Neko je ovde rekao da je art rešenje Cardaq, ali Cardaq nije odgovorio ni na šta što sam im poslao
potražite xor na forumu, nekome je Cardaq vratio novac i za njih
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
XkBoii
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 5 sati
Uprkos tome što Barklikard odbija da pokrene BILO KAKVE zahteve za povraćaj sredstava. Pozvaću ih sutra da pitam koja je banka koja je izvršila povraćaj. Postoji razlog zašto je koriste. Saučesnici su u pranju transakcija. 28 entiteta samo na osnovu mog izvoda.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 5 sati
Probao sam to, ali su rekli da ne znaju i da to ne mogu da vide.
Možda bi bilo najbolje da im uradiš DSA i vidiš šta možeš da pronađeš na taj način.
Automatski prevedeno:
Jcraig17
Srebro
pre 3 sati
Kako svi napreduju sa ovim povraćajima novca? Upravo sam pronašao ovu stranicu. Monzo je odbio da podigne zahtev za povraćaj sredstava, međutim, Virdžin je podigao zahtev za povraćaj sredstava za mene i prvobitno vratio uplate - da li je ovo dobro?
Pokušavam da kontaktiram trgovce da bih dobio povraćaj novca. Bio bih vam zahvalan ako neko zna kontakt za Gexscriptsystems? Uplata je izvršena u Londonu. Izgleda da je u pitanju Boostscript.pro, što je onlajn tržište za frilens usluge pisanja u vlasništvu Gexsystem-a sa sedištem u Londonu. Skoro 15 hiljada dolara uplaćeno njima, može li neko da pomogne kako da ih vratim?
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Jcraig17
XkBoii
Srebro
XkBoii
pre 3 sati
Kako napreduješ sa povraćajem novca/povraćajem sredstava, druže?
Automatski prevedeno:
XkBoii
Jcraig17
Zlato
Jcraig17
pre 3 sati
Nije dobar druže. Sve velike tužbe su odmah odbijene pri prvom pominjanju kockanja, ne traže dalje. Jedini povraćaji koje sam dobio bili su nekoliko stotina funti sa novodnevnom kreditnom karticom (klikeri) bili su zaista veoma od pomoći. Barklikard i Vankis nisu mi uopšte pomogli, a Vankis me je zakasnio zbog kršenja uslova kockanjem. Osim toga, nekoliko trgovaca mi je vratilo novac, ali to je vrh ledenog brega, zaista mi je žao što to moram da kažem.
Automatski prevedeno:
Jcraig17
Srebro
pre 3 sati
Bolje bi mi bilo da nisam igrao Gemstop i da sam ostao na regulisanim britanskim kazinima nego da saznam za ove apsolutno niske kazina koji vrebaju nas, koji očigledno imamo zavisnost i ne znamo kada da stanemo, pa, govorim u svoje ime. Slao sam im imejlove više puta da se trajno isključe u poslednjih 9 meseci... stalno su me vraćali sa promocijama/bonusima.
Automatski prevedeno:
Jcraig17
Srebro
pre 3 sati
Drago mi je što sam pronašao ovaj forum, osećam se kao da sam jedan od retkih koji je ovako uhvaćen. Pošaljite mi imejl na jonathancraig1@hotmail.co.uk Bilo bi dobro da razgovaramo sa nekoliko ljudi i pokušamo da se međusobno držimo na pravom putu po ovom pitanju.
Automatski prevedeno:
Snowyhill84
XkBoii
Platinasti
XkBoii
pre 3 sati
Mogu li da pitam, da li ste posebno podneli zahteve za povraćaj sredstava kod kompanije Marbles? Imam značajan iznos kod njih 🙈
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
XkBoii
Jcraig17
Zlato
Jcraig17
pre 3 sati
Druže, tačno tako se i ja osećam. Najgora odluka koju sam doneo bila je GamStop. Ovo zvuči kao ono što je Winbeast meni uradio.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Snowyhill84
Zlato
Snowyhill84
pre 3 sati
Ukupno sam ih sakupio samo oko 10. Bili su zaista dobri. Upravo sam ih sakupio preko aplikacije.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Jcraig17
Platinasti
Jcraig17
pre 3 sati
Požalite se na kazino ovde, ja sam to uradio jednom ko je meni uradio isto. Možda vam to neće pomoći u pogledu povraćaja novca, ali će pomoći ljudima u budućnosti da izbegnu kazino koji se oslanjao na vašu zavisnost.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
XkBoii
Snowyhill84
Zlato
Snowyhill84
pre 3 sati
Imate li kakve informacije o IVYPAY-u za plaćanja kriptonima?
Automatski prevedeno:
Jcraig17
Foxtrot90
Srebro
Foxtrot90
pre 3 sati
Da, druže, tek sam započeo proces žalbe/povraćaja novca sa kazinom, a to je Cipherwins24 (ne mislim ni da ima licencu za kockanje bilo gde u svetu, a kamoli u Velikoj Britaniji). Videću kako će to ići, povećane su i stope povraćaja novca.
Automatski prevedeno:
LP2710
Jcraig17
Zlato
Jcraig17
pre 3 sati
Oh 10000%, ovde u Belgiji sam se samoisključio, naši onlajn kazina imaju ograničenje od 250 evra nedeljno, sada sam potrošio 8,5 hiljada za 3 dana recidiva posle skoro godinu dana.. voleo bih da nikada nisam saznao za ove ofšor gluposti... 🥲
Automatski prevedeno:
Lisa2
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 sati
Zdravo. Xpate je poslao dokumenta za koja verujem da nisu autentična, pa sam ih osporio i nisam prihvatio njihov odgovor. Sada čekam odluku šeme kartica.
Usput, da li ste ikada naišli na neki od ovih opisa trgovaca?
GREDTVF
HIGERV
SVITGEM
Ne mogu da pronađem mnogo informacija o njima.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Jcraig17
Zlato
Jcraig17
pre 3 sati
Zdravo. Imam iskustva sa ovim opisima trgovaca:
MSP
skudot
blizanac
U mom slučaju, plaćanja su obrađena putem Xpate-a. Povraćaj novca je bio težak, tako da sam spreman na to da će proces povraćaja potrajati.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Jcraig17
Platinasti
Jcraig17
pre 3 sati
Vredi to uraditi, moglo bi nekome jednog dana pomoći ako proveri ocenu kazina ovde.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Sarah222
Zlato
Sarah222
pre 3 sati
Zdravo. Jesi li na kraju dobio povraćaj novca od Walleto-a ili su te blokirali?
Automatski prevedeno:
Lisa2
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 3 sati
Zdravo. Da li neko zna ko obrađuje plaćanja za Skillz? Da li je to slučajno Walleto ili Xpate?