U svakom slučaju, koristio sam Cifas kao način da okrivim svoje dosadne glupe postupke.
u ovoj fazi sve što mogu da uradim je da pošaljem Modulru poslednju poruku tražeći od njih da pregovaraju o nagodbi između mene i Santede (pošto su oni jedini koji jebeno odgovaraju) i vide šta ćemo dobiti.
Ne znam da li je ovo previše grubo, ali samo želim da Santeda izgori. Mislim da je i Andreas pedo:
Dodaću ono što sam ranije rekao plus nešto u vezi sa:
hared sa FOS-om. Pored toga, imam pristup softveru koji mi omogućava da dobijem adresu e-pošte svakog zaposlenog. Osiguraću da ovaj nacrt stigne do svakog ključnog donosioca odluka u FOS-u, Action Fraud-u, Modulr FS-u i FCA-u kako bi rasvetlio ovu prevarantsku šemu kojom se finansiraju Modulr-ove operacije.
Dalje, podeliću istinu sa svakim pojedinačnim klijentom i konkurentom Modulr FS-a koje mapiram preko LinkedIn Sales Navigatora, uključujući Frog Capital, Cledara, Soar.tech, Hodge.bank, Teia, Nebeus, Rvvup i druge. Moj cilj je da istaknem sistemske propuste koji održavaju takvo nedolično ponašanje, narušavajući integritet vaše FCA regulative.
Automatski prevedeno: