Šta ste rekli kompaniji Global Stride da biste dobili povraćaj novca?
Kada sam se žalio pre nekoliko meseci, rekli su mi sledeće:
Hvala vam na poruci.
Nakon daljeg pregleda, možemo potvrditi da nismo mogli da pronađemo korisnički nalog registrovan pod vašom imejl adresom za ove transakcije. Pošto je za potvrdu kupovine potreban važeći nalog, a nismo ga pronašli, standardni protokol za sumnju na neovlašćeno korišćenje kartice je da kontaktirate svoju banku ili izdavaoca kartice kako biste pokrenuli povraćaj sredstava.
Molimo vas da imate razumevanja da se strogo pridržavamo smernica koje su postavile kompanije Visa i Mastercard i da ne zadržavamo sredstva nakon što je žalba zvanično podneta. Preporučujemo da odmah kontaktirate svoju banku kako biste započeli ovaj proces.
Srdačan pozdrav,
Tim za podršku
Automatski prevedeno:
XkBoii
NftsAreCool
Platinasti
NftsAreCool
pre 1 sat
Ako su u pitanju bankovni transferi, zato je prijava prevare jedina opcija. Čak i ako je u pitanju odobrena transakcija. Verovatno neće nikuda stići, kao što ni moj nije.
Automatski prevedeno:
XkBoii
UserJ0193
Platinasti
UserJ0193
pre 1 sat
U suštini, samo recite pogrešno kodiranje MCC-a i pranje transakcija za nelicencirane veb stranice za kockanje. Nikada niste imali nalog kod njih. Ako i dalje odbijaju, samo potražite povraćaj sredstava - to bi trebalo da bude dobar dokaz za to.