Da li je neko nedavno imao sreće sa konsultantima? Poslao sam nekoliko poruka bez odgovora/povraćaja novca. Imejlovi se odbijaju, kontakt formular na veb-sajtu ne odgovara.
Iskreno vam hvala što ste uložili toliko vremena i truda da ovo napišete! Mnogo toga je razjasnilo i sve deluje mnogo manje zastrašujuće. Već sam poslao imejl nekoliko kompanija pre par dana. (commutech.ninja, splitwellnet). Poslaću im još jedan imejl za dodatni odgovor, a u međuvremenu ću kontaktirati Barclays i zatražiti MCC za transakcije.
Pitam se da li bi to moglo da umanji verovatnoću uspeha ako nemam dokaz o kontaktu sa trgovcima?
Obaveštavaću sve o tome kako budem nastavljao sa ovim 🙂
Bilo je nekoliko trgovaca koje nisam mogao da kontaktiram jer nisam mogao ništa da pronađem o njima i to nije napravilo razliku. Samo sam rekao da nisam mogao da ih kontaktiram jer nisam mogao da pronađem nikakve kontakt podatke/informacije o njima.
Samo još jedna stvar: Da li ste ikada izjavili, ili su vas ikada pitali da li ste zaista potrošili/primili kredite u onlajn kazinu? Ili ste rekli da ih nikada niste primili? Hvala.