Izvinite na dugom postu! Već neko vreme pažljivo pratim ovu temu. Laknulo mi je kada sam video da nisam jedini koji se bori sa problemom. To mi je dalo nadu da ću dobiti nešto novca nazad... Mnogo sam se kockao. Međutim, shvatio sam da iako su naše tvrdnje o kršenju mcc-a, prevarama i nadolazećim blokovima kockanja sve tačne i opravdane...ove kompanije nije briga...jer će, nažalost, biti malo povrata od nadležnih. Banke ne mare, finansijske regulatore nije briga, u velikoj šemi stvari jednostavno ne mislim da je to dovoljno veliki problem da bi se brinule, posebno imajući u vidu da smo im naizgled voljno poslali svoj novac! Ne pokušavam da budem negativan, i možda će vam se dopasti da dobijete koju funtu tu i tamo, sve što kažem je, ako ste tek stigli na ovu temu, nemojte očekivati da će vam ovi prevaranti dati vaš novac nazad!
Da li ću nastaviti da šaljem e-poštu svaki dan i da budem apsolutni muka u guzici? Da. Da li se nadam da će jednog dana ove vreće ološa otpuzati tamo odakle su došle? Da. Da li očekujem svoj novac nazad? Ne.
S tim u vezi, svako ko je imao ikakvih poslova sa 'Makom' u Canapai-u... oni su se prijavili da se pridruže bugarskom registru dobavljača virtuelne imovine, pa ako želite da pošaljete e-poštu Hanfi ( potrosaci@hanfa.hr ) i recite im o uslugama koje pružaju za kazina i njihovom nedostatku postupanja sa žalbama, što se može primetiti u njihovoj prijavi.
Automatski prevedeno: