Da, bilo je to preko Walletto-a. Takođe sam imao VLTX kod njih, ali su mi rekli da više ne posluju sa njima. Čekam DSAR (koji je slučajno objavljen danas!) da vidim sa kojim drugim trgovcima bih mogao imati posla sa njima.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Sarah222
Zlato
Sarah222
pre 6 sati
Zatražio sam DSAR-ove od oko 15 kompanija pokušavajući da povratim ova sredstva i nijedna nije odgovorila. Počinje da me nervira. Srećno!! Nadam se da će odgovoriti. Imam poruku na čekanju u vezi sa BIN 402569 za koju imam 28 različitih trgovaca i stotine transakcija. Koja god banka da je u pitanju, očigledno je saučesnik, inače zašto bi ih svi ovi trgovci koji praju transakcije koristili?
Automatski prevedeno:
Sarah222
XkBoii
Srebro
XkBoii
pre 4 sati
Izgleda da je u pitanju banka u Rumuniji.
Unosio sam DSAR-ove samo u poslednjih mesec dana. Mobilum mi je juče odgovorio (dan zakašnjenja) sa nekim lošim izgovorom „mi smo samo obrađivač" da ne pružimo ništa. Tako da sam se vratio kod njih. I dalje čekam Walletto. Pretpostavljam da tehnički imaju vremena do kraja danas...
Automatski prevedeno:
XkBoii
Sarah222
Zlato
Sarah222
pre 3 sati
To je zapravo šala. Ovi perači transakcija ne mare ni za kakve važeće zakone. Kada se jedan neizbežno zatvori, i dalje imaju stotine drugih lažnih poslova za pranje. S druge strane, Ivypay mi nije odgovorio već mesec dana. Prošlo je više od 15 radnih dana otkako sam popunio njihov obrazac i ništa. Čudno je kako nekima vraćaju novac, a druge ignorišu.
Automatski prevedeno:
Ramu50000
XkBoii
Bronza
XkBoii
pre 2 sati
info@exingeno.compokriva Pikertona i Ruga
Automatski prevedeno:
Ramu50000
Ramu50000
Bronza
Ramu50000
pre 2 sati
Povraćaj novca u roku od 3 dana bez pitanja, pošaljite imejl i dobićete novac
Automatski prevedeno:
XkBoii
Ramu50000
Zlato
Ramu50000
pre 2 sati
Već sam dobio povraćaj novca od ExinGeno-a i polovinu Rogue-a nazad (tražio sam i drugi deo, ali još ništa), ali sam koristio outpost@roguekit za njih. šta je Pinkerton?