Ovo je drugačiji svaйp, brate. CNB je oduzeo Swipez licencu, pa su zatvorili. Ne znam kako da dobijem povraćaj novca sada.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 1 sat
Da, Brikpej ih je otkupio.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
JosieRosie46
Platinasti
JosieRosie46
pre 1 sat
Zdravo Džozi,
Pre oko 10 dana sam poslao imejl kompaniji Delados u vezi sa grupom od 3 trgovca za koje mislim da su povezani sa njima. Šta ste im poslali, ako vam ne smeta da pitam? Da li su vam odmah odgovorili?
Automatski prevedeno:
LP2710
Elliee36
Zlato
Elliee36
pre 46 minuta
Flukspej i Mifiniti mogu biti prilično jednostavni za pronalaženje kontakt informacija na mreži, zamolite bilo koju veštačku inteligenciju da vam pomogne u pretraživanju, srećno!
Automatski prevedeno:
Buttyboii28
XkBoii
Srebro
XkBoii
pre 21 minuta
Mislim da si u pravu, druže, moj je odskočio, a Brigpej je kupio taj Svipez još 2022. U istoj sam situaciji kao i ti.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 17 minuta
Jesi li siguran? Briqpay je kupio kompaniju pod nazivom Swipez 2022. godine. Mislim da je to potpuno druga kompanija. Domen swipez.eu je bio povezan sa pružaocem usluga plaćanja Draph Solutions sro. Češka narodna banka je zvanično oduzela licencu kompaniji za pružanje usluga plaćanja malog obima, a ta odluka je stupila na snagu 3. januara 2026. godine.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 17 minuta
kakvi trgovci su sa njima 🙂
Automatski prevedeno:
XkBoii
Buttyboii28
Zlato
Buttyboii28
pre 16 minuta
Šta mislite, možemo li šta god da uradimo? Skoro 4 hiljade za mene, a da sam to ranije videla, mogla sam da dobijem povraćaj novca. Vraćali su mi novac sve do zatvaranja 🙁
Automatski prevedeno:
Sarah222
UserJ0193
Srebro
UserJ0193
pre 12 minuta
Dobio sam povraćaj novca od CNPCTO preko Walletto-a 1. jula, tako da su verovatno nedavno prekinuli saradnju.