Revolut me je tražio za dokaz o kontaktu; pošto nisam imao nikakve informacije, poslao sam nekoliko imejlova na generičku imejl adresu kao što je support@vercs2.com Takođe sam tražio dokaz o kupovini, jer sam im rekao da mi trgovac nikada nije dostavio nikakav račun, fakturu ili bilo šta drugo. Ukupno sam uspeo da povratim šest naplata, tri od Revoluta i tri od Klarne, za ukupno oko 1000 evra. Evo celog pisma koje sam poslao Klarni:
Zdravo,
U vezi sa brojem naplate 3458776150806167744, dajem opis tražene digitalne usluge.
Digitalna usluga koju nudi Vercs2 prodavnica izgleda da je bila povezana sa nabavkom virtuelne robe za video igre, tačnije digitalnih predmeta ili „skinova" povezanih sa platformama za onlajn igre.
Nakon završetka plaćanja, očekivao/la sam da ću dobiti pristup kupljenom digitalnom proizvodu ili neku vrstu potvrde koja bi mi omogućila da koristim ili otkupim navedeni sadržaj. Međutim, nisam dobio/la nikakvu potvrdu porudžbine, fakturu, podatke za prijavu, aktivacioni kod, link za isporuku ili bilo šta drugo što bi mi omogućilo pristup ili korišćenje navodno kupljenog proizvoda.
Takođe nisam dobio uputstvo za upotrebu niti bilo kakvu dalju komunikaciju od prodavnice.
Štaviše, pokušao sam da kontaktiram prodavnicu u nekoliko navrata kako bih zatražio informacije i rešenje u vezi sa obavljenom kupovinom, ali nisam dobio nikakav odgovor.
Stoga smatram da mi ugovorena digitalna usluga nikada nije zapravo isporučena niti stavljena na raspolaganje.
S poštovanjem,
Nadam se da će ovo pomoći.
Automatski prevedeno: