Dobio sam DSAR i radim na njemu. Ne daje vam ime trgovca, ali dovoljno informacija da možete da povežete sa bankovnim računom. Još im ništa nisam poslao sa njega... bila mi je potrebna pauza!
Automatski prevedeno:
Loo76
Dijamantski
Pyne1688
pre 3 nedelja
Mora da imaš sreće, ja sam pokušavao od marta i ništa.
You must be a lucky one has I have tried from March and nothing
Automatski prevedeno:
pre 3 nedelja
Šta tačno pišeš?
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
Vss222
Srebro
Vss222
pre 3 nedelja
Direktno preko aplikacije Revolut putem bankovnog transfera. To su uvek bili transferi u realnom vremenu.
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
Sarah222
Srebro
Sarah222
pre 3 nedelja
Hvala vam puno! To je odlično.
Da li su vaša plaćanja putem Revolut-a zapravo bila bankovni transferi ili plaćanja karticama? Kao što verovatno znate, postoji odgovarajuća procedura „povraćaja sredstava" samo za plaćanja karticama. Za bankovne transfere postoji samo procedura „opoziva".
Da li ste prvo poslali imejl sa žalbom svim uključenim dobavljačima platnih usluga, tražeći od njih da vam vrate sva plaćanja? Ili ste odmah prvo kontaktirali Revolut i pokušali da pokrenete povraćaj sredstava za sve pogođene transakcije?
U aplikaciji Revolut, uvek morate da izaberete razlog sa unapred definisane liste kada zahtevate povraćaj sredstava i/ili opoziv. Koji razlog ste izabrali?
U vašem slučaju, verovatno je bilo i mnogo različitih plaćanja, zar ne? Da li ste zatim zahtevali povraćaj sredstava za svaku pojedinačnu od vaših 50 transakcija - što znači da ste na kraju imali više od 50 zahteva u aplikaciji?
Pročitao sam u ovoj temi da ste kontaktirali zaposlenog u Revolutu. Da li je taj razgovor bio putem ćaskanja ili telefonom?
Moj lični slučaj: Ukupno sam izvršio oko 60 plaćanja kod 5 različitih dobavljača plaćanja, i sva (!) su bila bankovni transferi. Dakle, u mojoj konkretnoj situaciji, normalan povraćaj sredstava nije moguć jer se nisu radilo o plaćanjima karticama. Međutim, moguće je pokušati opoziv, što znači da Revolut kontaktira dobavljače plaćanja i traži od njih dobrovoljni (!) povraćaj novca.
Šta biste preporučili da uradim u mojoj konkretnoj situaciji? Da li bi trebalo jednostavno da pokušam da podnesem zahtev za opoziv za svaku transakciju, jednu za drugom, 60 puta? Nisam siguran koji bi bio najefikasniji i najefikasniji pristup.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Kaplan
Zlato
Kaplan
pre 3 nedelja
Hvala, to je veoma korisno. Pokušaću da zatražim ARN, ime/ID primaoca i MCC direktno od moje banke za ove transakcije.
Kada ste kontaktirali Walleto, da li je sam ARN bio dovoljan da potvrde koji su opis trgovca obradili, ili su tražili i podatke o kartici, datume i iznose? Trudim se da sve pripremim unapred kako ne bih morao da se prepirem sa njima.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Lisa2
Zlato
Lisa2
pre 3 nedelja
Da, i ja sam imao FASTVER transakcije. Prvo sam pokušao da ih direktno kontaktiram, ali nisam stigao nigde. Xpate nije bio od velike pomoći, pa sam na kraju podneo zahtev za povraćaj sredstava preko svoje banke. Deo novca je već vraćen na taj način, ali još uvek čekam na preostale slučajeve.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Zlato
pre 3 nedelja
Zdravo. Da li neko ima informacije o ovim opisima trgovaca?
XOR vizuelni sloj
Umetničko rešenje
Vizuelni mlin
Hekso Lend
Umetnička unija SIS
Horizontska zemlja
Postojeći sistem
Da li je neko imao posla sa nekim od njih ili uspeo da pronađe kontakt podatke? Takođe pokušavam da utvrdim koji procesor/prihvatač plaćanja stoji iza ovih transakcija i da li bi neki od njih mogao biti povezan sa Xpate-om ili Walleto-om.
Automatski prevedeno:
billi85
Kaplan
Srebro
Kaplan
pre 3 nedelja
Hvala, to ima smisla. Pratiću korake u tvojoj temi i pobrinuću se da tražim kompletan skup podataka o transakciji, a ne samo deskriptor ili ARN.
Uglavnom pokušavam da identifikujem koji sticalac/pravni subjekt stoji iza transakcija vezanih za Xpate, tako da je vaš pregled zaista koristan. Kada dobijem informacije od banke, uporediću ID sticaoca, ime, MCC i ARN i videti gde će to voditi.
Automatski prevedeno:
billi85
johnmaddisonn1
Srebro
johnmaddisonn1
pre 3 nedelja
Zdravo. I kod mene su se neki od ovih opisa pojavili u transakcijama:
XOR vizuelni sloj
Umetničko rešenje
Vizuelni mlin
Hekso Lend
Umetnička unija SIS
Horizontska zemlja
Postojeći sistem
Nažalost, još uvek nisam uspeo da pronađem nikakve pouzdane informacije ili kontakt podatke za njih. Takođe pokušavam da utvrdim ko je obradio ove uplate i da li postoji neka veza sa Xpate-om ili Walleto-om.
Ako pronađem nešto korisno, objaviću ovde ažuriranje.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Arra89
Zlato
Arra89
pre 3 nedelja
To je frustrirajuće. Pogotovo ako odbijaju sporove bez pravilnog pregleda svake transakcije. Možda bi vredelo pitati Monza za ARN, ID primaoca i ime primaoca za Tchtxt plaćanja. To bi moglo pomoći da se identifikuje ko ih je zapravo obradio i da li je u to bio uključen Xpate ili neki drugi obrađivač.
Ako uspete da dobijete te detalje od Monza, molim vas da mi javite šta ste pronašli.
Automatski prevedeno:
voodoo4
DjumK
Zlato
DjumK
pre 3 nedelja
Hvala. Kontaktirao sam HURTED na support@hurtedgame.io , pa ću videti da li će odgovoriti. Jesi li uspeo da dobiješ povraćaj novca od HURTED-a i koliko im je otprilike trebalo da odgovore? Još uvek razmatram opciju povraćaja novca ako uskoro ne dobijem odgovor od njih.
Automatski prevedeno:
voodoo4
Alfred_ANTONYAN21
Zlato
Alfred_ANTONYAN21
pre 3 nedelja
Hvala. Mislim da je to verovatno najbolji pristup. Nastaviću da direktno koristim Xpate i LOLPOK, ali ne želim da se oslanjam na njih predugo.
Takođe ću razgovarati sa svojom bankom o osporavanju što većeg broja transakcija. Da li ste lično imali uspeha sa povraćajima sredstava koji uključuju LOLPOK ili druge trgovce povezane sa Xpate-om?
Automatski prevedeno:
voodoo4
Zlato
pre 3 nedelja
Zdravo. Pokušavam da pronađem više informacija o nekoliko opisa trgovaca:
verks2
kalkal
jusdot5
tokdom
juski6
isplata
Video sam informacije koje ukazuju na to da neke od ovih transakcija mogu biti povezane sa Xpate Ltd, ali pokušavam da to pravilno proverim. Da li je neko imao neki od ovih opisa na svom izvodu i uspeo da potvrdi stvarnog trgovca, prihvatioca ili obrađivača plaćanja?
Kontakt podaci za bilo koga od njih bi takođe bili veoma korisni.
Automatski prevedeno:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 3 nedelja
I ja sam imao neke od ovih deskriptora u svojim transakcijama:
verks2
kalkal
jusdot5
tokdom
juski6
isplata
Nažalost, još uvek nisam uspeo da pronađem nikakve pouzdane informacije ili kontakt podatke za njih. Takođe pokušavam da potvrdim da li su zaista obrađeni putem Xpate-a. Ako neko pronađe nešto, bio bih mu zahvalan na ažuriranju.
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
Srebro
pre 3 nedelja
Da li ovde ima ljudi koji su uplaćivali novac onlajn kazinu isključivo putem Revolut bankovnog transfera (NE karticom)?
Automatski prevedeno:
Geosanchez
NftsAreCool
Srebro
NftsAreCool
pre 3 nedelja
Ipak, ako možete, preporučujem
Automatski prevedeno:
mausm
voodoo4
Srebro
voodoo4
pre 3 nedelja
Za vercs2, kontaktirajte nas putem e-pošte. pr@cs2vault.store .
Automatski prevedeno:
Waltz
Srebro
pre 3 nedelja
Zdravo ljudi, hvala na snimku na Console Titans, poslao sam im imejl, kao i njihovom veb-sajtu.. obavestite me.
Takođe sam naišao na neke stare koje sam sačuvao u svojim beleškama
NXTRST
3dby
DCT*ACHILL
DTVLT
ŠAPDIRU
Ima li nešto u vezi sa onim gore navedenim? Bilo bi veoma korisno, hvala.
Automatski prevedeno:
LP2710
voodoo4
Platinasti
voodoo4
pre 3 nedelja
Imam neka slična imena, pretpostavljam da su sva ćorsokak.
Na primer, imam temdot, zenski, lesski,
kvedot, kveks2.neoks2, temks2
CS2 je verovatno povezan sa Counterstrike2 (prodavnice skinova trećih strana itd.)
Automatski prevedeno:
Org1991
voodoo4
Dijamantski
voodoo4
pre 3 nedelja
Hej, mogu ti 100% potvrditi da su svi XPATE LTD - trgovac je to potvrdio iz moje banke koji kažu Aquierer :xpate ltd.