NaslovnaForumOpšta Diskusija o KockanjuPitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca

Pitanje o veb-sajtovima za kockanje sa licencom Curacao koji koriste netačan kod kategorije trgovca (strana 335)

od kirekin
|
2.151.466 pregleda 14.561 odgovora |
1...334 335 336...791
Dodajte post
Gojira7346

Mislim u Modulr-u imate generalnog direktora koji je bio u cc-u sve vreme..

opet ne želim da odustanem. Izgubio sam ovaj novac pre skoro godinu dana i preboleo sam ga. Samo želim da vidim Santedu i to su ponzi prevare.. ono što najviše boli je to što imam dokaz da je moj nalog trajno zatvoren u februaru 2024, ali oni lažu uprkos tome što postoje dokazi. To je tako jebeno glupo.

evo tih linkova druže:

Santeda International kažnjen u Australiji .

Švedska zabranjuje ilegalne operatere kockanja .

Finansijska prevara u vezi sa PaiOp-om i kršenjem pravila o kockanju .

Američka istraga o usklađenosti na MiStake-u .

Savetnik za prevare o Santedinim lažnim praksama .

Automatski prevedeno:
Nasrin999

Ima i u Španiji

Automatski prevedeno:

Što se tiče Santede, sada radim duboko i otkrivam neke čudne stvari.

Ranije su bili poznati kao OnikioN Limited i čini se da i dalje rade pod ovim imenom na Malti gde imaju licencu za kockanje za brend 31Bet uključujući dozvolu za pružanje igara Evolution Gaming i drugih poznatih imena.

Čini se da su dva gruzijska momka na čelu, jedan je Merab Dvališvili: https: //vvv.instagram.com/merab.dvalishvili/p/CkIh5hip3K5/

Držite se, još uvek kopam, čudno je da mi je sajt 31Bet blokiran, ali smatram da je ovaj razvoj veoma zanimljiv…

Automatski prevedeno:
Nasrin999

Nastavite da označavate FCA itd i prosledite im bilo kakvu komunikaciju, takođe bih ih zamolio da odgovore u niti kako biste mogli efikasno da komunicirate između svih strana, ako odbiju, onda će FCA sigurno to videti kao sumnjivu aktivnost. Želim da vidim da Santeda potpuno propada, voleo bih da mogu da pronađem više informacija o izvršnom direktoru, ali nažalost sve su to lažne kompanije i čudne adrese na nejasnim lokacijama kao što su Kipar, Kurasao, Letonija itd, čak i adrese u UK su podrazumevane adrese kompanija, divlje je kako Mogu da provedem četiri ili pet sati i imam više staza za spuštanje, ali regulatorna tela imaju beskonačno više resursa, zakonskih ovlašćenja, ali ne mogu ništa da urade.

Hvala i na linkovima, sutra ujutro ću ih proslediti nadležnim organima.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Gamblur

Možda se Santeda lažno predstavlja za njih osim ako ne postoji pravna dokumentacija, oni su tvrdili da su pod reklamnom agencijom, iga je nešto dot com bila veb lokacija (ne mogu da se setim pune veb adrese), ali nakon što su direktno poslali e-poruku toj agenciji i proverili njihovu veb stranicu, tvrdili su da ništa ne znaju o njima, što se tiče Meraba Dvališvilija, on je UFC šampion sveta, možda ima veze kao mali akcionar sa 31bet, ali mislim da ne bi bio umešan u bilo čemu sumnjivom ili ako je umešan nije svestan praksi.

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Postoji mnogo nedoslednih informacija koje su dostupne u vezi sa Santedom i njenim veb-sajtovima, a u poređenju sa drugim kockarnicama, količina informacija je uglavnom minimalna, skoro kao da oni ili aktivno brišu šta mogu o sebi ili su u suštini lažno ime kompanije za gomila nelegalnih operacija, čak i veb stranice za pregled izgledaju kao komentari botova.

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Izvinjavam se, njegov Instagram kaže da je ambasador 31Bet-a. To je ovaj tip koji je marketing menadžer za OnikioN i neko na Redditu je rekao da on i još jedna osoba imaju MiStake:

https://ge.linkedin.com/in/lasha-motsonelidze-062b6333a

U pravu ste da bi mogli da imitiraju identitet drugog brenda, ali mislim da je to malo verovatno, ima dosta sličnosti u recenzijama brendova 31Bet i Santeda ako ih istražite.

Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Gamblur

Želeo bih da pronađem neke dokumente ili izveštaje koji se odnose na promenu brenda sa OnikioN na Santeda, takođe ću imati istraživanje o OnikioN-u sutra, veoma zanimljiv razvoj za mene, jer su to nove informacije, potpuno novi koridor u koji mogu da kopam. Mnogi od ovih veb-sajtova su neverovatno sumnjivi, mislim da koriste ove sportske ličnosti kao ambasadore da im daju "kredibilitet" ili da ih legitimišu jer sportske ličnosti verovatno malo znaju o praksi itd. strane kao i da bi se moglo utvrditi da su saučesnici.

Automatski prevedeno:
makelios6 je izbrisao post

Mislim da jesam

Automatski prevedeno:

Kada sam kontaktirao elegro rekli su da ne prepoznaju nikotpf transakcije

Automatski prevedeno:
Gamblur

Ovo je zanimljivo, ali mislim da lasha nema nikakve veze sa tim - moram da kupim zvanični izveštaj od kuće kompanije Curacao da proverim. Imam snažan osećaj da je izvršni direktor čovek po imenu Metju Mils u Australiji, i da su Andreas i još jedan suvlasnik Rudsel Lukas, kao njegova kompanija za licenciranje kazina, registrovani na istoj adresi kao i Santeda

Automatski prevedeno:
Gamblur

Molim vas, nastavite sa isporukom robe i svih dokaza koje možete pronaći. Šaljem tu e-poštu Modulru i Santedi u ponedeljak ujutro.

Automatski prevedeno:
Gojira7346

Osećam se kao da mogu da zeznem samo Santedu kada je u pitanju ombudsman, ali očajnički želim da ih zabranim i zatvorim ovde u Velikoj Britaniji.

ova žena je dobila svoj novac nazad, ali kasnije se navodi da su i oni bili prevara. Možemo li da napravimo temu i nastavimo sa pilotom poverenja i ostavimo negativne kritike??? https://vvv.financial-ombudsman.org.uk/decision/DRN-4516953.pdf

Automatski prevedeno:
Vkieranc

I meni govore isto.

Ali moraju biti.

Nastavite da ih gurate.

Ostanimo u kontaktu, prijatelju.

Automatski prevedeno:
paulmcewan05 je izbrisao post

Postoje li neki legitimni načini da se pomogne da se novac vrati….sva ova kazina koriste trgovce plaćanja trećim stranama. Osećam se kao da se davim. Dobio sam e-poruku od nove opklade da u suštini kažemo jebi se da vam ne vraćamo čak iako verujem oni su u krivu.molimo svaku pomoć ili savet čak i o tome odakle da počnemo bilo bi veoma cenjeno

Automatski prevedeno:

Kako si povratio svog drugara? Ombudsman? Rudnici putem bankovnih transfera pa je malo drugačije. Prestao sam da se kockam, druže, moj partner kontroliše bankarstvo 2 meseca čisto radim na poslu i još uvek trpim posledice svojih postupaka, tako da ne vidite da se to menja. Osećam se loše jer nikad ne znam kada da stanem, čak i kada dobijem veliku pobedu, sve vraćam lol

Automatski prevedeno:
Craigo1

Da li ste svoje depozite preneli bankom ili platili karticom? Ako je u pitanju bankovni transfer, onda proverite kome pripadaju šifra sortiranja i broj računa

Automatski prevedeno:
makelios6

Kada sam se odgurnuo, nisam dobio odgovor od njih

Automatski prevedeno:
1...334 335 336...791
Idi na stranicuod 791 stranica

Pridružite se zajednici

Morate biti ulogovani da bi dodali post.

Ulogujte se
flash-message-reviews
Recenzije korisnika - Napištie svoje recenzije kazina i podelite svoje iskustvo
Pragmatic_Amazon competition_alt
Pridružite se Božićnom takmičenju sa provajderom Pragmatic Play—dajemo nagrade u vrednosti od $3,000!
Pratite nas na društvenim mrežama - Dnevni postovi, bez depozitni bonusi, novi slotovi i još toga
Pretplatite se na naš bilten i saznajte gde su najnoviji bez depozitni bonusi, novi slotovi i druge vesti