P3000700, SKINVORE — Grejt Portland ulica, 5. sprat, London — povezano sa RTBET-om i kazinom Pandido
VDR SL, Birmingem — BassBet kazino
NKSTGEM, London — BassBet kazino
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Teach
Zlato
Teach
pre 1 sat
Hvala puno što ste sve ovo podelili, zaista cenim. Art Solution je jedna od onih koju pokušavam da sredim, tako da je ovo veoma korisno. Samo da budem siguran — da li je vaša banka zaista potvrdila Cardaq kao primaoca i MCC 5815 za tu transakciju? Da li su vam dali i ID primaoca?
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
Zlato
pre 55 minuta
Da li neko ima informacije o jusdot5 ili jusski6?
Pokušavam da saznam koji je MCK i ko je bio stvarni primalac/obrađivač ovih sredstava. Moja banka mi do sada nije dala mnogo informacija.
Da li je neko imao nešto od ovoga i uspeo da dobije više detalja od svoje banke?
Automatski prevedeno:
Teach
Kaplan
Srebro
Kaplan
pre 45 minuta
1. Koinpoker
2. Swedbank/entercard/collector/revolut
3. Unesite period od 25. januara do 13. jula.
Automatski prevedeno:
Teach
johnmaddisonn1
Srebro
johnmaddisonn1
pre 42 minuta
Da, potvrdili su cardaq limited kao sticaoca i nekoliko različitih MCC-ova, na primer 5815 za onaj koji ste pomenuli.
Automatski prevedeno:
pl4yer24
Kaplan
Srebro
Kaplan
pre 26 minuta
Nažalost, ne za ovo.
Ali znam neke druge (trgovac/kupac):
Akademija Hilda Bači / Akses banka PLC
Nalazi iz zlatnog doba / Cardaq Limited
dgtsm / OPEJ HOLDING LIMITED
Da li znate nešto o:
CL2SK Birmingem
PlayQ Harogejt
OBJECTR Boston
Skr-1 Talin
HALSKOR Kardif
Socijalno kikovanje
Vebski d.o.o.
Rifgo
GMSKST
Automatski prevedeno:
NftsAreCool
Srebro
pre 3 minuta
Kako ste rešili povraćaj sredstava banke koristeći opciju „Roba ili usluge nisu primljene"?
Zdravo svima,
Nadam se da ću dobiti neke uvide od bilo koga ovde ko je uspešno podneo zahtev za povraćaj sredstava svojoj banci koristeći razlog „Roba ili usluge nisu primljene".
Kao što mnogi od vas znaju, kada odaberete ovaj konkretan razlog za potraživanje, banke skoro uvek zahtevaju veoma strogu dokumentaciju:
Zvanične fakture ili priznanice za neisporučenu robu.
Dokaz da ste pokušali da kontaktirate direktno trgovca kako biste rešili problem, ali bez uspeha.
URL veb-sajta trgovca gde su navodni artikli kupljeni.
Moje pitanje je:
Kako ste uspeli da ispunite ili zaobiđete ove stroge zahteve da bi vaš povraćaj sredstava bio uspešno obrađen?
Konkretno, šta ste uradili ako ste:
Nisam imao/la veb-sajt prodavca/trgovca na malo,
Nisam imao/la fakturu ili priznanicu koju bih trebalo da dostavim, i
Niste čak ni imali direktnu kontakt adresu e-pošte za trgovca?
Ako ste prošli kroz ovaj proces i uspeli da ga primenite pod ovim tačnim uslovima, bio bih vam veoma zahvalan da čujem kako ste formulisali svoj odgovor ili koja ste rešenja koristili sa svojom bankom.