Dobio sam neke povraćaje novca, nisam siguran od koga, jer sam ga poslao na oko 6 imejl adresa, ali mislim da je to bio imejl od fiveoclockspins. Vratili su mi oko 10 transakcija od oko 30. Šta je sa vama?
I got some refunds not sure who by as I sent it to around 6 email addresses but i think it was the fiveoclockspins email. They refunded me around 10 transactions out of around 30. What about you?
Automatski prevedeno:
pre 4 nedelja
Zdravo,
Možete li, molim vas, podeliti njihovu imejl adresu? Hvala.
Automatski prevedeno:
Elena1233
Cocohibs1
Platinasti
Cocohibs1
pre 4 nedelja
Support@fiveoclockspins.com
Automatski prevedeno:
Cocohibs1
Dijamantski
Elena1233
pre 4 nedelja
Automatski prevedeno:
pre 4 nedelja
Hvala, cenim to! X
Automatski prevedeno:
DjumK
Lisa2
Zlato
Lisa2
pre 4 nedelja
Naišao sam na oba. Koliko sam pronašao, čini se da su jusski6 i tokdom povezani sa Xpate-om.
Automatski prevedeno:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 4 nedelja
Hvala, obavesti me ako tvoja banka potvrdi bilo šta u vezi sa Xpate-om. Da li si uspeo da dobiješ povraćaj novca za neku od ovih transakcija?
Automatski prevedeno:
DjumK
voodoo4
Zlato
voodoo4
pre 4 nedelja
I ja razmatram iste. Koliko sam video, ova imena su se takođe pojavila u vezi sa plaćanjem preko Cardaq/CardServ, ali još uvek nisam video pojedinačno potvrđenog prihvatioca za njih.
Ako neko ima MCC, Acquirer ID, ARN ili bilo koje iskustvo sa povraćajem novca za Hexo Land, SIS Art Union, Horizon Land ili Exist Sys, molimo vas da podelite.
Svi su povezani sa Xpate-om. vercs2 i tokdom se pojavljuju pod Xpate Ltd, dok su calcal i jusdot5 takođe povezani sa Xpate-om. Pitao bih vašu banku za ARN i Acquirer ID/ICA za svaku transakciju — to bi trebalo da pomogne u potvrđivanju tačnog entiteta koji je primio novac.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
DjumK
Platinasti
DjumK
pre 4 nedelja
Da, to se poklapa sa onim što sam i ja pronašao. Izgleda da Xpate stoji iza sva četiri. Ipak bih pokušao da dobijem ARN, Acquirer ID i MCC od banke samo da potvrdim tačan entitet. Javite nam šta će vam dati.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Platinasti
johnmaddisonn1
pre 4 nedelja
Samo Xpate za sada. Još uvek pokušavam da otkrijem ko je pravi trgovac. Objaviću ovde ako nešto pronađem.
Jesi li naišao i na tokdom ili paypay?
Automatski prevedeno:
Lisa2
Unbroken
Platinasti
Unbroken
pre 4 nedelja
Koliko sam pronašao, vercs2, calcal, jusdot5, tokdom, jusski6 i paypay su svi povezani sa Xpate-om u lancu plaćanja. Ipak, još uvek pokušavam da identifikujem stvarnog trgovca koji stoji iza svakog od njih.
Automatski prevedeno:
Lisa2
Platinasti
pre 4 nedelja
Hej, da li neko ima više informacija o vercs2, calcal, jusdot5, tokdom, jusski6 ili paypay? Znam da su povezani sa Xpate-om, ali da li je neko uspeo da identifikuje stvarne trgovce koji stoje iza njih?
Automatski prevedeno:
Utbmitchy
Platinasti
pre 4 nedelja
Da li je neko dobio povraćaj novca od Cyber Nitro-a, dota2skin.com
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Elena1233
pre 4 nedelja
Dobio sam neke povraćaje novca, nisam siguran od koga, jer sam ga poslao na oko 6 imejl adresa, ali mislim da je to bio imejl od fiveoclockspins. Vratili su mi oko 10 transakcija od oko 30. Šta je sa vama?
I got some refunds not sure who by as I sent it to around 6 email addresses but i think it was the fiveoclockspins email. They refunded me around 10 transactions out of around 30. What about you?
Automatski prevedeno:
pre 4 nedelja
Neke sam dobio na svoj Revolut, ali ostale ne i sa druge banke.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Elena1233
pre 4 nedelja
Automatski prevedeno:
pre 4 nedelja
Na koje imejl adrese ste ga poslali?
Automatski prevedeno:
Elena1233
Platinasti
LizzieCG
pre 4 nedelja
Na koje imejl adrese ste ga poslali?
What email addresses did you send it to?
Automatski prevedeno:
pre 4 nedelja
Support@fiveoclockspins.com support@paidbybank.com i ISX. Koje si ti vratio? Ne vraćaju mi preostale, a ne znam ni ko mi je vratio novac.
Automatski prevedeno:
LizzieCG
Dijamantski
Elena1233
pre 4 nedelja
Support@fiveoclockspins.com support@paidbybank.com i ISX. Koje si ti vratio? Ne vraćaju mi preostale, a ne znam ni ko mi je vratio novac.
Support@fiveoclockspins.com support@paidbybank.com and isx ones. Which ones did you? They are not refunding my remaining ones and I dont know who refunded me in the first place.
Automatski prevedeno:
pre 4 nedelja
Poslao sam na isto mesto. Pokušao sam da povučem proizvod preko Revoluta, što sam pretpostavio da je razlog zašto su mi vratili novac.
Automatski prevedeno:
XkBoii
Loo76
Dijamantski
Loo76
pre 4 nedelja
Zdravo Lu. Možeš li mi pomoći oko Ajvi, molim te? Ako možeš, možeš li mi poslati svoj imejl? Ajvipej mi je poslao neke gluposti. Mislim da su potpuno prestali da vraćaju novac. Ako ne želiš da ovde staviš svoj imejl, možeš li mi poslati imejl na xkboii21@gmail.com i ja ću odgovoriti