Zdravo. Ako su vaše transakcije na toj veb stranici obrađene od strane Xpate-a i kasnije pobedite u kazinu, postoji velika šansa da nećete moći da povučete svoj dobitak. U mom slučaju, verujem da su isplate obrađene za veb stranicu koja je radila bez važeće licence za kockanje. Morao sam da podnesem zahtev za povraćaj novca preko svoje banke samo da bih povratio bar deo svojih depozita. Što se tiče dobitaka, odustao sam od njih.
Ne mislim da ih je obradio xpate jer sam zapisao istoriju pregledanja kada sam uplaćivao depozite. Ali imam veliki saldo i danas su počeli da otkazuju moje isplate, u osnovi govoreći da je u pitanju tehnička greška i da ne mogu da podrže plaćanje karticama ili bankovni transfer lol... Kakav izgovor! Poslao sam imejl uključenim dobavljačima plaćanja.
Zdravo. Jesi li uspeo da vratiš novac od Xpate transakcija? Uradio sam kako si predložio i podneo zahtev za povraćaj sredstava. Sada čekam da vidim kako će banka odlučiti.
Zdravo. Hvala na pitanju. Nažalost, još uvek nisam dobio nikakav povraćaj novca od Xpate-a. Moja banka je već podnela zahtev za povraćaj novca, ali još uvek nije bilo pozitivnog ishoda.
Zdravo. Bilo je na veb-sajtu WinWin kazina. Uplatio sam mnogo depozita tamo i sve ih je obradio Xpate. Pokušao sam da kontaktiram kazino putem njihovog ćaskanja uživo, ali me jednostavno ignorišu.
Zdravo. I ja sam igrao na WinWin-u. Pošto nisam ništa osvojio i nisam tražio isplatu, nikada nisam obraćao pažnju ko je obradio uplate. Sada ću proveriti. Da li je to zaista bio XPate?
Koristite dugme za pretragu u gornjem desnom uglu i unesite imena svojih trgovaca, a zatim kliknite na forum. Mnogo informacija ovde, druže, moći ćete da dobijete nešto zauzvrat.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
DjumK
Srebro
pre 1 sat
Zdravo. Imam novosti. Xpate me je kontaktirao i rekao da će mi vratiti sve depozite ako povučem povraćaj sredstava. Prema njihovim rečima, žele da izbegnu oštećenje odnosa povraćaja sredstava. Nisam siguran da li je to dobra ideja. Da li bi moja banka mogla da mi naplati proviziju ili da ima problem sa mnom ako povučem povraćaj sredstava, a zatim mi Xpate ne vrati novac? Da li je neko bio u sličnoj situaciji?
Zdravo. I ja sam imao trgovca WBZTT. U mom slučaju, plaćanje je obrađeno preko Walleto-a. Samo budite spremni da će vraćanje novca možda potrajati dosta vremena.