Neki su bili bankovni transferi, drugi su bili plaćanja karticama
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Platinasti
pre 1 godinu
idite u svoju banku, proverite da vidite kod za sortiranje i broj računa na koji ste deponovali i stavite ih u proveru broja računa koda za sortiranje i znaćete ko je uzeo vaš novac.
nažalost, ne mogu da vam dam savet o plaćanju karticama, ali ih je možda lakše preuzeti u zavisnosti od koda trgovca koji se koristi
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Zdravo druže, ja sam uglavnom bio povraćaj sredstava, neki su ga odmah vratili kada ih je banka podigla. ne možete nastaviti da ih igrate i pobeđujete. Oni su dizajnirani da uzmu sav vaš novac, to je dosadno sa mnom itd. tako da mi je terapija gamstopom pomogla da promenim svoj život, a takođe oni proveravaju vaš napredak. Probao bih pravnu pomoć za tu sumu novca kao da nema pobede bez naknade tip
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Nasrin999
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Da, druže, moja gospođa me je ostavila kada je saznala šta sam izazvao i tek nedavno se vratila, tako da ako ne mogu to da uradim za sebe, moram da se pobrinem da to uradim za nju
Automatski prevedeno:
Vkieranc
xbigguyxxx
Dijamantski
xbigguyxxx
pre 1 godinu
100% dosada je njegov glavni afekt. Za mene je to kada ponekad gledam televiziju pre spavanja i nisam umoran, kada sam voleo da se kockam, drugi put ne razmišljam o tome.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Barem imaš još jedan pokušaj. Siguran sam da se sada nećeš osvrtati unazad. Još uvek imam iskušenja i misli, ali sada mogu da ih rešim
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Vkieranc
Platinasti
Vkieranc
pre 1 godinu
Da, tako sam se osećao pre nego što sam počinio zločine, druže.. koliko god loše zvučalo, ponekad morate da dotaknete dno da biste shvatili šta ste uradili.
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Vkieranc
Dijamantski
Vkieranc
pre 1 godinu
Da, za mene je isto u krevetu noću, nemirno ne mogu da spavam ili subotom, ali izašao sam i sada sam kupio TV pakete za fudbal itd. Čitam nadogradio sam svoju teretanu da koristim druge oblasti, pomoglo mi je da izađem na pivo itd. odvaja se od pokušaja reprogramiranja uma, to je nizak osećaj koji izaziva žudnju za visokim zujanjem da se ništa ne može porediti sa kockanjem koji svi poznajemo osećaj
Izmenjeno
Automatski prevedeno:
Craigo1
Nasrin999
Srebro
Nasrin999
pre 1 godinu
Da odem u banku ili samo da proverim uplate na mreži
Automatski prevedeno:
Nasrin999
xbigguyxxx
Platinasti
xbigguyxxx
pre 1 godinu
Druže, ne dozvoli da ti se to desi. Zamolite nekoga da počne da kontroliše vaše bankarstvo umesto vas, meni je uspelo
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Craigo1
Platinasti
Craigo1
pre 1 godinu
Proverite na mreži biće pored primalaca plaćanja
Automatski prevedeno:
xbigguyxxx
Nasrin999
Dijamantski
Nasrin999
pre 1 godinu
Znam druže pokušao sam to pre nego što mi je neko pomogao, sada imam više kontrole, ali stvarno moram to da uradim sam kao 52 godine
Automatski prevedeno:
Nasrin999
Platinasti
pre 1 godinu
Ako to toliko želite, možete pronaći nekoga ko će preuzeti vaše bankarstvo, a vi ostavljate novac i vršite prilagođavanja - nikada nije kasno da promenite