne, ne mislim da su bili. Kako to?
Automatski prevedeno:
Hansy57
Srebro
pre 3 nedelja
Da li neko ima kontakt podatke za mirai / kryspectr?