Mislim da to nije ZPDG tbh na Zpdg-u bukvalno nigde nema ničega
Automatski prevedeno:
Bollee
Ldiamond23
Srebro
Ldiamond23
pre 1 godinu
Mastertoolsmania.au je ono što tražite. Oni neće odgovoriti na to.
Automatski prevedeno:
Ldiamond23
Bollee
Platinasti
Bollee
pre 1 godinu
Thanks!!!
Automatski prevedeno:
Anonymized825
n4t7wsrz2w
Dijamantski
n4t7wsrz2w
pre 1 godinu
Jedna zeznuta – mislim da je većina slučajeva FOS-a zbog toga što ih banke ne podižu, dok izgleda da su spremne da podignu pod robom koja nije primljena. Nisam siguran da sam video mnogo slučajeva FOS-a gde su bili podignuti, ali onda ih je trgovac osporio, siguran sam da će ih na kraju biti.
Ovo je ono što se prikazuje na mom receptu. Mislio sam da je destream, ali nisam dobio odgovor od njih Opis: DESTREAM | DSTRLTD | ZapDigitalGoods | ZPDG
Odbili su prvu žalbu. Danas sam dobio isti odgovor za istu uprkos jurnjavi za 2. žalbom za ostale 4 koje su propustili, tako da je to šala! oni takođe sada kažu da sam rekao da je neko mlađi od 18 godina koristio moju karticu, što je besmislica. Nikad to nisam rekao!
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
n4t7wsrz2w
Dijamantski
n4t7wsrz2w
pre 1 godinu
Dobio sam sve moje podignute mastercard pogrešne mcc pre dve nedelje
Automatski prevedeno:
Anonymized825
Dijamantski
pre 1 godinu
Ono što je meni zabavno je činjenica da su nasumično refundirali 15 funti, dok ostali između 50 funti/100 funti još nisu preduzeli, videćemo da li je to po ceni ili su voljni da lažu na nekim, ali ne i na drugima .
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Anonymized825
Dijamantski
Anonymized825
pre 1 godinu
Čini se da ne postoji utvrđeno pravilo, samo vaša sreća o tome koliko je banka simpatična prema vama, neki su brutalni
Automatski prevedeno:
Anonymized825
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Chase nije sjajan kao što sam ranije rekao. Barclais je bio u redu nakon žalbe i videvši da imam zavisnost od kockanja. Čini se da su i trgovci pogođeni i promašeni u tome da li refundiraju direktno ili se takmiče.