Da, to je Kriptonim. Sada su teški, ali su to uradili pre nego što ste morali da ga pošaljete „pravoj kompaniji".
Automatski prevedeno:
Lisa15
Pyne1688
Zlato
Pyne1688
pre 13 sati
Šaljem mnogo i već mesecima, ali i dalje nema povraćaja novca, tako da…
Automatski prevedeno:
Jaydizzle
Bronza
pre 13 sati
Ovo je možda već pomenuto, ali postoji zanimljiv problem oko povezivanja Kryptonim/Ivy/Augustus i vIBAN-ova (virtuelnih IBAN-ova) sa imenima kupaca.
Moja banka je prvobitno odbila moj zahtev za APP kao Me2Me, rekavši da je račun primaoca „vođen na vaše ime i pod vašom kontrolom". Ovo je došlo od openpayd-a i kryptonim-a.
Problem je u tome što vi možete imati ime povezano sa vIBAN-om, a da zapravo nije nalog koji posedujete ili kontrolišete.
U PSR-u se posebno navodi da „račun kojim upravlja potrošač" znači onaj kojem potrošač može pristupiti i vršiti plaćanja, i što je važno: „Nije dovoljno da bude na ime potrošača."
Dakle, ako je nekome odbijen zahtev kao Me2Me zato što se račun primaoca pojavljuje na njegovo ime, možda bi bilo vredno zamoliti vašu banku da dokaže da zaista možete pristupiti računu i vršiti plaćanja SA njega.
Čekam informacije od DSAR-a koje bi trebalo da razjasne šta se tačno dogodilo sa mojim.
Automatski prevedeno:
Foxtrot90
Lisa15
Dijamantski
Lisa15
pre 13 sati
Zdravo Lisa, poslala sam ti dva poruke na GFI-ju, bila bih ti veoma zahvalna ako mi odgovoriš 🙏🏻 Da li su prestali da ti odgovaraju?
Automatski prevedeno:
Lisa15
Foxtrot90
Zlato
Foxtrot90
pre 12 sati
Da, više nema odgovora i nismo dobili nikakav povraćaj novca, tako da…
Automatski prevedeno:
Littlekitten8
jef10mur
Bronza
jef10mur
pre 12 sati
Jesi li pronašao nešto na društvenoj mreži King?
Automatski prevedeno:
Littlekitten8
Rushin
Bronza
Rushin
pre 12 sati
Poslao sam imejl na ovu adresu, ali nisam dobio odgovor.
contact@cakecapitalinc.com
Automatski prevedeno:
Diabeto67
Loo76
Srebro
Loo76
pre 12 sati
uf, moj povraćaj sredstava je istekao
Automatski prevedeno:
askmagia
Srebro
pre 11 sati
Zdravo ljudi, PalWallet je zaćutao. Da li znate neki način da vratim novac za ove transakcije?
Automatski prevedeno:
Arra89
Gianlu90
Platinasti
Gianlu90
pre 10 sati
Bojim se da se ovi momci ne pomeraju sa mnom
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Platinasti
johnmaddisonn1
pre 4 sati
Hvala, to je korisno. Ako tokdom i paypay takođe pokazuju vezu sa Xpate-om, to mi daje još jedan trag.
Još uvek pokušavam da identifikujem stvarne trgovce koji stoje iza njih. Ako vaša banka pruža MCC ili Acquirer ID/ICA, molim vas da ga podelite. Uradiću isto ako dobijem nešto konkretnije sa svoje strane.
Automatski prevedeno:
Alfred_ANTONYAN21
johnmaddisonn1
Platinasti
johnmaddisonn1
pre 4 sati
Za sada, preostali slučajevi uglavnom samo napreduju preko moje banke. Nisam dobio nikakav smislen odgovor direktno od Walleto-a u vezi sa povraćajem sredstava.
Pratim svaki slučaj i odgovaram ako banka zatraži još nešto. Pošto je jedan već bio uspešan, jednostavno ću pustiti da proces povraćaja sredstava ide svojim tokom za ostale.
Automatski prevedeno:
voodoo4
DjumK
Zlato
DjumK
pre 4 sati
Da, uspeo sam da povratim deo novca putem povraćaja sredstava, ali ne direktno od Xpate-a ili trgovaca. Nekoliko slučajeva je odlučeno u moju korist i sredstva su vraćena.
Ipak, još uvek imam dosta transakcija na čekanju. Xpate je osporio neke od njih, tako da one traju duže. Ažuriraću temu kada dobijem više rezultata.
Automatski prevedeno:
voodoo4
DjumK
Zlato
DjumK
pre 4 sati
Hvala, to je zanimljivo. Video sam da se i Cardaq pominje u vezi sa nekim sličnim opisima, pa pokušavam da shvatim da li ovde zapravo postoji zajednički put plaćanja.
Trenutno me posebno zanimaju Hexo Land i SIS Art Union. Ako uspete da potvrdite Cardaq/CardServ za bilo kog od njih iz vaših bankovnih podataka, molim vas da me obavestite. Objaviću i ja sve što pronađem sa svoje strane.
Automatski prevedeno:
voodoo4
LP2710
Zlato
LP2710
pre 4 sati
To je barem dobar znak — potvrdili su zahtev i tražili dokaz o transakciji.
Molimo vas da nas obavestite kada Xpate pošalje stvarni odgovor u vezi sa GDPR-om. Posebno me zanima da vidim da li identifikuju trgovce koji stoje iza tih opisa ili potvrđuju koje su transakcije obradili.
Takođe bi bilo korisno znati da li pružaju dodatne informacije o obrađivaču/pribavitelju ili samo osnovne podatke o transakcijama.
Automatski prevedeno:
voodoo4
DjumK
Zlato
DjumK
pre 4 sati
Da, poređenje MCC-ova bi moglo biti posebno zanimljivo. Zanima me da li su calcal i jusdot5 predstavljeni u istoj kategoriji ili su korišćeni različiti MCC-ovi iako su oba bila povezana sa Xpate-om.
Hajde da uporedimo detalje kada dobijemo odgovor od naših banaka. Podeliću ID/ICA banke primaoca i MCC ako uspem da ih dobijem.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
pre 4 sati
Hvala, to je upravo onakva potvrda koju sam tražio. Ako je vaša banka identifikovala Xpate iz podataka o transakciji, to je mnogo korisnije nego jednostavno pretpostaviti na osnovu deskriptora.
Molim vas, pošaljite MCC i Acquirer ID/ICA kada ih dobijete. Uporediću ih sa informacijama koje dobijem za jusdot5 i jusski6 sa moje strane.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
DjumK
Zlato
DjumK
pre 4 sati
Za slučajeve koji su rešeni, prošlo je nekoliko nedelja nakon što sam osporio Xpate-ove dokaze pre nego što sam dobio konačnu odluku i novac je vraćen.
Nije bilo baš isto za svaku transakciju. U nekim slučajevima nisam video ništa dalje od Xpate-a nakon mog odgovora, dok su drugi nastavili duže. Moja banka mi je u suštini rekla da sačekam dok se proces osporavanja ne završi.
Još uvek imam nekoliko nerešenih, pa proveravam svaki slučaj posebno umesto da očekujem da će svi biti rešeni istovremeno.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
billi85
Zlato
billi85
pre 4 sati
Slažem se. Objaviću sve što mi je korisno od banke.
Takođe pokušavam da saznam da li je neko zaista dobio povraćaj novca koji je uključivao Visual Mill, XOR Visual Layer ili Art Solution, a ne samo da je identifikovan kupac. Ako naiđete na nekoga ko je uspeo da povrati sredstva, javite mi kako je to uradio — direktno, preko kupca ili putem povraćaja sredstava.
Automatski prevedeno:
johnmaddisonn1
billi85
Zlato
billi85
pre 4 sati
Tačno. Obavestiću vas ako uspem nešto da pronađem.
Do sada nisam dobio direktan povraćaj novca ni od jednog od njih, ali i dalje pokušavam pre nego što se potpuno oslonim na povraćaj sredstava. Posebno me zanimaju Visual Mill i Hexo Land sada, jer izgleda da ima mnogo manje informacija o njima.
Ako se nešto promeni sa moje strane, objaviću rezultat ovde.